Oligospermie -cap.31

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreiutasg spune:

Fetelor va pup si va multumesc pentru incurajari.

Sa dea D-zeu sa fie un bb sanatos si voinic, iar voua sa va Doamne-Doamne ingerasii multi doriti.

Sa va povestesc pe scurt povestea nostra: la inceputul anului 2008, sotul a fost diagnosticat cu oligospermie severa 8 mil/spermat., eu 28 ani/el 34 ani. Dupa consulatii periodice, dr. ne-a recomandat ca sotul sa faca 1 set de analize, eu la fel, precum si 1 tratament naturist de 3 luni pt. sot.
Tratamentul a constat in : tinctura branca ursului, multi maca si Pro 6 de la Forever, ceai napraznic, l-carnitin, Sn-Zn, Q 10. Acest tratament l-a urmat doar 1 luna, pana ieri cand a zis ca GATA...ca e sigur ca la ecografie o sa fie "1 pitic cu ochi".
Eu ovulam ok, o programat si iata surpriza

Si asa este sunt in 5 saptamani, ovarele sunt ok, doar ca am o mica anexita care imi face probleme . Deja m-am programat pentru luni 29.12. la ginecolog pentru a vedea rezultatul ecografiei si sa vedem ce-mi zice.

Sa dea Domnul sa fie totul in regula si o sa va tin la curent.

Doctoritei Diana Cocei, de la Sp. Giulesti o sa-i fiu recunoscatoare toata viata pentru sfaturi si incurajari; e un OM cu un SUFLET mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreiutasg spune:

Sotul este super ..., eu i-am zis sa asteptam cu "imprastierea" vestei...macar pana la 10 saptamani...ca sa fiu eu SIGURAAA ca e totul OK.
Dar el saracutzul nu mai are rabdare...si il inteleg..numai ca eu sunt un picutz mai precauta (sunt oare prea ???, exagerez??) si de aceeea vreau sa mai asteptam.
Aaa si avem si 1 programare la dr.urolog pe 21 ianuarie si nu stim ce sa facem. Voi ce ziceti sa mearga sotul sau sa contramandam?
pentru evanescence, magduta10, sun_flower04, danye, ruxandrab, Delphinas si sa ma scuzati daca am omis pe careva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu sunt una din lista de pe prima pagina.Vreau sa va doresc la toate un Craciun fericit ,un an nou fericit si la anul sa fiti pe lista de pe prima pagina! Andreiuta felicitari speciale!

MONI 6s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

Andreiuta tu deja ai primit cadoul de Craciun.... fie ca NASTEREA DOMNULUI SA VA LUMINEZE SUFLETUL SI INIMA SI SA VA ADUCA IN CASE DOAR BUCURII SI POATE POATE LA ANUL VOM AVEA MAI MULTE DINTRE NOI UN PUIUT SUB BRAD.
VA PUP PE TOATE SI NE AUZIM DUPA SARBATORI

CRACIUN FERICIT

http://tt.lilypie.com/1b7Up2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Pentru toti cei are luptati pt a va implini visul cel mai de pret va doresc:

"Craciun fericit, multa putere si multa liniste sufleteasca si nu va lasati, continuati sa luptati!"

PS:
Delphinas, eu am ramas insarcinata natural dupa 3 luni de la operatia de varicocel a sotului.
Andreiutza, felicitari din suflet si o sarcina cat mai usoara.
Pt vechea gasca Oligospermista un mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

Fetelor va dorim ca Noul An sa va aduca implinirea mult visata si bucuria sa va intre si la voi in casa>Sfatul nostru ar fi sa nu va stresati sotii cu tot felul de analize,stresul poate sa fie un obstacol in rezolvarea cauzelor.Noi suntem bine,Dragosica isi revine foarte bine si repede dupa operatia pe cord de la Budapesta si ne pregatim cu procesul de malpraxis pe care-l deschidem Clujului.Inca odata,din suflet LA MULTI ANI !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

ma bucur ca sunteti bine. multumim de sfaturi.
sa mai intri sa ne spui cum mai sunteti. la ce subiecte mai activezi sa te urmarim.
sotul meu are varicocel si in ianuarie va merge la operatie.
sarbatori fericite si voua, sanatate si multe bucurii pt noul an

Citat:
citat din mesajul lui titelu

Fetelor va dorim ca Noul An sa va aduca implinirea mult visata si bucuria sa va intre si la voi in casa>Sfatul nostru ar fi sa nu va stresati sotii cu tot felul de analize,stresul poate sa fie un obstacol in rezolvarea cauzelor.Noi suntem bine,Dragosica isi revine foarte bine si repede dupa operatia pe cord de la Budapesta si ne pregatim cu procesul de malpraxis pe care-l deschidem Clujului.Inca odata,din suflet LA MULTI ANI !

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

LA MULTI ANI, UN AN NOU MAI FERICIT , CU MULTE IMPLINIRI,SI REALIZAREA CELUI MAI MARE VIS.

pe toate

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

La multi ani!

Ce mai faceti? Ceva noutati?

Eu nu am facut nimic luna asta... poate in februarie mai incercam sa facem o inseminare.

Va si mai astept vesti !

http://t2.lilypie.com/pveEp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

girls, cat costa o spermograma si o spermocultura la giulesti? dar intr-o clinica privata? ajutati-ne cu informatii pe topicul asta: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131543&whichpage=1

multumim, nmai bine!

---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput