Oligospermie -cap.31

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

am fost ieri la urolog cu sotu si verdictu: vericocel. ni s-a sugerat operatia in ianuarie. sotu e cu moralu la pamant. aveti cunostinta daca se e mai bine dupa aceatsa operatie??? vreau pareri va rog.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

Delphinas, nu va ingrijorati multe cupluri au avut o imbunatatire a gigeilor dupa aceasta opreratie si multe au ramas gravide. succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreiutasg spune:

Buna fetelor,

Nu am mai intrat de ceva timp pe forum pentru ca am fost super busy la munca, mai ales acum la sfarsit de an.

Si iata ca vin cu o veste : dupa 10 zile de CM intarziat si 3 teste POZITIVE ....e cu ochisori....

Maine la 10:00 am programare la o ecografie de confirmare...imi pare rau ca doctorita mea e in concediu si vine dupa 15 ianuarie si nu mai am rabdare ....

De 5 zile nu mai am somn...sunt ca o ..faza e ca nu mi-e deloc rau, nu am greturi sau chestii de genul asta...sa ma ingrijorez?????/

Dupa luni de asteptare si tratamente naturiste....off..chiar mi-am primit cadoul de Craciun, Mosu' a fost extrem de darnic...

Curaj fetelor si multa dragoste in continuare...surpriza o sa vina cand ne asteptam mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

felicitari. sa ai o sarcina usoara, fara greturi, bb sanatos si la termen.

Citat:
citat din mesajul lui andreiutasg

Buna fetelor,

Nu am mai intrat de ceva timp pe forum pentru ca am fost super busy la munca, mai ales acum la sfarsit de an.

Si iata ca vin cu o veste : dupa 10 zile de CM intarziat si 3 teste POZITIVE ....e cu ochisori....

Maine la 10:00 am programare la o ecografie de confirmare...imi pare rau ca doctorita mea e in concediu si vine dupa 15 ianuarie si nu mai am rabdare ....

De 5 zile nu mai am somn...sunt ca o ..faza e ca nu mi-e deloc rau, nu am greturi sau chestii de genul asta...sa ma ingrijorez?????/

Dupa luni de asteptare si tratamente naturiste....off..chiar mi-am primit cadoul de Craciun, Mosu' a fost extrem de darnic...

Curaj fetelor si multa dragoste in continuare...surpriza o sa vina cand ne asteptam mai putin

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

FELICITARI !!! SARCINA USOARA SI BB SANATOS!!!

http://t2.lilypie.com/pveEp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreiutasg spune:

Ruxandrab si Delphinas multam' de urari

Maine o sa va zic cat de "insarcinati" suntem (eu & sot).

fetelor va tzuc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danye spune:

Andreiutasg - sa fiti sanatosi!!! Sarcina usoara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

Andreiutasg Doamne ce FRUMOS,intradevar un miracol de CRACIUN D-zeu v-a ajutat....

Te-am trecut pe prima pagina,sa ne tii la curent

Felicitari din tot sufletul sa fie totul bine si in 9 luni sa va tineti minunea in brate...ne dai si noua o speranta ca totusi se mai intampla minuni.......

Spune-ne te rog ce val la spermograma ati avut ultima data sa ne creasca si noua moralul
Va doresc un CRACIUN FERICIT si D-zeu sa aiba grija de burtica

http://tt.lilypie.com/1b7Up2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sun_flower04 spune:

ANDREIUTASG o mie de FELICITARI!!!!!!!!!
Sarcina usoara, bebe sanatos ......

De fiecare data cand mai aud de cate o forumista ca ramane gravidutza simt ca si noi mai avem o speranta.

o mie.

Asteptam vesti de la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Andreiutasg felicitari, sa ai o sarcian usoara si bebic sanatos. Si pt incurajarea naostra ne poti da mai mult einformatii referitor cu ce probleme v-ati confruntat voi si ce tratament a-ti facut?

Fetelor va doresc un Craciun fericit , cu implinirea tuturor dorintelor, siun An Nou mai bogat si pline de realizari.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput