Oligospermie -cap.31

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Si la noi sunt aceleasi probleme insa pe noi dragostea dintre noi 2 si speranta ca vom avea un bb este mai puternica decat orice orgoliu.

...crezi ca la restul fetelor nu a fost asa..la inceput ai impresia ca dragostea va rezolva totul, ca te va ajuta sa treci peste orice, dar atunci cand te lovesti de multe esecuri, te ridici si mergi mai departe, dar din ce in ce mai greu si pana la urma si dragostea si speranta isi pierd din puteri.
Iti doresc insa sa nu ajungeti acolo, sa nu va fie pusa la incercare nici dragostea, nici speranta
N-ar fi trebuit sa-ti scriu acest mesaj, pt ca esti noua si vii cu multe sperante , dar ce ai scris tu nu a sunat prea bine pt noi..mai ales dupa ultimele mesaje scrise pe aici

Ioana Driving in my car
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

http://.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

SCUZE! CHIAR CA A SUNAT CA NAIBA! Dar nu asta am vrut sa reiasa din ce am scris.E normal ca toata lumea de aici are o casnicie bazata pe dragoste .Si eu ma lupt cu orgoliul ranit al sotului meu.Eu sunt sigura ca fetele care se lovesc de aceste probleme trateaza problema cu dragoste si finete.Nici prin cap nu mi-a trecut sa jignesc pe cineva.Dar se pare ca am facut-o.Scuze!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Elanik poate am exagerat si eu cu mesajul anterior si am interpretat gresit

Ioana Driving in my car
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

http://.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sun_flower04 spune:

Nimic nou la noi? Nimeni nu are vesti?

va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Buna dimineata,
Dupa 3 luni de tratament intai cu Gonal F apoi am trecut pe Pregon sotul a ajuns de la oligoastenoteratozoospermie severa la astenozoospermie moderata. Am citit ca ati incercat cateva dintre voi cu Gonal F si nu a mers. Poate cu Puregon merge.
Eu dupa ce am citit experientele voastre eram convinsa ca nu vom avea rezultate nici noi. Am fost surprinsa de rezultat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Fetelor, la subiectul Azoospermie puteti citi despre un caz emotionant de consecventa, incredere si vointa !
Este vorba de fondatoarea subiectului, Miki-miki, care dupa 25 de capitole de vise, sperante, deznadejde, neputinta si iar sperante … si-a implinit cel mai arzator vis: este insarcinata !
Am facut un pact candva (mai mult din disperare, atunci) ca daca va ramane gravida … voi strange maxim de voturi la subiectul pe care l-a pus pe picioare.

Daca apreciati perseverenta, daca macar o data ati primit un sfat de la mama Miki, daca solidaritatea va curge prin vene … VOTATI SUBIECTUL AZOO !
E o mica joaca dar si un mod onorific de a saluta rabdarea si generozitatea unei fete care a fost alaturi de multe dintre noi de-atatea ori !

Multumesc !

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danye spune:

Vad ca nimeni nu mai are nici o veste aici. Felicitari pentru MIKI-MIKI !!! Noi ( a se citi sotul ) am inceput tratamentul cu Androgel care sper sa ne aduca bebele dorit! Sa dea Dumnezeu sa ne implinim visul cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreiutasg spune:

Buna fetelor, si felicitari pt. Miki Miki
De 2 sapt. sotul a inceput tratament naturist cu Zn+Se, Napraznic, L-Carnitin, Vit.A, Multi maca si Pro6, precum si tinctura de branca ursului.

Am inteles ca branca ursului, nu ar tb. luata mai mult de 1 luna. Voi cum ati procedat?.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreiutasg spune:

Am revenit cu inca 1 intrebare pentru cine si-a facut spermograma la CABINET NORD MEDICA, la dr. Cocei.

Odata, adus recipientul acolo, unde are loc analiza spermei?
Stiti cumva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

Buna fetelor....am revenit si eu,a fost buna pauza,dar nu am mai putut de nerabdare sa intru sa vad ce mai faceti.

ruxandrab ce mai faci?? am citi pe undeva ca te pregatesti si tu de IA....SUCCES
Ioana multumesc pt sustinere...
Danye succes cu tratamentul iti tinem pumnii,
sa aiba efectul dorit.
andreiutasg e foarte bun tratamentul,dar atentie la Branca Ursului,au fost cazuri cand barbatii nu reactionau cum trebuie,adica avea efect invers....se micsora nr.
La altii in schimb a mers foarte bine,deci te sfatuiesc ca dupa 1 luna sa refaceti spermograma sa nu aveti surprize neplacute....si inca ceva eu nu as combina BU cu MACA.

Faceti pe rand tratamentele si repetati spermograma sa vedeti ce are efect si ce nu.

Liana ma bucur sa aud ca la voi a avut efect trat cu GONAL-F ,spune-ne te rog daca ati repetat si spermograma sau analiza de FSH si cu ce rezultate.

Sunt linistita acum,am stabilit un plan de batalie pt anul viitor,acum nu facem nimic ne relaxam si facem pauza de la tratamente.....in frebruarie o sa mergem iarasi la Sibiu la Polisano si vrem sa facem IA ,minim 3 am zis ca suntem constienti ca nu e asa usor,daca dupa astia 3 IA nu raman atunci fac cu DONATOR ne-am hotarat....e batut in cuie,pentru noi nu mai conteaza important e sa fie sanatos. Nu ne permitem FIV si nici tratamentul cu GONAL zilnic asa cum ar trebui sa fie facut ca sa aiba efect,ne-ar costa 2500 ron pe luna,1 Inseminare la sibiu costa 1100,deci e mult mai simplu asa,altfel nu se poate....3 luni o sa renuntam la tot o sa folosim salariul doar pt IA si deplasari,si daca ne ajuta D-zeu poate reusim si noi.....

toate fetele si va doresc la toate sa vi se indeplineasca dorinta sa fiti cat mai curand.

http://tt.lilypie.com/1b7Up2.png

Mergi la inceput