Oligospermie -cap.31
Raspunsuri - Pagina 3
ioana_p76 spune:
Evanescence..imi pare tare rau, draga mea..ce pot sa-ti spun sa te incurajez, nu stiu, ca exact asa simt si eu, parca as fi vrut sa fie problemele doar la mine, ca barbatii sunt altfel, considera ca un esec personal faptul ca au probleme, trebuie sa-i convingi ca nu e asa si sa-i faci sa treaca peste, sa se obisnuiasca cu gandul tratamentelor, incercarilor, esecurilor, dar e fff greu sa reusesti si admir mult cuplurile in care barbatii sunt indeajuns de puternici si reusesc sa se impace cu situatia si uneori sa accepte donator sau adoptie. Dar mai ales cei la varsta mai tanara, nu pot sa accepte si noi trebuie sa ne chinuim sa-i intelegem si sa nu-i lasam sa se simta inutili sau cum s-or mai simti si ei, saracii..
Voi sunteti tineri, te gandesti ca vrei sa se intample minunea acum, nu peste trei ani..chiar si peste trei ani ar fi f bine, nu te stresa inca cu timpul, mai bine ganditi-va la rece (dupa ce va mai linistiti) ce puteti face concret. Inseminare cred ca e pierdere de timp si de bani, mai bine mai strangeti si faceti fiv +icsi. Off, e foarte greu sa iei decizii, mai ales daca intampini si probleme financiare, cum multe dintre noi avem..
Te
si te imbratisez cu drag si daca doresti sa mai vorbim, poti sa-mi scrii oricand si pe pm
Ioana 
Driving in my car

animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
danye spune:
Evanescence, imi pare rau pentru situatia prin care treci si vreau sa iti spun ca si eu sunt alaturi de tine! Inteleg foarte bine despre ce este vorba, iti inteleg frustrarea, supararea si ce mai este pe acolo...Multe dintre noi au trecut prin starile astea. Trebuie insa sa te "montezi", sa cantaresti bine optiunile si sa ai o discutie cu sotul tau despre cum veti proceda in continuare. Este lupta pe care va trebui sa o duceti impreuna si el trebuie sa inteleaga asta!
Fie ca visul vostru sa se implineasca foarte repede. 
Delphinas spune:
evanescence imi pare tare rau pt tine, pt sotul tau, pt voi. nu tb sa va instrainati unul de celalalt. tb sa vorbiti cat mai mult si sa luat o decizie impreuna asupra a ceea ce urmeaza sa faceti.
eu deja am cumparat sotului 2 sacose de mediamente...care mai de care...naturiste.
acum sa vedem cum va iesi mobilitatea pe 26.
mi-e nu mi-a dat asa cum v-a dat voua. la mobilitate mi-a zis normala..oare ce o fi insemnat asta?
dar data viitoare voi cere sa faca asa...cum scrie pe la voi. daca pot bineintels. daca nu cautam alta clinica.
evanescence hai fii tare si optimista. uite exemplu lu titelu deci se poate.
poze
Just Me
ruxandrab spune:
offf... nu imi vine sa cred... as vrea sa stiu cum te pot incuraja mai bine...Evanescence
trebuie sa te linistesti, nu inteleg de ce la voi s-a intamplat asa... adica a crescut nr., dar s-au stricat altele...

http://tt.lilypie.com/7aaqp3.png
monica11 spune:
oh doamne...evanescence
, e foarte grea psihologic vorbind lupta asta. sunt momente de acestea, groaznice in care parca iubirea care ar trebui sa fie pe primul loc ajunge pe ultimul. sunt pana la urma normale sentimentele astea pentru ca nu se poate justifica prin cuvinte nevoia de a fi mama. dar dupa ce se mai linistesc lucrurile cautati sa nu va indepartati unul de celalalt. pentru ca numai impreuna veti reusi.
numarul e bunicel..intr-adevar mobilitatea..dar daca nu va dadeau un rezultat asa detaliat..era doar un numar acolo diferit de zero care poate va ajuta psihologic. spermograma se modifica mereu..poate si sotul tau n-a fost in starea cea mai buna cand a facut analiza.
sa va ajute bunul dumnezeu sa gasiti solutiile cele mai bune pentru voi, dar atitudinea conteaza mult, poate cel mai mult.
capul sus si mergem inainte..ca inapoi nu se mai poate![]()
sa dea dumnezeu sa ne implinim toate visul cat mai repede.
monica
evanescence spune:
va multumesc la toate pt vorbele frumoase
am hotarat sa fac o pauza,adica sa facem,toata ziua am stat singura in casa si m-am gandit,ma doare si capul,nici nu am lucrat,imi iau concediu 2 sapt si ma ocup un pic de mine,de casa si de relatia noastra ,nici n-am mancat doar m-am gandit...acum 2 pagini eram asa increzatoare si acum sunt distrusa,mi-e foarte greu,va admir pe toate,si ma bucur de reusite mai mult decat ma bucur cand aflu de la o colega,cunostiinta...voi imi sunteti prietenele de suferinta si voua va doresc din tot sufletul sa aveti succes la proiectul 
am primit asa multe raspunsuri la toate topicurile unde scriu,am postat peste tot...va multumesc 
O sa fac o pauza si de la forum,poate pana imi revin ca mi-e foarte greu,vreau sa uit de tot,vreau sa am puterea de a nu-mi mai dori acel copil,vreau lucrul acesta ca eu sunt daramata psihic,nu am stiut pana acum ca sunt asa slaba de fire...
O sa vorbesc si cu mama,cred ca e timpul sa afle,trebuie sa vb cu cineva altfel nu stiu cum trec peste asta
Mai avem prin casa multi maca,l-carnitin,zinC,vit.E,acid folic...le-am cautat am zis daca tot le-am cumparat sa le foloseasca...renuntam si la gonal macar ne mai revenim si financiar...si cine stie,o sa mai intru pe forum sa va citesc cand ma va ajuta D-zeu sa trec peste asta ca acum chiar nu mai pot.
Va multumesc imi sunteti cele mai dragi 
Sper sa va gasesc pe toate gravide cand o sa imi revin
Sa va ajute DUMNEZEU
ruxandrab spune:
Am ajuns si eu acasa.... si m-am uitat pe spermogarma: mobilitate (A=19,B=28)38%, de la mai mare de 60% si formele normale de la 60% la 30%. Ai avut din pacate dreptate. 
Sotului meu i-a dat in plus continuare si caritin si livercyn. Probabil tot din aceleasi motiv. 
http://tt.lilypie.com/7aaqp3.png
sun_flower04 spune:
Draga mea Evanescence,
si eu sunt alaturi de tine, insa nu cred ca este o solutie sa abandonezi lupta si nu cred ca nu trebuie sa iti mai doresti un copil. Trebuie doar sa accepti realitatea si sa iti gasesti un echilibru.
Cred ca pentru nici una dintre noi nu este usor, mai ales ca barbatii au un fel aparte de a infrunta astfel de situatii. Sotul meu de exemplu nu vrea sa auda de inseminare, de fertilizare, adoptie, de nimic...considera ca mi-ar face un rau daca as face tratamente si ca este exclusiv vina lui.
Noi insa stim si putem sa fim puternice si putem trece si peste astfel de obstacole. Sunt convinsa ca si tu vei merge mai departe si ca o sa vina momentul acela fericit pe care noi toate il asteptam.
Primeste si din partea mea un pupic
si o imbratisare,
Ana Maria
ioanacl spune:
Buna seara tuturor,
Evanescence, sotului meu i s-a prescris tratament cu GONAL F 3 luni spermograma 1,2 mil spermatozoizi - oligoastenoteratozoospermie severa, tratamentul la inceput luna asta si abia asteptam dupa 30 de zile de tratament (75 ui/zi gonal) sa vedem daca exista ceva modificari in bine.
As dori daca poti sa-mi scrii si mie cat timp a facut tratament cu GONAL sotul tau si ce rezultate a avut, pentru ca noua ni s-a spus "incercati si cu acest tratament" initial concluzia a fost FIV cu ICSI.
Multumesc anticipat,
ellanik spune:
Si la noi sunt aceleasi probleme insa pe noi dragostea dintre noi 2 si speranta ca vom avea un bb este mai puternica decat orice orgoliu.este drept ca discutam foarte mult pe aceasta tema
.Cateodata sotul meu incepe iar cu " eu sunt vinovat" insa il iau inainte de a aluneca iar pe aceasta panta.Noua ni s-a spus clar ca trebuie sa facem fiv+icsi asa ca asteptam luna ianuarie sa ne apucam de treaba...pana atunci eu sper in continuare
si il rog pe Dumnezeu sa aiba grija de noi toti.
Va pup pe toate din suflet![]()