Oligospermie -cap.31
Raspunsuri - Pagina 17
Anutza_B spune:
sun_flower ... te rog, daca esti mai in tema la subiectul varicocel, sa-mi spui si mie parerea ta ....ca de articole medicale sunt satula... Voua ce v-au spus doctorii? e musai sa fie operat? e cauza principala a problemelor voastre?
Multumesc!
ioana_p76 spune:
Anutza, daca varicocelul este mare, operatia este necesara si as zice- chiar obligatorie-, pt ca altfel se poate agrava si mai si, uite: da o cautare pe google imagini cu varicocel si vei vedea ce se poate intampla.
ma mir ca dr ti-a zis ca nu e cazul sa se opereze..
Mai bine mergeti la alt medic, daca puteti mergeti la dr. Damian -spit. panduri sau clinica Gynera. (dc sunteti din Bucuresti sau din apropiere)
Nu este o operatie grea, refacerea este in cateva zile, si nu este nici riscanta, pt ca nu se efect la nivelul testicolului, ci la nivel abdominal (cam ca op. de apendicita, numai ca in stanga - unde se localizeaza de cdele mai multe ori variococelul)
Ioana 

animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
http://.
evanescence spune:
Ioana 
Ma bucur ca mai intri pe la noi....ce mai faci ? 
http://tt.lilypie.com/lHAMp2.png
evanescence spune:
Anutza
....ce sa zic in grupul nostru de prieteni toti au copii prin urmare ne-am cam izolat....toata ziua stau singura 
Efectiv nu mai avem subiecte de discutie....fetele vb doar de scutece,alaptat si se vaita ca nu mai au timp de iesiri,salon si noaptea nu mai dorm din cauza ca plange bebe
Eu as fii cea mai fericita femeie din lume daca noaptea l-as auzi pe
ca plange DAR....e nedrept....DAR o sa vina si vremea noastra D-zeu ne va ajuta
Delphinas spune:
la fetele dragi. nu am mai intrat de ceva vreme, dar acum trebuie sa va spun cum suntem. si in felul asta sa ii raspund Anutzei
draga Anutza nu mai repetati asa des spermogramele. cand i-am trimis eu mesaj lu titelu si i-am zis ca ni s-a recomandat sa refacem spermograma peste 21 de zile el mi-a sugerat sa nu o fac asa repede, sa las sa mai treaca ceva vreme. si sfatul lui mi-a fost confirmat si de medicul urolog. titelu

dupa rezultatul de la a 2 sperograma, si mai rau cu tot cu tratament luat, am fost la urolog. diagnostic: varicocel grad II-III. destul de grav. se vedea foarte bine de acum.
joi am fost la buzau si s-a operat sotul. acum se simte mai bine. a ramas cu dureri de spate si cap, dureri groaznica si asta din vina lui. imediat ce l-a asezat in pat a incercat sa se ridice la 90 de grade. am crezut ca intzepenesc langa el. eu am fost operata de apendicita si am mai avut ceva anestezii facute si stiu starile de dupa. dupa 6 ore in care cu forta l-am tinut legat in pat, s-a dat jos sa voia sa mearga la buda. degeaba ii adusesem recipient sa urineze, s-a inhibat si nu a putut. acum trage urmarile. i-am dat cu tot tratamentul cu antibiotic ce-l are, cafea cu coniac si il mai lasa.
Anutza si eu am fost stresata. imi venea sa ma dau cu capu de toti peretii. eram mai mult decat disperata, sa se opereze, sa facem si noi copilul nostru. dar intr-o seara am terminat jumatate de pachet de tigari si am vb eu asa cu mine si am ajuns la concluzia ca nu e bine atitudinea asta. nici pt el, nici pt mine, nici pt casnicia noastra. ajunsesem de acum sa ne certam zilnic. imi era dor de un zambet, de un sarut, ne certam ca prostii. deci lasa starea de disperare la o parte si fii cat mai intelegatoare si toleranat cu el. nu le vine deloc bine barbatilor care au probleme la aparatul reproducator. orgoliul masculin e prea mare la ei.
daca tb sa se opereze de varicocel? rapsunsul meu este da. si oricate sfaturi ti-ar da doctorii eu te sfatuii sa se opereze sotul. de ce spun asta? varicocelul este precum un saculet de vase intortocheate care stau pe testicol si ii tine de cald. de asta nr mic de
, de asta mobilitate scazuta. pt
tb sa fie un mediu racoros sa le fie bine, iar caldura creata de acest varicocel nu e benefica pt ei. deci tb operat.
vrei un medic urolog? cu cea mai mare caldura ti-l recomand pe dr ciochina iurie. e un dr sufletist din cale afara. a avut rabdare sa vb cu noi. ne-a dat sfaturi cate si mai cate.ne-a ascultat, ne-a raspuns la intrebari. sunt mai mult decat multumita de el. il recomand cu cea mai mare caldura cum am mai spus.
asa cum a spus si Ioana
nu este o operatie grea. la sotul meu a durat 20 de minute. si odata operat nu mai reapare. bafta iti doresc.
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa
evanescence spune:
delphinas
Ma bucur sa aud de tine,nu ai mai intrat demult la noi
va doresc numai bine,si rabdare multa acum dupa operatie 
Turqoise
Inca nu ma grabesc cu testul cu toate ca as vrea sa-mi fac zilnic cate unul
dar mai am muuuult de asteptat...in 05.02 am facut IA deci prin 19-20.02 fac testul daca nu vad rosu pana atunci...
Tu ce mai faci? 
sun_flower04 spune:
Dragele mele,
ma bucur ca am mai auzit cate ceva de la voi.
Anutza_B, sotul meu stie ca are varicocel de cand a plecat in armata. Dupa prima spermograma dna. doctor ginecolog la care merg eu l-a trimis pe sotul meu la dr. Damian, la Gynera, insa noi am fost dejamagiti de el. I-a facut eco, insa nu ceva complex, i-a zis ca trebuie operat si ca ar trebui sa duca o viata sanatoasa daca vrea copii. Si cam atat.
Dna. Draganescu-Dinu, de care iti ziceam intr-un post anterior ne-a pus sa refacem eco si sa vedem cum stam cu varicocelul, la un alt urolog, un tip pe care sotul meu l-a placut.
Ideea este ca varicocelul nu este o afectiune tratabila medicamentos, este doar operabil. "Gravitatea" lui se masoara in grade. In cazurile de infertilitate operatia este recomandata deoarece dupa operatie nr. spermatozoizilor poate creste de 2-maxim 3 ori, ceea ce inseamna sanse mai mari. In plus, cu cat ramane mai mult timp neoperat, el se poate agrava si devine foarte dureros.
Operatia poate fi facuta clasic, cu bisturiu, sau cu laser (tipul de operatie depinde destul de mult de forma fizica a pacientului). In sistemul privat operatia este in jur de 600 euro.
Iti recomand inca odata sa mergi la dna. dr.Dinu. O sa va puna sa repetati analizele, insa o sa aveti un set complet si o sa vezi ca este o tipa foarte ok, care stie ce vorbeste si care o sa va incurajeze sa mergeti mai departe. Nu ai nimic de pierdut, incearca.
Evanescence, cat mai avem pana aflam rezultatul la test?![]()
Va multumesc pentru incurajari fetelor, sunteti toate niste femei exceptionale.
Va pup pe toate,
Sun_Flower
ruxandrab spune:
evanescence
Iti tin pumnii!
Ref la varicocel si sotul meu este tot la dr. Draganescu - Dinu si a facut eco tot acolo si i-a spus ca nu este de operat sa mai avem rabdare...
http://t2.lilypie.com/pveEp2.png

, scuze