Oligospermie -cap.31
Raspunsuri - Pagina 12
sun_flower04 spune:
Dragele mele,
Am vazut si eu materialul in aceasta dimineata pe net. Am
in hohote de una singura (noroc ca am ajuns devreme si sunt singura momentan la birou).
Sper sa reusim, fiecare dintre noi, sa parcurgem aceste etape mult prea dureroase si sa ne implinim visul de a avea un bebe.
Va
pe toate,
Sun_Flower
andreiutasg spune:
Buna fetelor,
Cine este interesat:
Am o programare (pt. sot) la un consult urologic, la dr. Mihai Bucur, la Dacia Medical Center nr.101, vis-a -vis de piata Spaniei, in 21 ianuarie la 15:30, la care RENUNT.
Cine este interesat sa de-a PM.
andreiutasg spune:
Dragele mele,
Am plecat de la acest forum cu multe sperante ...pana azi aveam un bb de 9 saptamani...iar azi la echo nu i-a mai batut inimioara
.
Sunt sigura ca Doamne-Doamne o sa aiba grija de ingerasul nostru si ca unde acolo sus cineva o sa ne asculte la toate rugaciunile
si o sa vina minunile sufletului nostru.
evanescence spune:
Iti sunt alaturi....nu stiu ce sa-ti spun mai mult de atat imi inchipui durerea voastra sa ne rugam sa nu mai treaca nimeni prin asa ceva si data viitoare va fii bine ai speranta si incredere in Dumnezeu 
http://tt.lilypie.com/lHAMp2.png
sunshine4ever spune:
Offf Andreiutasg
alaturi de tine, dar gindestete ca nimic nu se intimpla fara rosr, si DD este sus si ne vede. Ai incredere in EL si vei vedea ca totul va fi bine.
Sunt alaturi de tine si eu .
in asteptarea unui ingeras
ruxandrab spune:
andreiutasg imi pare foarte rau
si suntem alaturi de tine
evanescence felicitari pentru deciziile luate si mult succes.
eu nu stiu ce sa fac... sunasem sa fac programare IAS si dr. Cocei lucreaza o saptamana da una nu... luna asta nu potrivim la program, iar luna viitoare este sotul plecat in delegatie, asa ca poate in martie....
http://t2.lilypie.com/pveEp2.png
pufoasalaura spune:
desi sunt noua aici, nu pot sa nu-mi exprim regretele pentru andreiutasg,simtind in inima un pumnal.ii sunt alaturi, si poate cuvintele nu valoreaza mult,dar e bine de stiu ca niste necunoscuti(e) iti sunt alaturi.
danye spune:
Andreiutasg - cuvintele sunt de prisos! Sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine peste aceasta incercare si sa-ti aline suferinta! Sunt alaturi de tine! 
ella28 spune:
Andreiutasg -imi pare tare rau!
O intrebare: stiti cumva o farmacie in Bucuresti de unde pot cumpara Spermotrend? am comandat on-line dar intarzie cam mult si nu cred ca sunt prea seriosi.
multumesc mult
andreiutasg spune:
Multumesc de incurajari la toate fetele,
Trebuie sa merg mai departe..sa fiu puternica pentru viitor. Azi am fost la alta echo..mai mult pt. sot
..saracutzul nu i-a venit sa creada. Prima sarcina...primul avort
Acum, daca ma puteti ajuta cu informatii legate de tarif la avort. Sunt programata la Elias, cu anestezie generala (dr. meu a zis ca e cel mai bine asa , avand in vedere ca e primul avort si ca nu vrea sa-mi traumatizeze uterul) si nu stiu cam cati bani sa pregatesc:
- pt. medic, pt. anestezist si vreo asistenta.
Inca odata va multumesc pentru incurajari