Oligospermie -cap.31

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreiutasg spune:

La Multi Ani

Va pup fetelor nu am mai intrat de ceva timp pe acest forum...mea cupla. Acum sunt la Odisee...la cap. Mamici-zmeuri de iulie-august 2009

Am intrat in +9 si pe 19.01. am programare la doctor. Inca nu mi-am gasit un dr. care sa ma monitorizeze sunt inca in cautari. Sunt cam pretentioasa in privinta asta...recunosc, dar vreau sa fie un dr. sufletist, priceput si sa comunice (unii dintre ei "au pierdut aceste calitati).

Am gasit 2 dr. despre care am citit mai multe pareri pro: Abdou Tarek (Giulesti) si Rotaru Octavian (Elias). Pe 19 merg la Rotaru sa vad cum este....off..sotul zice ca o sa dam o gramada de bani $ pe "cautarile mele". Eu il las sa ....

Va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sun_flower04 spune:

Dragele mele,

La multi ani! pt 2009, pentru ca este prima oara cand postez anul acesta.
Noi astazi avem rezultatul la spermograma, dupa un tratament de 2 luni si jumatate cu Menopur, Lyvercin, L-carnitina, Biozinc+Seleniu, Acid Folic si Memo.
Am sa va spun maine daca s-a imbunatatit ceva...

Va pe toate si va rog sa imi tineti pumnii.

Sun_Flower

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

Andreiutasg Sa mai intri si la noi cateodata sa ne tii la curent ca esti o dovada ca se poate si cu OLIGOSPERMIE ne-ai dat la toate o raza de speranta si vostru este un MIRACOL

Sun-Flower iti tin pumnii sa iasa bine spermograma sa nu uiti sa ne anunti maine....Spune-mi te rog Menopurul cum l-a luat sotul tau zilnic? sau?

Noi joi avem programare la TM la Dr. Bernad Elena o sa facem Inseminare cu ea probabil in Februarie stie cineva de ea? As vrea o parere ceva daca stiti

http://tt.lilypie.com/lHAMp2.png

Mergi la inceput

Buna tuturor,

Evanescence iti multumesc pentru gandurile bune. Sotul meu a facut 16 injectii cu Menopur, odata la 3 zile, la recomandarea dnei. doctor.

Analizele nu sunt chiar imbucuratoare:
Ca valoare sunt 3 mil/ml - asta de la vre-o 400.000/ml;
Sunt aproximativ 10% forme tipice - de la aproximativ 20% forme tipice;
Mobilitate A - 0% - asta tot asa era
Mobilitate B - 36% - de la 50%
Mobilitate C - 15% - de la 0
Mobilitate D - 49% - de la 50%

Restul informatiilor din spermograma nu s-au modificat semnificativ.

Stie vre-una dintre voi ce inseamna tipurile astea de mobilitati? Eu am inteles doar de faptul ca A+B ar trebui sa fie minim 50%.

De data asta la diagnostic este oligoastenoteratospermie fata de oligoteratospermie data trecuta.

Sotul a cerut si o spermocultura, ca data trecuta au identificat o infectie, pentru care am luat antibiotic, insa vrem sa verificam si daca a trecut infectia sau inca este prezenta.

Pe 21 mergem la dna. doctor sa vedem ce spune si ea, desi nu cred ca este de foarte bine. Sper macar sa imi spuna sa incercam o inseminare, ca de FIV sotul nu vrea sa auda.
Sotul este deprimat, de ieri, nu mai vrea analize, nu mai vrea doctor, nu mai vrea tratament, toate i se par acum in zadar. Astept cateva zile si in week-end il bag in "consiliu"

Aseara m-as fi dat cu capul de pereti, cu anliza si cu reactia sotului..., m-am si zmiorcait nitel in baie, singura, dar asta e viata si mergem mai departe, nu?

Ma bucur ca avem aceasta comunitate, ca am cui sa spun de ale mele si sa fiu inteleasa. Nimeni nu intelege drama prin care fiecare dintre noi trece decat daca o traieste pe propria piele.

pentru toate fetele si multi ,
Sun_flower

Mergi la inceput

sun-flower
Imi pare rau ca sunteti asa dezamagiti dar nu va pierdeti speranta,stiu foarte bine cat e de greu sa iti pui toata speranta intr-un trat si apoi sa nu fie rezultatul asa bun....si sotul meu a fost suparat 2 sapt nu a vb deloc dar apoi si-a revenit si acum vrea sa incerce orice,sunt sigura ca si la voi va fii la fel....

Si la noi sperm e asemanatoare,mobilitatea A -0 % din pacate asta e cea mai importanta,B-38 %.....mobilitate A -mob progresiva adica sunt acei sperm care pot ajunge pana la ovul si il pot patrunde.Mob. B sunt lent progresivi adica se misca dar nu destul de repede,Mob.C-Neprogresivi adica traiesc dar degeaba chiar daca ajung la ovul stau si se uita la el si nu il pot penetra asa ne-a explicat noua Dr.la sibiu si Mob.D-Imobili.
Noi am avut si 13.5 mil si 12 mil si tot nu s-a intamplat nimic pt ca mobilitatea A a fost mereu 0 %
Uite sunt fete care au ramas gravide natural cu 1,2,3 etc mil/ml adica foarte putin dar a fost mobilitatea ok

Nu vreau sa te deprimez dar din pacate e foarte greu cand nu este mob buna,si noi am facut trat hormonal a crescut nr dar mob tot asa a ramas,noi incercam inseminari cu toate ca stam prost dar asta e am zis ca nu abandonam asa usor....relaxati-va si vedeti ce zice medicul poate ii da trat in continuare si mai creste nr oricum a crescut destul de mult de la 400.000 la 3 mil e super ok

Eu va tin pumnii si nu abandonati lupta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

sun_flower te inteleg perfect prin ceea ce treci cu sotul tau. si eu am trecut prin asta si multe fete de aici de pe DC cred ca s-au confruntat cu asemenea reactie din partea sotilor. cred ca este justificata intr-un fel reactia asta a lor atat timp cat in ei exista acest "orgoliu masculin" la care multi barbati nu renunta, sau daca renunta, o fac destul de greu.
sotul meu la 3 luni a fost operat de hernie si de atunci nu a stat o zi in spital pana anu trecut si atunci o zi. ii este tare greu sa se decida cand va merge la operatie. si aseara i-am zis ca se apropie ziua lui si mi-a promis ca dupa ziua lui va merge la operatie. insa tare greu se decida. si multe sarcini cad pe umerii nostri, a nevestelor. sa-i impingem de la spate, sa le fim alaturi, sa vb cu ei cat mai mult, sa le explicam si cate si mai cate.
oricat ar fi de greu tb sa vb cu el. nu va inchideti in voi ca astfel nu faceti absolut nimic.
eu ma dadeam cu capu de pereti ca nu voia sa ia tratamentu...
trebuie sa faca o analiza, testosteronu....a si uitat de el. nu-l trage nimic. sa nu iti povestesc cata munca de lamurire am dus cu el sa refaca o spermograma direct la laborator. mai bine il puneam la munca silnica decat sa faca analiza acolo.
e greu cu barbatii. vorbeam mai de mult cu un preot si mi-a zis ca barbatii sunt mai slabi in fata unui diagnostic rau decat femeile. noi femeile suntem mai luptatoare, dar ei nu. stim sa acceptam altfel situatia, pe cand barbatii scot in fata acest "orgoliu masculin" si greu accepta anumite situatii.
eu i-am zis sotului ca daca nu vrea sa faca nimic ca sa avem si noi bb nostri, ma duc la altu sau fac cu donator. am trecut, cred, prin toate fazele: de la vorba buna la inceput, la faze ca ma duc la altu. stie ca nu pot face asta, dar ne mai amuzam si noi.
oricum iti doresc multa bafta si sa nu-ti pierzi speranta.
si COMUNICATI CAT MAI MULT.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Rog toate fetele sa lase un comentariu si sa voteze subiectul...poate ne aude cineva si pe noi

http://www.realitatea.net/blog-colectiv--ministerul-sanatatii-ne-intoarce-spatele_435591.html

Luca-luca a initiat aceasta campanie prin blogul creat de ea si REALITATEA TV a preluat subiectul.
Lasati comentarii si acolo.....Va multumesc

http://.infertilitatea-marturii-directe/

multumim luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Fetelor, iertare ca ma bag ca musca-n lapte

Pe Azoospermie am facut un rezumat dupa un studiu care s-a facut asupra unor barbati cu oligo-asteno-etc (sincer nu ma pricep la bolile care presupun chiar si putin spermatozoizi) care au facut tratament cu Gonal si carora le-a crescut numarul spermatozoizilor de 4 ori !!!

sun-flower, studiul e f explicit si rezultatele sunt testate dupa 10 si apoi 20 de sapt de tratament
Deci mie mi se pare rezultatul tau dupa doar 16 injectii, minunat

Daca aveti timp/chef si sunteti interesate, va invit la Azoo sa ne dam impreuna cu parerea

Va astept

Mergi la inceput

Fetelor, va multumesc pentru sustinere. Cu nici una din prietenele mele nu pot purta o astfel de conversatie, cum o fac cu voi, pentru simplul fapt ca nu inteleg cu adevarat prin ce trecem. Asta e.

Sotul meu este un tip introvert, asa a fost mereu, se exteriorizeaza foare greu cand trece printr-o situatie dificila. Eu insa am rabdare si raman pozitiva si poate optimismul meu il va contamina si pe el. Stiu ca dorinta lui de a avea copi este la fel de puternica ca si a mea, sper doar sa gaseasca puterea de a merge mai departe.

Evanescence, felul in care mi-ai descris mobilitatea de tip C m-a terminat, am ras aproape cu lacrimi

Delphinas, m-am uitat la pozele tale, pari o femeie cu adevarat puternica.

Imi pare rau ca distantele intre noi sunt mari, mi-ar fi placut sa ne putem intalni si discuta. Ar fi prins bine tuturor cred.

Va pe toate si astept vesti bune de la voi.

Mergi la inceput

fetelor
Eu am venit acum de la TM se pare ca o sa fac prima mea Inseminare cam prin 5-6 februarie sa-mi tineti pumnii de acum ca am niste emotii de mor....

Dr mi-a zis ceva de era sa lesin la CLINICA BEGA din TIMISOARA o FIV costa doar 600 euro
deci nu pot sa cred si eu nu am stiut ca faceam deja demult.....va anunt ca nu ma las batuta si pana in iunie cel tarziu o sa fiu VA PROMIT

O sa revin maine cu mai multe detalii ca acum sunt prea emotionata mi-a venit si cheful de viata inapoi......ahhhhhhh Nasa unei cunostiinte a nascut sapt trecuta si am auzit ca a facut Fiv la Tm
atunci nu am insistat la cine si ce ca sa nu dau de banuit ca as vrea si eu deh SECRETELE dar acum o sa insist ca sunt atre curioasa cum de se poate sa fie asa ieftin 600 EURO VA INCHIPUITI ??????

Mergi la inceput