Aspirante optimiste > 20 (364)
Raspunsuri - Pagina 18
lalala13 spune:
stiti vreo superstistie cu gargarite? ca eu si sotul meu tocmai a gasit una prin casa...![]()
my somebody.... 
oana_cnt spune:
Eu tocmai m-am intors de la medic... Si, evident, am ramas din nou cu chisturi in urma stimularii, asa ca o sa incep iar tratamentul cu AC... Ce sa mai zic, asta e viata, resemnare...
Carmen, da-mi si mie putin, putin din optimismul tau, te rog... Eu sunt dintr-o extrema in alta. Am zis si mi-am promis ca o sa ma linistesc. Stiam ca sunt mari sanse sa ramana vreun chistulet pe acolo, insa... Mai speram totusi ca poate nu o sa fiu chiar atat de ghinionista. M-am inselat...
Oana,
, atunci cand va vrea Doamne-Doamne!
TOATE VIN LA TIMPUL LOR...
http://tt.lilypie.com/fllIp2.png
oana_cnt spune:
Lalala, gargaritele sunt mamarute?
... Cu mamarute stiu una!
Rallu, draga, tu ce mai faci? Cand vezi punctuletul?

Oana,
, atunci cand va vrea Doamne-Doamne!
TOATE VIN LA TIMPUL LOR...
http://tt.lilypie.com/fllIp2.png
Beatrice1982 spune:
buna seara
am venit si eu de la lucru si ma bag la somn ca maine poate stau ai mult
carmen sorryy de z1
eu inca am dureri dar asa.......temporare si doaare rau de tot...........
va pup si aveti grija de voi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
la multe II liniutze!!!
eu sunt urmatoarea?????????????????????
azi dim tb=36.99
POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/
unboticutz spune:
oana, imi pare rau de vestile proaste. cat timp trebuie sa iei ac? eu am facut la un moment dat un tratament cu mladite de zmeur pt chisturi. vrei sa-l caut? sunt mari chisturile? cate sunt? oare nu poti amana ac cu o luna si intre timp sa incerci alt tratament?
sa nu-i uitam!
CarmenAlbu spune:
Oana, daca nu sunt mari si nici multe consulta doctorul poate le poti elimina, o sa fie un pic dureros, dar ac nu fac in general bine fertilitatii, ele o blochiaza, iar daca ramai intre timo, se vor elimina oricum!
Am impresia , nu in totala cunostinta, evident, si cu scuzele de rigoare, ca doctorita ta incearca sa te indoape fara sa ia in considerare toate side efectele!
Nu stiu care iti sunt clar problemele, dar daca vrei si ai posibilitatea joi dupa ce merg la medic, iti pot face si tie o programare aici daca mi se pare excelent!
Iti povestesc joi, cum am fost, si pe urma te decizi, dar gandeste-te bine inainte de AC! si mai ales vorbeste cu medicul, eu zic ca e foarte bine sa ai incredere in medic, dar daca apar mai multe probleme decat solutii, exista mereu altul! pune-i in lumina si efectele si telul tau, inainte de a lua o decizie, si mai mult renunta la stimulare pana esti bine, fa cateva monitorizari!
Cam asta e partea urata a optimismului, se chiama speranta, dar trebuie sa vina la pachet cu rabdare si curaj, si nervi de otel draga mea!
Imi cer scuze, eu sunt foarte directa, nu avem timp de experimentat, de aceea iti pun in lumina optiuni pe care le cunosti deja!

Sper sa avem repede bebeii visati!
Eu vreau un baietel, dar nici cu fetita nu ma supar!![]()