Aspirante optimiste > 20 (364)
Raspunsuri - Pagina 17
jasmi spune:
Bebi, am intrat sa te felicit pt bebe mic! 
Nu mai stiu daca scriam pe forum pe vremea cand scriai si tu mai des, dar eu imi amintesc de tine si am vrut sa-ti urez o sarcina usoara si frumoasa! 

Jasmi
25+ cu 
way to go, BB
titi143 spune:
Merci Ada de informatii, o sa ma interesez sa vad orarul dansei.

voicu_bebi FELICITARI!!!!!! Sa fiti sanatosii si sa ai o nastere usoara.
Fetelor acum ma duc acasa si apoi la Cluj. Va pup pe toate si vorbim maine.

http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png
voicu_bebi spune:
mersi jasmi
sarcina frumoasa si tie iti doresc si pupici la bebe mic
da noi ne stim..eu te stiu de pe vremea cand scriam pe forum.
nois untem mai micuti da ne facem noi maricei
Anca..

10+
oana_cnt spune:
OAUUU!!!! Fostele aspirante devenite intre timp gravi ne viziteaza!!! Ce frumos!

... Voi ne ajutati sa fim cu adevarat optimiste, aratandu-ne ca se poate... Si sunt convinsa ca pentru fiecare dintre noi conteaza foarte mult!
Mihaela, din propria-mi experienta iti scriu, ai mare grija cu stimularea. Nu e de joaca si iti da organismul peste cap urat de tot, eu nu te sfatuiesc sa faci deja. Tocmai am trecut printr-o hiperstimulare foarte urata din cauza stimularii ovariene, dar la mine asta e singura solutie. Ai putina rabdare, mai ales ca stii ca nu ai alte probleme.
De costat, depinde de tratament si de doza, pe mine ma costa cam 3000 lei pe luna. Insa, pe langa partea financiara, costa mai scump cand patesti cum am patit eu. Asa ca ai rabdare, nu te arunca in asa ceva. Ti-a recomandat cineva? Si, apropo de riscul de sarcina multipla, procentul e destul de micut, adica e 15/20% sansa de a avea gemeni...
Oana,
, atunci cand va vrea Doamne-Doamne!
TOATE VIN LA TIMPUL LOR...
http://tt.lilypie.com/fllIp2.png
lalala13 spune:
oana ...3000 ron??????? atat de mult??? pai cum asa? de ce?
eu sunt socata!
my somebody.... 
oanaiacovita spune:
Chiar Oana, de ce 3000 de lei??!!
Pe mine m-a costat in jur de 600 de lei cu tot cu monitorizarea la dr.
Oana
Viata mea...o continua LUPTA!
oana_cnt spune:
Pai... eu am facut Gonalf, cate trei fiole pe zi, timp de 13 zile. O fiola costa 85 lei. Adica 85*3*13=3315... asta fara monitorizare, care aici e 120 lei una. Si, evident, fara tratamentul pentru hiperstimulare... Ca si la asta am avut "surpriza" sa dau 150 lei pe 7 pastile sau 8 de Dostinex.
Oana,
, atunci cand va vrea Doamne-Doamne!
TOATE VIN LA TIMPUL LOR...
http://tt.lilypie.com/fllIp2.png
unboticutz spune:
buna fetelor,
ne-am intors si noi. din pacate se pare ca azi resetez numaratoarea din nou la Z1
.
felicitari si de la mine gravidutelor-musafiri!
sa nu-i uitam!
CarmenAlbu spune:
Buna fetele, am venit si eu de la servici, la doctor a fost binisor nu am nimic serios la inima doar noaptea in somn imi scad bataile inimii la 50, cum banuiam, dar doctorul a zis ca e risc scazut , asa ca stau linistita!
In rest o zi lunga tare, mult de munca, dar, asa e viata, muncim ca sa traim!
Voi cum mai sunteti?
Felicitari gravidutelor!

Vreau si eu!
Oana eu sunt o optimista incurabila in tot, am momente de butoi si eu, dar cum imi zice sotul, e mult optimism pe aici asa ca iti dau si tie!
Cu bebe, daca nu incepe sa curga, cand merg joi la doctor aflu toate cauzele, ca se pare ca sunt si dereglata
Vreau si eu bebe, la anu fac 30 in august, daca as ramane luna asta ar fi cadoul meu de 30 de ani!!
CarmenAlbu spune:
si apropo de preturi daca nu aveam asigurare nu imi permiteam sa merg atata la medic, 
A platit asiguurarea pana acum de vreo 2 ani de cand am tot avut probleme pretul unei masini!