Aspirante optimiste > 20 (364)
Raspunsuri - Pagina 13
lalala13 spune:
neatza fetele
carmen subscriu...inecearcasi alt tip de test
oana te inteleg atat de bine
linisteste-te astea doua luni, vine craciunu, relaxeaza-te
eu ieri am facut un test de ovulatie la intamplare si au aparut 2 linute..una slaba una puternica, deci e negativ, dar sunt incantata ca in zilele 10 -11 nu aparea decat una. poate ovulez....cine stie, sper! o sa mai repet maine unul sa vedem..
in rest sunt la servici si ma apasa rau....
my somebody.... 
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata fetele, o sa merg la farmacie sa vad daca exista si sure chek su barza ca prin magazine sunt clear blue si inca unul be sure sau asa ceva!
Oricum eu cred ca imi vine, azi maine, si va spun sincer, numai ca m-oi fi dereglat!
Dar va multumesc pentru incurajari!!

cami_antonia spune:
FETELOR
va salut si eu pe ziua de azi ... sa fie usoara si linistita desi este prima zi din saptamana ....
carmen ai rabdare ca si eu am avut dureri ca de ciclu cand am ramas multa vreme chiar ....
ia alt test oricare ar fi el; ...
pupici pe burtici
25+
ANTONIA IOANA
Camelia
Rallu spune:
Carmen...in farmacii se gasesc toate minunile de teste...imposibil sa nu nimeresti si tu una care sa aiba si altceva in afar de Clear Blue.
Bafta multa ... asteptam vesti
.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
5+
ruxandrab spune:
Tot eu ![]()
Stie cineva care e faza cu trompele filiforme ? Se poate fece ceva ?
http://tt.lilypie.com/7aaqp3.png
ancadragoman spune:
Roxana din cate stiue eu trompele filiforme sunt lungi si subtiri si nu cred ca se poate face ceva sa schimbi asta.Mai asteptam pareri de la fete
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
ruxandrab spune:
Anca sarumana
Totusi dr. Cocei a zis sa mergem in continuare cu inseminarile... si de aceea imi mentin optimismul la o cota de subzistenta...
Si speram la o idee ...
http://tt.lilypie.com/7aaqp3.png
CarmenAlbu spune:
fetele sunt la medic, astept rezultatul la cardiovrama si au aparut si primelr pete maronii, deci declar z1! Din pacate simteam ca va fi asa! Acum joi alte tests si sper sa am un rezultat clar de data asta! Oricum Imi pun mari sperante in doctorul asta nou!