Aspirante optimiste > 20 (364)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Of,azi stau fara net nu stiu ce s-a intamplat de nu merge deloc.Acum sunt in vizita la cumnatii mei si scriu de aici ca i-am rugat sa ma lase sa citesc ce-ati mai scris.Poate rezolva astia maine ca merg la ei sau poate isi revine azi.Pupici la toata lumea.

poate luna asta da!

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Iulia, va doresc multa sanatate inauntru si afara! Tu nu sta pe ghimpi, si mai mult nici nu te gandi! bucura-te de tot ce descoperi cu bebe si totul o sa fie bine!!
Adina, ne lipsesti!
Bea daca ai ovulat tarziu nu are cum sa-ti vina asa repede,nu?
Fete dragi ce faceti? eu am fost putin in oras si mi-am luat n clear blue pe care il fac acum!
La cat timp s-ar pozitiviza clear blue?
Eu sunt in ziua 34 din 31!

Mergi la inceput

Ziua 3 de intarziere!
Test clear blue negativ
sani ca dupa ciclu, neintariti neumflati
nici un simptom de sarcina
de ce nu-mi vine ciclul!!!???
sa ma fi dereglat?
of, of sper sa nu fie nimic mai grav!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Ce fac fetele?
Eu in stres, nici o schimbare, maine imi iau din nou TB si daca e mare imi iau sange, pt ca testele imi ies megative, ciclu nu imi vine, sunt stresata ca nu stiu nici una nici alta!!
Dimineata poate sunteti la cafeluta!

noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna dimineata fetele
Am o calda pentru fiecare. Eu am avut un weekend foarte ocupat. Vineri au venit de ne-au pus centrala termica (la noi in Turda nu mai este alta posibilitate de incalzire la blocuri decat cantrala termica sau convertoare), nu a durat mult, dar dupa ce au plecat era dezastru. Mizerie peste tot, moloz, praf, dulapuri date la o parte. Am incercat sa fac un pic de curatenie dar nu cu prea mult succes. Deci o saptaman o sa fiu ocupata. Sambata am fost si mi-am cumparat o masina, un crysler, verde. Iar duminica am izolat afara (bineinteles ca mai avem chiar daca am inceput deja de o luna). Asa ca la mine a fost un weekend foarte incarcat.
Stiti ca v-am spus ca vineri am ovulat, in ziua 19, dar din pacate nu am prestat in seara aceea ca am picat amandoi de oboseala. Dar am prestat sambata dimineata si joi noapte. Sper sa se fi prins ceva.
Mama cat am scris deja.
Va pup pe toate.

http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Bine ati venit la toate fetele noi si va doresc o asteptare cat mai scurta si sa va tineti cat mai repede posibil bebeii in brate.

http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neata fetelor,

Carmen...schimba testul...fa altceva.
Clear Blue se pozitiveaza groaznic de greu, ti-a zis si Oana.
Eu eram sigur gravida si totusi pe Clear Blue nu iesea aproape nimic.
Era asa...un fel...de parere...pe care o vedeai (mai bine zis o ghiceai) numai daca te uitai la el dintr-un anumit unghi si cu o anumita lumina.
Asta in timp ce alte teste, Barza, SureCheck, aratau o linie cum se cade, grosuta, numa un pic mai pala decat cea de test.

Nebunie curata...testul ala il faci numai ca sa te scoata din minti...stii tu...intrii la pareri si apoi...fandaxia e aproape.

Hai, ia un SureCheck si apoi sa te muti la odisee.

Eu azi o sun iar pe doctorita sa vad cand ma mai cheama. De abia astept sa vad clar punctuletul ala la eco.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Carmen eu eram gravida si aveam Clear Blue negativ iar barza ala cel mai ieftin era pozitiv
Titi felicitari ptr masina
Sambata ne-am rupt si noi turta,am avut o petrecere de pomina cu 50 de invitati dintre care 6 copilasi care au facut cat 20 .
Maria a ales de pe tava:jucarie,argint si cheile de la masina ...ce inseamna jucarie?
Va pup si sunt aici pe felie .

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Iau o cafea si... CARMEN, ITI TIN PUMNII SA FIE CU II !!!!

Eu am avut un week-end tare incarcat, insa totul a fost marcat de faptulc a am fost la ziua micutei Stefi, despre care am scris vineri sau sambata... Am plans cand am iesit din magazinul de unde i-am luat cadou, apoi, de la chef am plecat primii pentru ca nu voiam sa plang de fata cu toti cei invitati si pur si simplu nu ma mai puteam abtine... Si am plans toata seara de sambata, nu stiu, poate aveam iar nevoie sa ma descarc...

Am realizat, stand acolo cu ea, ca oricat de mult ar tine la mine, ea nu este copilul meu si eu ma mint singura, mergand toata ziua pe acolo, ca exista un copil care tine la mine mult si care vrea sa stea cu mine tot timpul... Nu stiu, cateodata cred ca o iau razna cu toata nebunia asta...

...Acum, in astea doua luni, nici macar testele nu le mai astept, pentru ca nefacand stimulare nu o sa am nicio sansa sa ramana gravi...

Haideti, fetelor, dati-mi voi vesti cu liniute!

Oana, , atunci cand va vrea Doamne-Doamne!

TOATE VIN LA TIMPUL LOR...

http://tt.lilypie.com/fllIp2.png

Mergi la inceput