Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (127)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
eu cred ca o sa-i iau de la VTECH, e 208 RON... ma mai gandesc...

Prea multi bani pentru o chestie care nu dureaza in lista de preferinte.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui gianina
apropo, sa stii ca iti sunt datoare..de cand iau mineralele recomandate de tine nu ma mai dor asa de tare oasele..iar salele mai deloc.

Super! Ce ma bucur!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Buna fetele!

Va multumim mult pentru urarile de ziua noastra dar si pt aprecierile legate de poze. Intr-adevar la mare a avut o pozitie super frumoasa a patutului in camera (patutul era dat de hotel).

Astazi face 1 an, inca nu imi vine sa cred ca a trecut deja anul si ca acum 1 an pe vremea asta eram in travaliu....poate voi reusi la un moment dat sa scriu si povestea nasterii.

Mi-ar placea mult sa stau ca pe vremuri pe forum, dar din pacate nu reusesc, de acasa cel putin nu intru deloc....mai ales acum cu sarcina m-as culca de la ora 7.....

Va pup pe toate si va urez si eu LA MULTI ANI puiutilor vostri care au implinit deja anisorul sau urmeaza sa se intample (nu mai dau nume pt ca sigur imi scapa ceva la ora asta cand deja pic de somn).

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
eu cred ca o sa-i iau de la VTECH, e 208 RON... ma mai gandesc...

Prea multi bani pentru o chestie care nu dureaza in lista de preferinte.

Miha, asa am zis si io, da avand in vedere ca-l va folosi si bb2 si apoi copii lui frate-mio, ma gandesc ca o sa-si merite banii... acu na, poate ca i-a placea...sper si io...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alfa_anca

Buna fetele!

Va multumim mult pentru urarile de ziua noastra dar si pt aprecierile legate de poze. Intr-adevar la mare a avut o pozitie super frumoasa a patutului in camera (patutul era dat de hotel).

Astazi face 1 an, inca nu imi vine sa cred ca a trecut deja anul si ca acum 1 an pe vremea asta eram in travaliu....poate voi reusi la un moment dat sa scriu si povestea nasterii.

Mi-ar placea mult sa stau ca pe vremuri pe forum, dar din pacate nu reusesc, de acasa cel putin nu intru deloc....mai ales acum cu sarcina m-as culca de la ora 7.....

Va pup pe toate si va urez si eu LA MULTI ANI puiutilor vostri care au implinit deja anisorul sau urmeaza sa se intample (nu mai dau nume pt ca sigur imi scapa ceva la ora asta cand deja pic de somn).

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 6+

ELENUTA, LA MULTI ANISORI FERICITI CU SANATATE SI MULTE BUCURII!! SI UN FRATIOR SANATOS SI FRUMOS ASA CA TINE!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Eladea, nici eu nu as da 200 RON. Noi il avem pe cel de la Simba si pana acum s-a jucat cu el vreo 20 de minute adunate in 2 saptamani de cand il avem. Mai mult m-am jucat eu cu el .

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Poze cu puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

cu un picut de intarziere din acelasi motiv (mai nou din cate vedeti) al timpului insuficient, un mare si zgomotos "La multi ani!" de la noi pentru recent sarbatoritele odiseei noastre,
Stefania, de Cami
Elena de Anca
Maria de Alina
Maria de Anca

Va tzucam dulce pe toti, sa fiti cuminti, frumosi si destepti, copii!

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Elena de Anca
Maria de Alina

Maria de Anca

la multi si fericiti ani!!!

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Elena,Maria si Alin,La multi ani!!!Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui pussi

Elena de Anca
Maria de Alina

Maria de Anca

la multi si fericiti ani!!!

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

LA MULTIIIIIIIIIIIIIIII ANIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput