Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (127)
Raspunsuri - Pagina 19
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi in cate zile a venit?? e faina? o intereseaza pe amira? e sigura?? cat au fost taxele postale??? |
Am facut comanda pe 21 octombrie,a plecat de la ei pe 29 si la mine a ajuns pe 1 nov.
Deocamdata nu s-a rasturnat cu ea,e destul de stabila si nici viteza prea mare nu prinde.Dar eu am covoare.
Taxele postale is 16.5 RON
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Am facut comanda pe 21 octombrie,a plecat de la ei pe 29 si la mine a ajuns pe 1 nov. Deocamdata nu s-a rasturnat cu ea,e destul de stabila si nici viteza prea mare nu prinde.Dar eu am covoare. Taxele postale is 16.5 RON Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
eu cred ca o sa-i iau de la VTECH, e 208 RON... ma mai gandesc...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
mariussimiuc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gianina
nu zice nimic?? ca am vazut ca are ceva butoane pe ea....[pup |
Nu,nu e urlatoare.
Are niste chestii ce se rotesc si scot diverse...caraituri...
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
gianina spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Nu,nu e urlatoare. Are niste chestii ce se rotesc si scot diverse...caraituri... Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
am inteles...multumesc mult!
apropo, sa stii ca iti sunt datoare..de cand iau mineralele recomandate de tine nu ma mai dor asa de tare oasele..iar salele mai deloc.

Gianina, mami de
Simona Andreea (24.07.2003) si
Adelina Elena (15.11.2007)
Acular73 spune:
Multumim foarte mult tuturor fetelor care ne-au urat "La multi ani" pe 29.10. Abia acum am avut si eu jumate de ora sa citesc cate ceva din urma. Sambata i-am rupt turta Marei. A fost cumintica, a dansat, a mancat bine desi era multa lume si la sapte seara a adormit si nu s-a mai trezit decat a doua zi dimineata.
De pa tava a ales cartea, banii si floarea. Eu nu prea stiu ce semnificatie sa au toate astea dar daca asa e traditia asa am facut si noi.
Incerc sa pun si cateva poze dar cred ca mai pe seara.
Acum eu sunt la serviciu si tocmai ce m-a sunat soacra-mea si mi-a zis ca Mara a facut 38,8
. Si tocmai ce ziceam ca pana la 1 an nu a facut nici o raceala, guturai, febra , diaree, nimic. Asta e. Vad eu cum o rezolv.
Inca o data multumesc mult de urari si scuze ca intru asa rar dar efectiv nu am timp.
Mai stiti ceva de petrecere?
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Vasari Poze de la 7 dim. Un album pregatit de mult. |
LA MULTI ANI! 
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui anacami Anca,m-am mai gandit (ca in reclama..): poate se face psiholog pt. piticii de pe creier ... |

eladea2005 spune:
Alina, super tare poza asta:![]()
http://picasaweb.google.com/alina.buciu/1An#5264406090633419682
la mica
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Roxxy80 Fetelor, vreau sa va intreb si eu ceva. Voi cand ati fost gravide ati baut cafea? Eu pana sa-l nasc pe Matei nu am pus gura pe cafea niciodata (ma rog, f f rar). Dupa ce am vazut ca nu pot alapta, oboseala accentuata m-a facut sa beau cafea. la inceput de nevoie dar, ulterior, a inceput sa-mi placa. Beau o ceasca de expresso dimineata. Oare imi afecteaza daca nu renunt la ea ca tare mult imi place. Insa nu vreau sa-i afecteze lui bb2 (atunci cand va fi in burtica). |
In timpul sarcinii am avut dezlegare de la dr pentru o cafeluta.Ca aveam tensiunea mica.Deci,se poate.Restrictii sunt mai mult atunci cand alaptezi.
Eu zilele astea,cat mi-a fost rau,n-am baut cafea.Si nici Amira nu s-a mai trezit noaptea.
O fi sau nu coincidenta...nu stiu...dar parca mi-e frica sa mai beau,ca sa testez.
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui creem Maria e o scumpa, iar caciulita dementiala (desi nu stiu de ce o tineai cu caciula in interior, probabil era frig acolo). |
Caciula era doar de impresie,sa dea bine in poza.