Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (214)
Raspunsuri - Pagina 8
bikmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bernix Rox, Alex si-a pastrat stralucirea zambetului din frageda pruncie. Si lunima din ochisori. Maria,tu emani atata calm si bunatate! Esti o mamica frumoasa rau, sa stii, iar Teo e tac-su intreaga. Parerea mea. Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi |
auzi Papanasho ce zice femeia asta? si tu ma faci batausa..
Bernix
multumesc ,ma faci sa rosesc ,iar Teo asa este e leita tac-su ,doar mustatile ii lipsesc
urmychance spune:
Si eu sunt disperata cu curatenia, asa de repede se face mizerie/dezordine la loc. Eu tot ma mir cum de reusiti voi sa fiti asa active si sa aveti si curat in casa. Eu am o femeie care vine sa imi faca curat, dar din pacate doar o data pe saptamana, joia. Mereu cand vine o pun sa imi spele covorul (printre altele). Deci saptamanal eu am covorul spalat. Dar apoi e jale. Eu le-am zis tuturor celor care vor sa vina la mine sa ma anunte macar cu o zi inainte sa fac curat. Inainte nu aveam nicio jena, acum, mai ales de cand a inceput tudor sa mearga de-a busilea, parca sunt alt om. Mai tacanit!Sabina te inteleg.
Iar despre var'miu - ce sa zic? E un tip foarte destept, le stie pe toate. Mai scrisem eu un mesaj despre el si familia lui, dar mi-a apasat tudor pe taste si l-am pierdut. Nu o mai iau de la capat.
bikmaria spune:
ROXALI multa sanatate grevistei ,sa sti ca si Teodora plangea in somn cand i-au iesit maselutele .
Si lasa criza mondiala si dute linistita la sala mai ales daca iti face placere 
papanash spune:
Gabitz,io n-am vazut filmul ca seara daca pun altceva in afara de bebe tv , Ghighi stinge televizorul.
Dar nu ne-ai zis cu ce impresii a venit baiatul din excursie. Ti-a adus vreo ulcica ?
Maria, bine ca mi-ai zis, sa vezi ce poze pun de-acum ![]()
Rox, nu mai stiu daca ti-am raspuns, nu i-am dat cu nici o crema, au disparut asa de la sine.
Urmy, eu am spicuit articolul ca n-am rabdare sa-l citesc pe tot, dar am citit comentariile. Felicitari. Dar cand aud de deseuri ma gandesc la ceva nociv, oare e bine sa fie umplute cu deseuri ?
Erina, vreau si eu sa stiu ce ti-a mai zis medicul, mi se pare interesant .
Andreea, cum au iesit pastele cu carne, a mancat piticul ?
Bernix, eu nu-s cu pretentii de plocoane, chiar daca-s asa obiceiurile
, eu asa am stabilit cu nasa lui Ghighi si asa fac si io.
Sabina, misto rau de tot poza aia. pana la urma ce-ai facut ?
Roxali, pai cu toata criza cred ca e mai bine ca aici, nu ? daca aveati rata la o banca din romanica se dubla
aproape.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Erina spune:
Eu ma declar un neat freak. Adica un obsedata de curatenie. Ce sa mai zic sunt zile cind regret ca o neglijez pe Daria adica o las sa se joace singura si eu smotruiesc si aranjez.
Roxali ma ti ricordi il mio vestito?! Daca nu ai gresit si ma intrebi pe mine am cumparat-o dintr-un mic magazin specializat din Constanta.
Imi pare rau sa aud ca merg greu afacerile si la voi. Si eu sunt suparata...
Un baccione per i ragazzi!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
bikmaria spune:
eu ma bag la somn ,maine trebui sa fac pandispane ,Papanash nu primesc sacosa ta
,tu musai trebui sa te prezinti personal avand in vedere ca esti cam silfida si trebui sa te ingrasi cateva kg ,asa ca daca poftesti
dai un semn ,iti dau adresa si pana ajungi de la capitala fac si eu un pic de ordine in dezordinea mea ,dar nu ma vait ca ma ajuta fimea ![]()
Noapte buna!
P.S.daca vii promit sa nu te bat Papanaso 
papanash spune:
si acum amanunte despre legea care a fost promulgata. se aplica de la 1 ianuarie 2009 si intram si noi
, pana copilul implineste 2 ani ( CIC). procentul de 85% se aplica la veniturile avute inainte de a intra in CIC si se refera la venitul net, nu brut, ceea ce e bine ( pentru unii ), fiindca la salariul de baza mai adaugam sporuri,prime, comisioane, etc. cat de curand vor aparea si normele de aplicare, ce v-am zis e de la tv ( ministrul muncii si protectiei sociale) , sursa zic eu destul de ok.
acum nu stiu daca , cine a reluat serviciul , mai poate beneficia de asta ( reintrand in concediu ), cred ca numai din motive medicale se poate relua CIC.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Erina spune:
Bernix, Papanash. In mare ideea e ca nu antibiotice. Eu m-am luat dupa doctor ca se aud raluri la plamini si i-am dat. Mi s-a parut super competenta. Erau mamici care venisera pur si simplu sa pregateasca copii pentru iarna.
Se numeste Horia Violeta. Sa ii fac un pic de reclama, poate ne citesc si fete din Piatra Neamt sau imprejurimi.
Mi-a venit o idee sa merg si eu la consultatie poate imi da ceva sa nu ma mai stresez cu criza si alte alea...
Tratamentul l-am scris pe e-mailul comun.
urmychance spune:
Papanash- si eu ma gandesc la fel, dar probabil sunt transformate in ceva bun. Nu ma pricep deloc, asa ca nu ma bag.
Eu nu il las prea mult pe tudor singur ca sa fac curat. Fac doar strictul necesar, uneori cu el printre picioarele mele.
Erina tu intrebai daca copiilor nostri le ingheata manutele? Da, azi i-am luat lui tudor manusi. Sa vad daca nu le voi uita in casa si daca le va tine in manute.
Erina spune:
Urmy, multumesc pentru raspuns. Dariei ii sunt reci si cind sta in casa. Sper sa isi revina cu toate vitaminele, fierul si homeopaticile.
In loc sa termin de calcat am bintuit pe Internet. 
Noapte linistita tuturor!!!