Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (214)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Rox, Alex si-a pastrat stralucirea zambetului din frageda pruncie. Si lumina din ochisori.

Maria, tu emani atata calm si bunatate! Esti o mamica frumoasa rau, sa stii, iar Teo e tac-su intreaga. Parerea mea.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Rox, nu pleca,mai pune poze cu atomica ......

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Rox ,la masina de spalat umbla la cumnata mea ,ea o are in bucatarie ,eu o am in baie si nici nu cred ca a observat-o ,in schimb cu sertarele e mare nebunie ,deschide si inchide orice de la cutii postale ,cutii,cutiute ,orice

Mergi la inceput

Urmy, acum ma simt in siguranta. Daca varul tau se ocupa cu asemenea chestii, tre' sa aflam si noi, forumistele, din vreme daca se intampla una-alta.

gabitz, fratele tau e un super actor. Are un umor fantastic, mie asa mi se pare.L-am si vazut in una dintre pozele voastre, la botez parca, si ma intrebam ce cauta pe-acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Sabina, tu esti ca mine cu musafirii, ma panichez rau cand e vorba sa se invite cineva , eu prefer sa ne intalnim oriunde altundeva .Bine, si din cauza ca-s mult prea statuta-n casa, dar si din cauza ca e casa cu fundu-n sus tot timpul, ce aranjez e deranjat la loc in maxim 2 ore, asa ca....

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Maria, o stiai pe www.flickr.com/photos/23756759@N04/2864558299/" target="_blank"> asta ?
frumoase poze si frumosi protagonisti, da tu nu stiu ce ai azi, ai asa o predispozitie spre a da bataie te-a suparat cineva in mod special sau ce ? ca mie mi-e frica sa-ti trimit sacosa, da' asa am o pofta de praji....

filme Ghighi

Acu stiu precis pe cine trebuie sa bat,pe tine ,pai stiu poza bine si se pare ca la momentul respectiv i-am aratat-o si Teodorei ,cred ca de la GHIGHI a prins ea acest obicei

Mergi la inceput

Erina, povesteste mai mult despre vizita la homeopat. Sunt tare curioasa: ce s-a discutat, ce recomandari a facut, ce medicamente a prescris.

Si lasa gandurile negre. Si io le am, sa stii. Fosta campanie electorala m-a prins pe baricade, plina de sperante, iar apoi am dat bir cu fugitii. Acum nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi.
Cu criza economica insa e cam nasol, ca avem si rata.
Avem insa si copil sanatos si vesel si asta nu se compara cu nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Sabina, dar si din cauza ca e casa cu fundu-n sus tot timpul, ce aranjez e deranjat la loc in maxim 2 ore, asa ca....

zi 30 de minute si gasesti adevarul din casa mea

da acu sunt strsata ca nu vreau sa ia aia mica a ei ceva.
Stiam de 2 luni ca ma vad cu ea, dar nu m-a mai sunat deloc, sau contactat, (vine din Germania) si am crezut ca a ramas moarta.
Bine macar ca nu am amanat cumpararea cadoului pana in ultima clipa
(de o luna n-a mai dat niciun semn prietena)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

bebeka, Luy, sanatate bolnavioarelor!

Luy, io n-am facut niciodata aerosoli DEgeticai si nu te pot ajuta cu sfaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Vad ca lucrati intens in schimbul 3..

Sabina lasa ca le va prinde bine tuturor cursul tau si nu te mai invinovati

Bikmaria ce cochetele ati fost

Rox smecheroasa fetita.

Urmy ai cu ce sa te lauzi

Saptamana trecuta i-am facut vaccinul piticei dupa 4 zile greva foamei...de nu mai stiam ce sa inventez...iar acuma plange in somn,adica gen vaicareala...parca Rox patise cu bubu...sant dinti sau tot vaccinul
Duminica am sarb si cu nasa...dulcetica a ales pahar,ata si foarfeca...oare chirurg...as vrea io
De munca nu prea avem ,din cauza crizei fin mondiale...taman acuma cand am mai achizitionat o masinarie mai scumpa decat casa nostra

Din capitolul baba se piaptana si tara am inceput sa ma duc la sala si tare bine ma e...adik fizicamente ,dar si cu psihicul

Erina tu de unde ai achizitionat rochita de nunta??

Maine seara au organizat la rest sportivilor ceva baietii...se lasa cu buhuuu dupa ce mancam

o zi buna fetelor

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput