Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (214)
Raspunsuri - Pagina 10
tomasa spune:
Devylla, si eu vreau mult sa va cunosc! Imi dai si mie un telefon cand ai chef de intalneli? Iti dau pm cu nr. 
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
Yaia spune:
LA MULTI ANI fericiti
George Ionut de mami RGE!
Sa-ti fie viata plina de zambete si voiosie!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
tomasa spune:
Alinus 25, Luy, 
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
Yaia spune:
Astazi e ziua cand am spus La multi ani ultimului papanash de 1 an! Toti au absolvit "clasa 1" si acum sunt deja copiluti trecuti in "clasa a doua" a scolii vietii!
Eu nu-mi doresc decat sa fie toti sanatosi si fericiti, la fel de nazdravani si surprinzatori ca si pana acum!
Poze
alehiam spune:
neatza.
Scuze de aseara. Am profitat ca tati ii facea baie baiatului si asa am putut sa schimb capitolul. Ca altfel invata Rox cum se face
.
Apoi, am plecat sa-l adorm pe R, care m-a adormit si pe mine.
.
De ieri si el e foarte marait si nervos si lipicios. Numai in brate vrea si se linisteste cand incepem sa dansam... dansator e de mic, ca macar la asta sa semene cu taica-su
.
HAi ca mai citesc ce am pierdut si revin
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Papanash, beu eu beu, dar ce? |
Te-ai saturat de rom?
Poze
alehiam spune:
| citat din mesajul lui cecilia L Acum pe bune am facut o praji pe care nu o mai facusem de vreo 3 ani, parca se numea inteligenta(din practic in bucatarie, parca), cea la care se alegeau foile si crema, daca vrei scriu maine reteta. Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)poze |
prajitura asta am facut si eu miercuri seara si ieri am papat-o la servici Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui sim_stoian Cecilia, Stefan a vazut lupul, e ragusit. Inca nu m-am lamurit de ce si cum, sa vedem cum evolueaza. |
Imi pare rau sa aud asta! Dar poate i se trage de la statul in
!Multa sanatate, sa nu fie nimic!
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Gata mestereala, era o surpriza pentru voi, ca doar maine e Halloween. Buhuhuuuuuuu! http://good-times.webshots.com/photo/2475344960100533949cQxMTp |
Nu numai ca nu m-am speriat deloc, dar am vazut 2 ochi frumooooosi!
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui bikmaria sa va arat si ce a mesterit ALEX asta seara : http://good-times.webshots.com/photo/2365872680102550981tNQpYW |
Uaaa, frumos! Pt. scoala?
Poze