Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (135)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Grati, pupam Dudu mic, frumos si bolnavior! Ii dorim multa santate! Sa se faca bine repejor!
By the way, am citit in zig-zag-urile mele povestea minunata a lui Ozi! Talentat copil mai ai..si frumos pe deasupra! Bravo voua!

Ceska, ! Te inteleg extrem de bine ca si tie iti este greu acolo...Nu stiu...cred ca, totusi, nu as fi ajuns aici (la starile astea) daca stateam in Europa...Puteam veni in tara mai des, putea veni din familie, cate cineva...era altceva...Poate acolo exista mijloace de transport in comun si in zonele din afara orasului mare, nu ca aici unde este musai sa ai masina (si noi avem doar o masina)...Aici..ma simt prizoniera...Nu mi-am inchipuit ca va fi asa rau cand am decis sa venim aici...Asta este...

Honey, draga de tine! Multumim mult ca ai intrebat de noi! Of course ca ma poti suna cand poti si cand vrei!
Spor la sarmale! AM facut si eu luni si au iesit chiar f. bune (eu am gasit sa cumpar, de la sarbi, varza murata )...Chiar, s-a murat varza ta?

SUFLET DRAG

www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Intr-o zi de 13...

www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

am vorbit cu doc si intram pe antibiotic .. ospamox 125 - 5 ml la 8 h .. am intrebat-o daca sa asteptam rezultatele de maine si a spus ca nu .. mai ales ca e si problema cu urechiusele. sigur are ceva ca atunci cand o apas, incepe sa urle .. si pana acum o pufnea rasul cand o apasam pe ureche ...

uffffffffffffff ... ii dau ce sa fac, dar macar sa se faca bine ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Elle, nu te supara pe mine, dar daca ii iese sensibil la altceva? Intrerupi asta si ii dai celalalt? Cat ar fi sa ii dai pana maine? 2 doze max.?Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui EliaElia

Elle, nu te supara pe mine, dar daca ii iese sensibil la altceva? Intrerupi asta si ii dai celalalt? Cat ar fi sa ii dai pana maine? 2 doze max.?

Camelia si Laura (06.02.2008)

doc a spus ca nu are nicio legatura .. uff , ce sa ma fac? ma baga in sperieti febra asta .. una doua peste 39 , una doua peste 39 ..

so, ospamoxul e ok ptr infectii ale tractului respirator superior si ale urechii, nasului si gatului - sinuzita, otita medie .. deci e ok dpv ptr eva .. dar daca ii iese o infectie urinara si antibiograma arata ca nu e sensibla la amoxicilina (subst activa din ospamox) .. tre' sa-i mai dau si altceva .. ufff ..

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

of, Elle..ce mai tragi si tu cu Eva mica! Ne pare tare rau ca este bolnavioara! Speram, si noi, ca se va simti bine in curand! Sanatate multa!
Multumim ca te gandesti la noi!

SUFLET DRAG

www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Intr-o zi de 13...

www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Citat:
citat din mesajul lui EliaElia

Elle, nu te supara pe mine, dar daca ii iese sensibil la altceva? Intrerupi asta si ii dai celalalt? Cat ar fi sa ii dai pana maine? 2 doze max.?

Camelia si Laura (06.02.2008)

doc a spus ca nu are nicio legatura .. uff , ce sa ma fac? ma baga in sperieti febra asta .. una doua peste 39 , una doua peste 39 ..

Eva creste mare
Eva

Daca e otita, musai antib. nu mai ai ce astepta daca ai incredere in dr

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

roli ii dau ospamox .. nu mai astept nimic, ma rog sa iasa analizele ok!

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

De fapt dr. stie cel mai bine ce e cu urechiusa, ca ea a vazut-o.Eu ma gandeam doar in perspectiva ca Doamne-fereste e vreun balaur la urocultura, ca si astia dau febra. Cel mai important e sa se faca Eva bine.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Voi ati tinut mai mult de doua zile mancarea pt puiuti? Adica din legumele fierte ieri mi-a mai ramas poate si pt maine. Le tin sau le arunc?

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

eu ii fac mancare pt. 2-3 zile. din pct meu de vedere e ok sa-i dai si maine din ea.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

ufff si la serviciu am atataaaaa treaba. in plus, cu alegerile astea din sua o sa stau si peste program n-am ce face. weekendul asta lucrez .. asa mi-e mila sa plec de langa eva mai ales acum cu problemele astea .. Doamne ajuta sa scape repede!

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput