Copiluti de mai-iunie 2005 (89)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Fetele, de fericita ce am fost vineri dupa ce am scos rezultatul biancai am uitat sa va spun ca rezultatul de la snf eu ei este negativ deci am scapat de scarlatina e pe antibiotic de atunci si e ok acum.Am fost la socrii am revenit acum de vreo o ora iar maine dimi merg la TM si ma intorc mari dupa masa, pana atunci sa scrieti ca f f putin scrieti.

Florentina-am citit ce ai scris sincer, daca ar fi dupa mine nu l as orienta nici pe partea artistca si nici la fotbal doar acum asa extracuricular.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Andra sanatate multa lui Dragos. Foarte frumoase creatiile tale

Florentina bine ai revenit. Isabella imi spune Daniela doar cind glumeste, nu tot timpul. Acum de exemplu, a inceput sa-mi spuna doamna, eu trebuie sa-i spun domnisoara, iar tatei ii spune domnule , probabil e foarte incintata de noile cuvinte invatate.

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

'Neata !
V-am citit din 2 in 2, si am vazut pozele Neliei Imi place la nebunie cum zambeste Tudora, mai ales ca (am eu impresia) zambeste atat de rar.... iar Lisandru e o Tudora in miniatura , Agata e deja domnisoara (si frumoasaaaaaa !) Sunteti o familie reusita, Nelia !

Gabitza, da, laredoute.ro au preturi de-a dreptul nesimtite (pentru ca si-au fixat cursul de schimb la ~ 3.9 ron , nu au reduceri cum exista pe site-ul francez (deci totul e la pretul intreg din Franta), si, din pacate, politica site-ului francez este ca, atunci cand apare varianta autohtona, sa restrictioneze accesul la site-ul-mama. Adica vom fi obligati sa comandam de pe lr.ro, sau sa nu mai comandam deloc. Trist !

Multa sanatate tuturor ! Sa aveti o saptamana frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Andra, uite de Oreion la copii, aici:

http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=63

Pai m-ar tenta si cu snur sa i-o leg. Ca ma gandesc ca cu ea asa pe cap nu sta... Baga si snur la ea...

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

Hop si io pe-aici ... trec zilele astea ca nebunele nu stiu cand naiba s-a facut noiembrie si acusi vine iar ianuarie ...

Azi am reinceput gradinita si eu intarziatul la munca ... Delia a avut o grija de dimineata sa se trezeasca de la 6 si statea in pat tipand la mine ca e tare sonorul la televizorul... de fapt faceam conversatie intre camere ca domsoara avea un siktir profund sa-si dea jos picioarele si sa se spele ...

Eu is bine cu mana ... urmaream ieri la teveu pe marii ganditori ai medicinii si constat ca am facut vaccinul care are tulpinile gripei care va intra in tara dupa 15 decembrie ... astia au informatii mai ceva ca astia de la SRI ... pai daca intra atunci in tara sa-l dea in consemn la frontiera si uite asa scapam ...

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare! Multam pentru primire !

Scriu pe fuga.. de la computerul fratelui, cu Maya in brate, care e la ora de alint... vrea sa o duc in pat "sa imi faca la spranceana". Asta este obiceiul ei de care nu se poate lipsi... pana adoarme trebuie sa iti gadile sprancenele.... eu nu suport, ca mi le freaca pana ma ustura, dar lui taica-su ii face o reala placere!
Intrasem sa vaq scriu un pic despre noi.... Maya nu stiu ce are ca de vreo luna se scapa pe ea. Am facut tot felul de investigatii, ecografii, analize, toate au iesit ok, asteptam maine rezultatul unui alt set de analize pe care le-am repetat la Budimex. A avut zile and nu se ridica de pe olita spunand ca mai face... credeam ca are cistita sau infectie urinara dar s-a dovedit a nu fi nici una nici alta.
Inca nu am dat-o la gradi, mama a spus ca ii este mai usor sa stea cu amandoi acasa decat cu Patrick fara ea, pentru ca e agitat, o cauta prin toata casa, apoi plange, se posteaza la usa si vrea sa plece sa o caute... Plus ca mananca foarte bine impreuna.
Maya s-a impanat bine, ultima data avea 16.800g si 105 cm, de unde inainte purta hainutele de cand era bebe acum ii cumpar pentru 5 ani.
Patric este un nebun.... el e tartorul nebuniilor, o cam chinuie pe Maya, ii strica jucariile, vrea tot ce are ea... cred ca mamicile cu doi copii mici inteleg cel mai bine cum e ! A inceput si el sa lege propozitii da cate 3-4 cuvinte, e tare caraghios!

Androix, cam naspa ca scartaie canapeaua ! Si noi am dormit tot pe canapea de cand au venit copiii. Gasisem una care se intinde cat un pat de mijloc dar care are intr-o parte saltea de burete si din pacate acea parte este chiar partea pe care doarme Dan. La peste suta de kg pe care le are s-a facut varza, acum se simt stinghiile de lemn de sub saltea iar el are dureri groaznice de spate. Ai pus poze cu canapeaua ta? As fi curioasa sa o vad.

Nelia, pe tine te-am gasit exact cum te stiam, ocupata, incercand sa te imparti intre copii, scoala si casa. Imi pare rau ca nu am prea activat pe forum perioada cat ai fost mai libera, fara Octav si Agata dar sunt sigura ca preferi nebunia de acum decat sa ai mai putine de facut si sa stai fara ei... Am vazut pozele voastre , sunteti adorabili toti, asa mult imi place de voi, de fetele voastre luminoase si fericite....

Chrisdun, .... nasoala faza cu redoutul...eu chiar imi pregatisem cosul pt o comanda... Astia fac exact ca si cu Quelle-ul, la noi preturi mari, promotii ioc...plus ca dureaza foarte mult pana primesti comanda.

Gabitza, tu unde ai facut comanda de hainute? Poti sa pui link-ul aici?

Va pup pe toate, bineinteles ca nu mai pot sta desi mai aveam de spus cate ceva.....

Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Buna dimineataaaaa....cafeaua mi-a taiat greata ca sa zic asa

Am avut un w-end cu peripetii, de fapt sambata.Sambata dimineata, ne luam micul dejun ca niste lorzi, jucam playstation toti 3 ca sa amuzam si pe la 12 inchid magaoaia ca sa ne mai jucam si cu jucarii(ca de-aia am dat bani pe ele).Si mandrul meu incepe scandalul.Il potolesc si ne jucam cu masinute.La un momnet dat scoate o punga de pufuleti si ii spun ca dupa ce mananca.Cand a vazut ca nu i-o deschid pana la urma, s-a dus in dormitor, s-a inchis acolo si da-i pe plans.L-am lasat cat l-am lasat , ma duc la el, si ii spun foarte calm, cand termina de plans eu sunt dincolo.Si plec dar fara sa inchid usa la dormitor.Ei bine vine dupa mine si tranteste usa in urma mea.L-am lasat in pace.Si da-i plansete.Pana la un moment dat aud o bubuitura.Se duce taica-su la el si il ea si il pune pe naughty step(gresit din parte mea fara nici un fel de avertisment), dar sta copilul acolo si urla ca el vrea sa manance.Eu l-am asteptat cu ciorba 20 minute dupa care am luat-o de acolo.M-am dus la el si i-am explicat frumos ca pranzul s-a teminat ca l-am astetptat 20 minute cu ciorba si ca o sa manance la urmatoarea masa.
Ei bine, nu, urlete, si urlete, si tipete din gur a de sarpe, si se rastea la mine cand eu eram asa de calma.I-au trecut minutele de stat pe scunel, si ii explic ca trebuie sa doarma.Alte urlete, il duc in camera.Mai fetelor m-am speriat cat si cum a putut sa urle la mine.M-a socat de-a dreptul ca nici nu am putut sa ma enrvez.am vzut ca situatia era delicata sinu puteam sa ma enervez si eu.L-am pus in camera la culcare.iar urlete ca el vrea sa manance, trantea pe acolo ceva.Intr-un final se potoleste si adoarme.Ma duc in camera sa vad cum e si ce a trantit.
FETELOR!!!Poate v-ati mai confruntat cu asa ceva desi nu am citit nimic de genul asta.CAMERA ERA DEVASTATA!!!Un sertar scos si trantit pe jos, toata enjeria de pe paturi pe jos, frunza de la Ikea care e deasupra patului lui scoasa si pusa pe pat.Iar fii-miu dormea pe patul nostru inca suspind si dezvelit.Am plans si eu de mama focului ca nu am crezut asa ceva.L-am acoperit cu plapuma lui si am facut nite poze.O sa le pun dupa ce trimit mesajul asta.

Nu am crezut ca Alex o sa aibe iesiri din astea.E drept copilul fiind bolnav a stat in casa toata saptamana si l-as intelege sa fie frustrat, dar parca nu asa.
Cam asta e patania noastra.

P.S. cand s-a trezit primele cuvinte au fost: Unde e ciorba mea?
Asa ca i-am dat ciorba dupa care a fost de acord sa adunam dezordinea din dormitor.Drept urmare a fost pedepsit 3 zile fara playstation.Azi ar fi ultima zi.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

camera devastata si copil dormind.

http://www.servimg.com/image_preview.php?i=4&u=12994432
http://www.servimg.com/image_preview.php?i=5&u=12994432

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

Mergi la inceput

...hmmm...am scris ca o cizma, dar nu mai corectez.M-ai lipsesc litere ca de cu recesiunea asta....

Oana lu'Alex

Mergi la inceput

Tot eu vin cu o intrebare care ma macina de mult.
In vara la nunta varului meu a venit si verisoara din Canada.Si nu stiu cum se juca cu Alex si il invata sa isi faca cruce.M-am enervat pur si simplu la faza asta si nu pot sa imi imaginez de ce.Sunt credincioasa in felul meu, nu vorbesc decat cu soacra-mea Dumnezeu sa o ierte.E drept mereu...pentru ca e o prezenta ca o simt langa noi, in rest...nu are rost sa ma bag in subiect!!!!

Bine, Alex nu a prins care e faza, a facut cum i-a zis vara-mea si asa a ramas.

Intrebarea mea era:Ati invatat copii sa isi faca cruce?Si daca da, cum le-ati explicat?

Eu nu vreau sa il privez pe fii-miu de niste lucruri numai pt ca mie nu-mi fac placere(facut crucii ma enerveaza la culmea.mi se pare o chestie inutila), dar daca trebuie sa il invat o fac dar nu stiu cum sa ii explic .

Oana lu'Alex

Mergi la inceput