Copiluti de mai-iunie 2005 (89)
Raspunsuri - Pagina 20
OlgaTarziu spune:
FLORENTINA, CLARA 

Am fost la doctor azi, rezultatele la TT sunt bune. Sindrom Down 1: 4300 si spina bifida 1:12000. Cica pt varsta mea sunt super.
I-am zis azi sefei ca maine nu merg la lucru. Uite asa nu vreau si mai am ceva sick days si nu le pot transfera pt la anul, asa ca ma "imbolnavesc "subit. O zi doar pt mine... Nu pot sa cred.
NewMami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui OlgaTarziu FLORENTINA, CLARA ![]() ![]() Am fost la doctor azi, rezultatele la TT sunt bune. Sindrom Down 1: 4300 si spina bifida 1:12000. Cica pt varsta mea sunt super. I-am zis azi sefei ca maine nu merg la lucru. Uite asa nu vreau si mai am ceva sick days si nu le pot transfera pt la anul, asa ca ma "imbolnavesc "subit. O zi doar pt mine... Nu pot sa cred. Olga Fericirea nu este nimic decat sanatate buna si o memorie proasta. Albert Schweitzer |
Ma bucur mult, Olga - micuta va fi o invingatoare, s-a dovedit de la inceput, prin cate ati trecut.Sa termini sarcina cu bine.

Daca cumva te mustra constiinta
. Efectiv n-am avut chef sa ma duc la munca
.Cloreta, eu am cam terminat cu cumparaturile - ma refer la jucarii ptr. copii. Problema e ca nu stiu pe unde le-am ascuns :) la cate am luat.
Cu criza asta economica la noi sunt niste reduceri de nu-mi vine sa cred. Vor cu orice chip sa se faca vanzare, sa circule banul si toate magazinele au niste reduceri
.Vrem si noi poze de la Party, please.
Cucuiul lui Patrick e OK, si-a mai facut rost de unul si in fata ... s-a intors direct in marginea usi - auchi
.Androix, cu astia mici nici cum nu-i bine, cand nu trebuie te iau in serios si cand ar trebui sa asculte pe o ureche le intra si pe alta le iasa ...

Florentina, asa stiam si eu, E-Coli e tare pacatos si greu de killer-it - trebuie antibiotice destul de tari si pe perioada lunga. Multa sanatate.
Ceva ideei ptr. baietei: fire truck cu fire house, lego care sa aiba si parti care se misca, chiu-chiu train, jocuri (jocuri cu care se poate juca impreuna cu Maya). Jocuri, Patrick a primit acum in ultimul timp si ne putem juca toti trei, e tare fericit. Lego - Bob the Builder, Thomas, fire truck, orice alta tema. Iar chiu-chiu are de doua feluri cu remote, dar lui tot Thomas ii place mai mult ca isi poate construi in toate feluri cum vrea el. O alta idee, daca ii plac carti. Tabla ce colorat si numarat - asta e mare si dintr-o bucata
Danelutza, sa sti ca daca te ascunzi dupa canapea nu-ti trece mai repede raceala. Multa sanatate
.Gata ma retrag caci maine la munca ... nu mai tine faza cu statul acasa. Doamne de abia astept sa plecam in vacanta ... de azi in doua saptamani
.
gabitzam spune:
Olga, felicitari pentru rezultatele bune la TT, ma bucur pentru voi si pentru micutza. Doamne ajuta sa treaca totul repede si cu bine, si sa fi cu fifitza in brate in sfarsit![]()
Pe unde umbla OlgaM?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gabitzam spune:
Mi-am adus aminte de ceva, ca eu m-am cam socat aseara.
Andrei a descoperit si el de curand coloratul, si m-am dus in raionul de carti pentru copii din Carrefour si n-am gasit nici macar o singura carte de colorat !!!
Noua moda acum este cu cartile cu abtibilduri autocolante. Zeci de carti pe tema asta, toate scumpe. Nu inteleg, imi scapa ceva. Nu mai coloreaza copiii? 

Pina la urma i-am luat cateva cutii de creioane (mai pastrez si de rezerva, ca le "mananca" rapid) iar de colorat i-am luat de pe net. Noroc ca am gasit un site cu sute de desene de colorat, cu personaje din toate desenele animate mai cunoscute si care sunt pe la TV acum.
Danelutza spune:
La multi ani, Filip !
Sa cresti mare, sanatos, norocos, alaturi de surioara si parinti !
Isabella tuseste ca un magar, m-a trezit toata noaptea, ii curge si nasul, deci a luat iar ceva de la gradinita
. Deh, am fata stringatoare, tot ce prinde aduce acasa
. Ma bucur ca macar nu face febra si toti virusii ii aduce acasa, doar la sfirsit de saptamina
Olga T felicitari pentru bebe fetita si sarcina usoara in continuare 
Va tuc pe toate de la distanta ca sa nu va virusez, ma duc sa-mi pun manusile si sa ma bag in dulapuri 

Elvetia in miniatura
Cloreta spune:
Hello,
OlgaT, foarte bine, stai acasa,ai tot dreptul sa te odihnesti si tu macar o zi. Ma bucur ca au iesit bine testele
NewMami, esti haiosa, auzi nu stie pe unde le-a ascuns:)))) Petrcerea a fost pentru baietel si chiar m-amlovit de cadou, amluat de la lego ceva pana la urma dar am vazut ca a primit niste cutioaie de m-am speriat, tot felul de roboti. Poze nu am inca, am pus doar un filmulet, sa vad daca a facut poze tati cu camera lui, asta e ce am avut eu pe a mea si am descarcat la munca.
Mi-a placut de gargarita mea, cand i-am zis ca trebuie sa plecam a zis ca mai vrea sa se dea de 3 oripe tobogan si vine. Mai si chiar a venit singurica in cateva minute, imi venea sa o mananc.
Azi m-am enervat iar la gradinita, nu era nimeni in clasa cu ei. Educatoarea care trebuia sa fiedimineata a avut nevoie de liber, marog, probleme ca fiecare. Asistenta libera, probleme in familie. Educatoarea tanara intarzie ca de obicei dar are si ea u copil de dus la scoala. Mno, directoarea era in gradinita dar se bagase in birou si probabil ca nu a vazut ca nu sunt supravegheati. Tanticile alea de serviciu, doua la numra, una se plimba pe holuri, una era intr-o clasa si stergea mesele.
Erau cinci copii cand am ajuns, 3 baieti di 2 fetite. Garga aintrat in clasa vesela, ne-am pupat si statea la un metu de mine. Si vad o fetita cumintoarce capul si se uita la ea, o masoara din cap pana in picioare si se incrunta. Am intrebat-o de ce se uita asa si a intors capul. A mea s-a dus si a luat o jucarioara, nu stiu ce era ca iesisem din clasa. Asta mica dupa Teodora dar cu ochii dupa mine, nu imi venea sa cred. M-am uitat, Teodora radea la ea si s-ar fi jucat, aia initial a vrut sa i-o ia dar probabil ca i-a fost teama de mine. Am iesit in holul de la intrare, dupa ce am trecut de niste usi, aia mica tot cu ochii dupa mine prin usa:))) Am iesit afara de tot si am mai stat putin sa vad daca vine educatoarea, cand ma uit prin usi, aia tot dupa mine :)))))))))))) God, oare o invata si garga sa se uite asa urat la copii?
Gabitza, iti recomand librariile pentru carti de colorat, la Carrefour nu gasesti nimic, vb ta, ai impresia ca nu mai coloreaza copilasii. Eu am luat de pe Mosilor niste carti foarte dragute, cu diverse personaje si pe categorii de varsta. Si iti mai recomand carticelele pentru gradinita, facute tot asa pentru grupa mica, mare etc. in care gasesti diferite activitati simplute. Cred ca sunt de la editura Eve.
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
simona_filipas spune:
Buna dimineata
Gata 

Gabitza eu am gasit carti de colorat pe la librarii.E drept ca am listat cu tona si de pe net.Tu pe ce site ai gasit?
Olga ma bucur ca ti-au iesit bine analizele.Sarcina usoara in continuare.
Cuscra spor la treaba.Si
norei sa se faca bine repede.
Andutzy voi cum sunteti?
Hai ca azi am si eu un chef de munca de....
Androix spune:
Olga, felicitari pentru Sophia! Sa fie sanatoasa si tie delectare placuta in ziua pe care ti-o dedici!
Gabitza, nu mai cauta in carrefour ca sunt si scumpe si urite. Eu carti de colorat frumoase, mai rezonabile ca pret si chiar educative gen activitati de gradinita (care pentru 3-4 ani implica mai mult colorat) iau de la librarie. Deja Filip stie ce luam cand mergem la librarie si e foarte incantat. Adevarul este ca si mie imi place la librarie, nu stiu sa explic, mi se trage din copilarie cand libraria era cel mai frumos, interesant, captivant magazin. Mergeam cu prietena mea zilnic si petreceam ore in sir in librarie numai sa cascam gura. ![]()
Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
patriciaRO spune:
Oana, esti tu o frumoasa. Iti sta bine de numa.... Te pup si ma bucur ca-ti place.
Gabitza mi-a placut tare mult fundalul. E belea Andrei cum zice pe limba lui... Nota 10 pentru sotior si pentru pui mic care statea cuminte de numa.
Beatrice, mamic de Alex pifos
gabitzam spune:
Vine imediat capitol nou.
Capitolul 90