Nu pot sa cred...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Draga mea,
Nu aveam idee ca situatia e asa de grava, dar sunt de acord cu ceea ce a zis Angelique, trebuie sa ai grija sa te retragi din aceasta relatie in asa fel incat sa capeti custodia copilului ... in general aceasta se acorda mamei, dar fa in asa fel sa ai martori puternici impotriva lui ca sa nu pupe nici macar piciorul Biencutzei. Mai rabda putin si roaga-te de ai tai sa te primeasca inapoi, chiar daca nu e ceea ce iti doresti cu adevarat. Sunt sigura ca o sa te angajezi si usor usor te vei pune pe picioare si iti vei creste printesa asa cum merita toti copii.

Te sustin cu orice ai nevoie si aici vei gasi intotdeauna o persoana care iti va asculta problemele si va incerca sa fie alaturi de tine, fara sa te judece in nici un fel ...

Ma rog sa mai treaca inca o zi si sa ne spui ca esti bine si ca puiul tau creste si nu e afectat de ceea ce se intampla intre voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Sincer chiar nu ma asteptam ca atat de multe sa-mi fiti alaturi...

Deci citit ce a-ti scris aici si gandindu-ma bine v-oi luat ca termen de asezare a asternuturilor in jur de 2 saptamani,mai mult sigur nu as mai rezista si v-oi incerca sa fac lucrurile cat mai bine posibil...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

LaLa,

Nu mai sta cu el orice ar fi.

Esti o fata asa de frumoasa, esti tanara, ai dat dovada de o putere infinita sa treci peste o nastere timpurie si sa iti cresti fetita, nu te injosi, nu il asculta cand te jigneste.
Pe langa esti infinit mai buna. Nu il lasa sa te umileasca. Nu are dreptul.

Te-am admirat pentru taria si ambitia ta, gaseste-ti un serviciu, poate cineva de pe site poate sa te ajute sa iti gasesti un job in prima faza si sa iei startul de una singura. Accepta pentru moment ceea ce iti pot ofera ai tai, stiu ca te-au suparat si ei la randul lor, iti stiu povestea, dar sunt mai buni acum decat sotul tau.

Un asemenea om nu se va schimba niciodata, din contra, cu varsta se ancoreaza mai mult in bautura. Acum da numai in tine, ce crezi ca il va opri mai incolo sa dea si in Bibi? Tu ai trecut prin asta, nu lasa sa i se intample si ei. Ea are nevoie sa creasca intr-un mediu safe, nu in urlete si miros de bautura.

Ai tineretea de partea ta,ai o fetita minunata, sunteti puternice amndoua, e greu numai sa iei startul.

Eu m-as muta in alt oras,poate Bucuresti(sunt mai multe posibilitati de angajare) si poti face si scoala in paralel. Dupa cum l-ai descris il vad in stare sa vina si sa te terorizeze in fiecare zi dupa ce pleci.Mai bine du-te departe sa nu mai stie de tine. Gandeste-te ca te-a amenintat cu moartea, daca il crezi in stare de asa ceva, pleaca ACUM.

Te rog sa ma ierti daca sunt asa vehementa, dar sunt absolut inmarmurita de ceea ce ti-a facut.

Mergi la inceput

raly...
Abia astept ziua in care sa va scriu ca sunt bine cu Bibi a mea,ca lucrez si ca ii ofer tot ce pot,mai ales liniste...

Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Stai linistita ca nu te va putea acuza nimeni de abandon...iar daca vei locui la parintii tai si acestia au venituri nu e nicio problema cu asistenta sociala si custodiaIti spun asta din sursa sigura...prietena mea, cand a divortat, nu lucra, parintii au luat-o in spatiu ...cei de la asistenta sociala au facut ancheta si la ea si la sot ptr ca si el ceruse copilul, dar copilul i-a fost incredintat ei.Fii puternica ptr tine si ptr copilul tau si nu lasa pe nimeni sa va mai faca rau vreodata.

Mergi la inceput

Inca o data spun nu pot sa cred...si acum este in bucatatie,bea si fumeaza cu al 3 lea prieten de pahar,am pierdut de mult numarul litrilor de bere pe care i-a consumat in ultimele 48 de ore...si maine la ora 7.30 merge la servici...lucrand pe masina......bine ca macar momentan e pasnic...sau mai bine imi da vreo 2,k nu mi-ar strica niste semne...

Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Lala.......imi pare tare rau sa aud ca esti intr-o situatie asa de disperata, nu am banuit ca e asa grav. Din pacate sfaturi nu pot sa-ti dau , nu am trecut printr-o asa situatie ( si sper sa nu trec niciodata), dar cred c Angi are dreptate in ceea ce spune.
Tu si Bibi sunteti importante acum, asa ca mai bine cu bunicii decat cu ....el.
Sper sa treceti cu bine peste aceste neplaceri si sa o luati de la capt si sa fiti fericite si linistite.

Acum , pe moment, ma gandeam.......nu stiu cat costa un divort.....ce situatie financiara au parintii tai......dar daca fetele (zuzele)si oricine doreste ,sa punem mana de la mana sa adunam niste banuti, fiecare cat poate, sa acoperim macar o parte din cheltuielile de judecata.........sau poate daca cineva e avocat, poate te ajuta gratuit..........Sau daca cineva are idei mai bune.......

MARINELA

Poze de tot felul
P a t t y - la 9 luni

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4484590" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

lala20 imi pare nespus de rau ca treci prin aceasta situatie eu tot ce pot sa-ti spun este sa lupti sa-ti fie tie si fetiteti tale bine , chiar daca stiu cati va fi greu nu te lasa doborata de aceste incercari ale vietii.
Fetele pana acum ti-au dat niste sfaturi foarte bune pe care daca poti iti recomand sa le urmezi .
Ce pot sa-ti recomand si eu : SA DIVORTEZI !!!! incerca sa faci tot ce poti dar pe ascuns fara sa stie el , adica sa te pregatesti pentru divort si sa iti gasesti o avocata foarte buna .
-- in clipa in care incepe sa faca scandal... e un nr din trei cifre... 112... cheama-i si-l va amenda ptr tulburarea ordinii..ca intre voi e chestia domestica..si nu se baga.
Oricum urla,cred,cand are ceva de spus...nu ai o vecina mai apropiata? sa telefoneze ea .
Cu trei amenzi de astea la purtator...in clipa in care deschizi si divortul, poate fi evacuat .
-- Sa nu cumva sa pleci din apartament inainte de pronuntarea divortului si stabilirea custodiei copilului .
-- te sfatuiesc ca incepand de azi sa iti strangi dovezi,sa vb cu prieteni cam ce iti face sotul si cum se comporta...pt ca la fel poate sa aduca si el martori sa spuna de el marea cu sarea .
-- Ca martori la divort pot fi si parintii. Daca mama s-au tatal tau stiu ce se intampla in familia voastra , pot fi martori la proces .
-- Ai mare grija ca exista cazuri in care copii sunt incredintati tatilor datorita faptului ca mama lucreaza foarte mult sau fumeaza si copilul creste intr-un mediu neprielnic .
--Intreaba avocata daca sunt valabile inregistrarile audio si poarta cu tine un reportofon sau telefon mobil , poate "prinzi" vreuna din amenintarile lui, cred ca ar fi foarte folositoare la proces .
--Fa fotocopii la toate documentele, legalizeaza-le... Du-le la parintii tai. Hartiile de la salariul lui. Este important!
Iti doresc ca Dumnzeu sa-ti trimita putere si sa treci peste aceste greutati ai mare grija de tine si fetita

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ooofff, Doamne, ce nenorocit!
Lala foarte bine te-au sfatuit fetele, sa dea Domnul sa ai puterea de a merge pana la capat, de data asta! Draga de tine si draga de Bibi nu meritati asa ceva!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

LaLa pe langa sfaturile primite iti mai dau eu unul :

- la infatisarea de pe data de 20 oct a procesului de divort te-ai prezentat ??

Daca nu te-ai prezentat si nu ai cerut renuntarea la actiune sa stii ca ai primit un nou termen de judecata si poti continua dosarul. Pentru inchiderea din oficiu al dosarului trebuia ori sa ceri renuntarea personal ori sa nu te prezinti 2 termene consecutive.

Afla care e situatia si continua.

Daca ai renuntat in fata judecatorului trebuie introdusa actiunea pe rol din nou.

Eu sunt alaturi de tine, esti puternica si trebuie sa iesi din situatia asta si pentru tine si pentru pitica ta

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput