Nu pot sa cred...

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

o familie destul de apropiata mie a trait o situatie asemenatoare:
cafturi, umilinte, copii abuzati (2), plecari, reveniri pentru "tata la copii".
despartirea definitiva a fost dupa un moment in care mama a fost batuta intr-un mod incredibil, aproape de moarte. ei bine, dupa aceasta bataie ea tot voia sa revina "acasa". in momentul ala absolut toate cunostintele, ridele, prietenii i-au spus ca daca se mai intoarce nu o mai cunosc.
insa copiii erau deja mari si nu si-au revenit nici acum, dupa 20 de ani.

asa ca - gindeste-te bine: cu viata ta esti libera sa faci ce vrei, dar pentru viata copilului tau si pentru orice lucru rau care i se va intimpla, tu vei fi responsabila.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Imi cer scuze eu ramasesem logata pe contul zuzelor.
Elle multumesc.
Va rog nu mai fiti atat de aspre in mesaje,ma gandesc la copilul meu,dar nu pot explica ce simt sau dece fac ceea ce fac...e greu sa iau o decizie buna,e greu sa nu sper,eu greu sa stiu ca ii pot face rau copilului meu,e greu sa simt ca nimeni nu mai vrea sa-mi fie prieten.
Daca v-oi pleca vreodata,sau nu,daca v-oi inceta sa sper...nu stiu nici eu si nici voi.
Poate v-oi mai intra pe forum,dar inca o data va spun ca nu caut decat putina caldura,intelegere cred ca e pream mult spus.

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Bibi se face mare!
POZE-nou!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!![/red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

LaLa 20, mai citeste inca o data subiectul tau postat aici

Si gandeste-te BINE, te implor, gandeste-te FOOOOOARTE BINE la fetita ta! Este o luptatoare, esti o luptatoare, ai dovedit chestia aceasta la nasterea ei! De ce dai cu piciorul acum la tot? De ce vrei sa o supui la o viata de chin???? Si ce daca ai 21 de ani (practic un copil), esti suficient de matura sa stii ca binele ei primeaza si nu confortul tau material! Banii se fac, nu te fac! Du-te inapoi la ai tai, stai in genunchi daca trebuie sa te primeasca, insa nu te intoarce inapoi la bruta care ti-e sot!

Angajeaza-te, nu este nici o rusine sa lucrezi, chiar si femeie de serviciu! Mai rusinos este sa stai cu mana intinsa la un sot abuzator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Nu vreau sa te supar, dar trebuie sa lupti tu cu tine pentru ca Biancai sa ii fie bine intr-un mediu linistit. Te-au sfatuit bine fetele, nu te retrage, tine legatura cu persoane care te pot ajuta la nevoie. Inteleg ca nu esti pregatita sa ii tii piept sotului tau acum, poate reusesti sa te muti in apartamentul alor tai macar entru o vreme iar in timpul asta sa ramai in relatii ok cu sotul, sa vina la voi, dar sa stai acolo linistita. E un pas intermediar zic eu, pana vei reusi sa te desprinzi total. Din pacate, nici eu nu-s optimista in privinta sotului tau, iar faptul ca nu il opreste nimic, nici macar faptul ca are un copil, ma face sa cred ca e liniste temporara.
Imi inchipui ca iti e greu, dar e pacat de Bianca sa creasca intr-o asemenea atmosfera, va ajunge sa creada ca asa e normal si la randul ei va "alege" un partener cu comportament asemanator tatalui ei. Vrei sa o vezi la 20 de ani batuta de prietenul ei??
Si de tine e pacat ca esti asa de tanara, frumoasa... ai nevoie de un pic de curaj sa faci pasi mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

am citit, am sperat...dar concluzia mea e ca Lala e clona lui noideea
scuze noideea, dar ...

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

Tocmai din aceste motive mi-a fost teama sa mai scriu la acest subiect si anume ca v-oi fi judecata.
Adica nu m-au judecat persoanle care ar fi avut dreptul si cand colo...
va multumesc celor care a-ti incercat sa-mi fiti alaturi!
poate ca nu e buna decizia luata sau poate ca e buna...dar cine are dreptul sa ma judece?Eu zic ca nimeni,e dreptul meu sa sper la o famile sau nu,e dreptul meu sa incerc sau nu.Dar clar nu e nimeni in masura sa ma judece...si cu aceasta declar inchis subiectul acesta,si ma retrag de pe acest forum...

Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)[red]
Bibi se face mare!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni pe 24 Decembrie, ora 13! Lupta iubita!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Bibi e o luptatoare care te va ajuta sa te maturizezi...pentru ea va trebui sa te educi, sa-ti spui zi si noapte ca violenta nu are ce cauta langa o asemenea minune de fetitza. Trebuie sa muncesti mamico, sa iei viatza in piept si sa razbesti singurica...ajuta-te singur si te ajuta si Dumnezeu!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Nu e vorba de bani,daca vreodata visez la un loc doar al meu si al biencutei,e o camera mica si curata...nu am avut bani dintotdeauna si mi-e la fel de bine si cu o situatie materiala mai scazuta.Poate ca asa cum a spus cineva(scuze ca nu retin),doar ca nu sunt pregatita inca sa lupt cu furtuna ce se va dezlantui o data cu inceperea unui divort.Eu sunt convisa ca e vorba de o liniste temporara...deocamdata profit de linistea asta,dar ma gandesc ca va veni si greul si pregatesc totul in cel mai mic detaliu.
Sfarsitul nu e acum dar va fi si un sfarsit,am inteles ca un asemenea om nu se schimba,doar are mai multe fete si le foloseste atunci cand trebuie.Cu gandul la Dumnezeu,va fi bine.

Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Bibi se face mare!
POZE-nou!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!![/red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Lala, eu te inteleg FOARTE BINE.
sunt si foarte trista ca te-ai intors din nou in mediul toxic din care ai fugit de atatea ori.

dar, dupa cum spui si tu, nu te simti in stare sa induri tot ce va fi de indurat. e bine ca stii ca se va sfarsi, si sa te pregatesti pentru momentul acela.

tu nu prea cunosti viata fara abuzuri, daca ma intrebi pe mine prezenta cea mai toxica in viata ta este a mamei tale, care te-a facut sa crezi ca e normala violenta si ca meriti bataie. pana nu repari ranile mai 'vechi' e greu sa gasesti puterea si echilibrul de a iesi din situatia de abuzuri de acum.
parerea mea e ca 'razboiul nervilor' nu il poti duce decamdata, nu ai inca nervii necesari.

incet, incet, dar fara sa renunti nici o clipa la drumul ales, construieste-ti identitatea de femeie importanta pentru tine, capabila si autonoma. de cate ori vei avea nevoie, iti voi repeta ca nimic din orice ar ce face oricine nu 'merita bataie'. NIMIC.

ia pozitie si incearca sa fii din ce in ce mai ferma. sunt lucruri de care vei avea nevoie mai incolo, cand vei pleca si va trebui sa ii ti piept.

dar, TE IMPLOR, nu uita ca trebuie sa pleci de acolo, cu cat mai curand cu atat mai bine, protezeaja-ti copilul, stii cel mai bine ce rezultat dezastruos au abuzurile la care e supus un copil, poti sa spui ca tu ai iesit cat de cat bine ca persoana din mediul tau familial, dar in ce te-ai bagat nu e deloc bine, si e rezultatul aceluiasi trecut.

iar cu judecatul si supararea pe 'forum', poate nu e locul cel mai bun sa cauti doar intelegere si aprobare. asta e, te-ai expus cumva, reactiile sunt cele care apar, si cred ca din fiecare poti lua cate ceva, si reprosurile si acuzele pot aduce ceva de valoare dupa ce trece prima reactie, cea emotionala.

te sarut si ai grija de tine.
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandraaaa spune:

Lala, capul sus. Nu esti atat de neajutorata cum crezi, numai ca inca nu stii. Eu sunt convinsa ca pana la urma vei gasi in tine resursele sa faci ceea ce trebuie pentru tine si copilul tau. Stiu ca te-ai convins deja ca el nu este solutia... mai ramane sa te aduni, sa iti faci un plan bun si sa prinzi curajul pentru a pleca definitiv. Chiar de n-o fi maine, eu sunt sigura ca pana la urma ai sa pleci, pentru ca stii pe propria piele ce inseamna bataia in copilarie, si cu siguranta nu vrei asta si pentru fetita ta. Eu iti tin pumnii si sper sa capeti suficienta incredere in tine incat sa iti dai seama ca ESTI CAPABILA si ca te vei descurca chiar bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Va rog sa ma iertati ca scriu, dar am facut greseala sa privesc pozele noi puse de Lala pe webshots, si simt un gol imens in suflet. Lala, priveste si tu pozele, prin ochii altcuiva, fetita ta iti face impresia unui copil fericit????? Mie nu!!
Inca odata imi cer scuze ca am indraznit sa-mi spun parerea si multumesc a miam oara lui Dumnezeu, ca la momentul respectiv am luat decizia corecta pentru copiii mei.
Atit am avut de spus!

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput