Pepenasi de iulie-august 2008 (30)
Raspunsuri - Pagina 15
ileanna spune:
Hi hi hi hi hi!!!
Ce-am speriat-o pe Irlandeza neneeeee. O vazut aia purcoiu' de amenintzari ce sa mai faca biata fomeie ...
Diversificare - io vreau la 6 luni chiar dc ii pe formula. Bine, astept doctoritza saptamana viitoare sa vad dc ma combate shi cu ce argumente. Al meu la 3 luni manca 200ml la 3 ore. De 3 sapt insa mananca 6 - 7 mese pe zi ... ceva intre 60 shi 160 ml, f rar peste. Insa atata timp cat ia ok in greutate, saptamanal ... mananca cat vrea muschiu' lui. Nu-i dau nik altceva, nici un fel de fiertura de ierburi shi radacinoase shi nici un fel de suculetz de fructe tratate cu poluare shi insecticide shi ierbicide.
Serenity90 spune:
Kimmy Am vazut scaun de masina cam k ala la noi in Plus...1 milion..acuma..nuj daca si in cluj e Plus..
Biri am vazut pozici cu gainusa si broscuta...criminale nu alta 
Dana81 daca afli ceva de faza cu dormitu..anuntama si pe mine..k bebe meu tot asa face...fara tatzy sau leganat nu vrea sa doarma si gata!!
Vicky La multi ani!!
Violeta_m_tm eu o sa incep diversificarea cam pe la 6 luni...daca o sa raman fara laptic la san poate mai devreme..dar daca mai am si atunci,cate putin cu alte alimente..cat sa se obisnuiasca cu ele sa nu fie mofturos mai tarziu!
Facut'am si noi 
dupa atata timp....![]()
si mam mirat k nu ma durut deloc...desi mami meu ma bagat in sperieti k ar durea in draci...fals
cred k depinde de fiecare...defapt sunt sigura ![]()
Hmmm...vroiam sa mai zic ceva da am uitat...baba senila ce sunt...
Pupix dulcix 

Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
dana81 spune:
ANA si noi cu izolatul incepem de luni si tot asa speram sa platim caldura...
VIO imi iau si eu aia de la Ceresit neaparat....da, noi suntem 80% pe formula..
Marina tu zici ca intra si in mobila, ca nici nu m-am uitat la imensitatea aia de dulap, offf
DENISA ce facem noi cu cupii astia alintati?
VIO Clara plange la scos din baie, dar urat de tot nici nu mai apuc sa-i fac masaj...la baie, in cada are ratzuste pestisori, intra sotzul cu ea si ii place la nebunie...sa nu te simta pe tine tensionata ca nu se mai calmeaza...ai incercat mai intai cu un piciorus apoi cu o manutza, sa-i turnati apa pe ea cu o canitza si sa vb muuult cu ea...Nu stiu cat de cooerenta sunt ca plange bebe..
Cu cupilu 2 noi speram cat mai repede posibil...sanatosi sa fim...si nu avem de gand sa ne oprim la 2![]()
Fug, alarmaaaa
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
Serenity90 spune:
Dana nu prea ma agit eu pe chestia asta...k imi place sai dau san..sa ma simt mamica...dar cateodata imi ies din minti 

Bebe 2 la mine mai tarziuuu...vreau 3 bebei...dar mai am de rezolvat unele chestii...sa termin liceul si sa am un serviciu stabil..sa am casuta mea...si cel mai important sa se maturizeze Fat-Frumosu' meu sa ma pot baza pe el..
Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
truli-luli spune:
LA MULTI ANI VICKY! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Kimmy cred ca merge scaunul pt 4 luni, in pozitia cea mai inclinata.
Violeta asa am patit si eu cateva zile la rand. Seara sugea din ambii sani si tot aveam impresia ca nu ii ajunge. In plus, el care dormea o tura de 5-6 ore pana sa ceara din nou de mancare, se trezea acum tot la 3 ore si noaptea. Dar am bagat ceaiuri de la fares la greu, am luat Galactogil (care la mine are intradevar efect) si dupa cateva zile ne-am revenit la normal. Eu cred ca a fost un puseu de crestere si asa si-a reglat cantitatea dupa noile nevoi. Poate la fel e si la voi. Eu m-am abtinut sa ii dau completare pt ca Ana a renuntat la san dupa ce i-am dat lapte la biberon. Stiu ca sunt multe fete care reusesc sa dea si san si biberon bebeilor dar la mine nu a functionat asa ca acum m-am zbatut sa nu mai patesc la fel.
poze Ana si Victor
varsta Anei
atb spune:
Ariadno, veeeezi? Zici tu sa nu-i dau ajutor lu' profa cand cere, dar ai vazut si tu...unde's multi... te-ai cam speriat de trupa ce statea coada la c...u tau si-ai reaparut. ![]()
Biri, ce fain tre sa-ti petreci Halloweenu' cu copiii... Mie mi se parea absolut prosteasca traditia asta americaneasca, dar acum cand ma gandesc la tine cum o sa umbli pe strazi cu broscuta in brate si cu gainusa dupa tine cersind bomboane pe la case, mai ca-mi schimb parerea despre halloween.
Distractie faina sa aveti!
Anka, acu' nu zice si tu ca soacra-mea "da-i la copil mai mult sa manance" ca m-apuc sa fac ca trenu. Pai numa' daca nu i-oi baga in vene ca altfel n-am cum. Copchilu asta cand nu mai vrea papa, nu mai vrea si pace, ori s-apuca sa povesteasca cu bibe in gura, ori zambeste gales, ori impinge bibe cu limbuta, ori o scoate de tot si isi inclesteaza gura de nu mai poti sa-i bagi nika. N-am ce sa-i dau mai mult, manca cat vrea el si pace. Are vreme sa tot creasca!
Vickyyyyy, unde esti? sarbatoresti?
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
atb spune:
Si referitor la bebe 2 si noi il vrem cat de repede, sa intru dintr-un concediu in altul, si sa apuc sa-mi termin faculta cat is cu copiii acasa, nu cand is la lucru ca atunci chiar nu as mai putea sa invat. Anu asta am licenta, si ma inscriu apoi la master, care o sa fie 2 ani, asa ca pe cand dau masteru, in 2011 vreau sa-l am si pe bebe 2. Si daca bebe 2 e tot baiat, o sa-l facem si pe bebe 3, mai incolo... Poate-poate iese si o fata... ![]()
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
the_andreea spune:
La multi ani,Vicky!!!!
Sar'mana pt rasp Capri,Boti,Irinuca,Ana (sper ca nu am uitat pe cineva,sunt varza din cauza prog din ultimele sapt)

Sa nu ma intelegeti gresit,nu fac comparatii intre copii(doar intre ai mei,ca nu ma pot abtine),era o constatare si am si eu piticii mei,cum are fiecare
.Cat despre kg,am sa incerc din nou sa-i fac prog la 4-5 ore,sa vedem daca reusesc si de data asta.El a luat in prima luna mult sa fie sigur
,dar apoi a luat cat trebuia 1 kg/luna.
Struluta,felicitari pt premiu,sa-l stapanesti sanatoasa.
Ile,
si sa vina mai repede bb2.
Ma duc acus sa-mi recuperez sotul de la servici,ca masina e la mine.Doamne,suntem ca in facultate cand faceam schimb de copil pe drum,unu' venea de la cursuri,celalalt se ducea
sigura diferenta e ca acum car 2 copii cu masina pe cand at era unul dus in spate ![]()
la toata lumea
Andreea mami de Theona(27.08.2002) si Casian (18.06.2008)
violeta29 spune:
SERENITY, la mine prima data a durut rau de tot, ca nici n-am putut merge pina la capat.Abia dupa spalaturile cu tantum rosa mi-am revenit
DANA , uite in cada nu ma gandisem sa ii fac baitza, ar fi o idee , poate asa vrea. am incercat si cu un picior o manuta etc, i-am vorbit, am mangaiat-o nimic, ciudat este ca p[e burtica staaaa, ii place la nebunie sa o spal pe ochi, dat cum am intors-o cu fata in sus inecepe calvarul. Si cand o scot plange rau de tot, se potoleste cat ii fac masajul, si reincepe cand o imbrac
Ma striga mandra la datorie, s-a plictisit singurica
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata
Didi81 spune:
La multi ani Vicky!!!
Sun, dolofana zici? 
Bufi, eu zic ca stati bine
. Cu mancatul e ok, nici Aida nu manca mai mult la 3 luni. Si acum, la 4 luni, mananca tot 6-7 mese pe zi si ajunge undeva in jur de 750 ml in total.
dana81, cu adormitul: Aida adoarme si singura in pat daca are suzeta in gura si ceva de tinut in mana
, ori o tin eu de mana ori ii dau o jucarie si o smotoceste acolo pana i se inchid incet incet ochisorii
.
Aseara i-am dat si eu Aidei suc de morcov si mar (facut de mine), i-a placuuut! 
Ce sunt eu cam nelamurita: voi pana la urma cand le dati sucuri de-astea, la masa respectiva le dati si lapte dupa? Sau le dati intre mese, ca Aida de exemplu nu vrea daca nu ii e foame, iar cand ii e foame tre sa ii mai dau si lapte. Exista riscul sa se deranjeze la stomac daca ii dau lapte dupa suc de morcov si mar?
Didi
de Aida Maria (03.07.2008)
Cura de slabire