Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (126)
Raspunsuri - Pagina 21
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ellis
Sa va iubiti mereu la fel si sa fiti mereu fericiti!Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1] |

sar'mana!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
Jasmin012 spune:
Noapte buna tuturor
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08 si urmatorii 2
pe 29.06.08
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
anacami spune:
Petro,nu ii da inca,nu!!! "rosu in gat" poate fi si un simptom al roseolei infantum (infantum ca cica pot sa o faca doar copii pana in 2-3 ani max...); noi am patit-o cu Sebastian.Iar antibioticul poate intarzia sau ascunde boala.Las-o 3 zile pe antitermice si apoi daca nu cedeaza ii aplici un tratament mai "consistent".Si, oricum, nu orice "rosu in gat" se trateaza cu antibiotic, trebuie sa ii faci antibiograma
Roseola Infantum se mai numeste si "pseudo-rubeola", dupa cate imi aduc aminte...
Alfa-Anca, acum pricep de ce ai ascuns-o atata timp- este SUPERBA, m-am indragostit la prima vedere.Initial am zis ca seamana f. bine cu tine,cu exceptia culorii ochilor; dupa ce l-am vazut si pe tati al ei,inclin sa cred ca aduce mai mult cu el,desi are trasaturi si de la tine!
M-ati omorat cu ochii albastri-verzi!! of,of,si tati al nostru are verzi si nu am reusit la niciun copil sa ii imprumut , desi mi-as fi dorit...
Alina,da,este din ciocolata!pana acum am luat doar cu frisca (in general Diplomat), dar nu-i bai ca oricum Stefania nu o sa manance cine stie ce
.Iar ceilalti, sunt maricei..
La Sebi am avut unul de motz in forma de 1 (deja celebru,acum nu il mai fac si lui Stefi-vreau altceva), iar de ziua lui (la cateva zile distanta) unul cu mullte-muuulte fructe si cu niste mingiute pe el
Miha,tortul ala "gentuta" parca l-am vazut si la Piticot (vezi spre sfarsit http://www.piticot.ro/tortcopii/pozecopii.htm ,dupa ce in forma de 1).Tu fa "corpul" gustos, ca modele de ornat gasesti peste tot.
Mie imi place si cel fluturas
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Eu am auzit prin targa ca pentaximul se va da gratuit din noiembrie..Voi stiti ceva??? |
Asa am auzit si eu prin targ pe la mine.Dar dr a zis ca nu.Cica vor sa bage un Tetraxim,dar inca se negociaza.

Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mihuta spune:
BB, sa-ti traisca floricica de iasomie ! Sa fie santaoasa, fericita si iubita !
Pana la urma se mai gaseste sau ba Infanrixul pentru un an ? Ca daca nu, o sa astept pana apare in ianuarie. Si asa am asa un ghimpe in inima cu vaccinurile /vaccinele astea !
mami de Sophia
adinag spune:
BUna,
ma alatur si eu urarilor pentru [red]Alesia si Stefanu! La Multi Ani!!!"
Ellis, m-ai facut sa rad, Floris linistit
! Era prima data ca mergea in felul asta si era tare uimit... Vecina noastra are un antemergator de asta, si sa vezi cum da cu el de pereti! Masa noastra de seara a fost si ea tare interesanta. Va aduceti aminte cum mergea Maria Alinei in carut in picioare? Ei, el calareste asa scaunul de mancat, iar eu incerc sa-i nimeresc gura ca nu se uita mai mult de o clipa intr-o directie. Nu e intotdeauna asa, dar mereu cand reuseste :-(
Alina,
nu se mai misca asa atent, dar cum ziceam de atunci a trecut mult timp, inca nu facuse nici 9 luni. Acum e altfel dar intr-adevar nu cum era Jasmina. Ea era ca un mic buldozer, el in schimb e mai agresiv cand vrea ceva si se jeleste mult mai mult la orice nimic... Oare pentru ca-i barbat? ![]()
Ramo, ma bucur ca sunt bune analizele!
Alina, transmite-i Roxanei multe salutari si pupici lui Ionut!
BB, ce haioasa si dulce e Iasminuca Si mi-a placut vocea ta.
Te cred ca te iau emotiile... Felicitari de pe acum pentru Iasmina ccea frumoasa si desteapta si plina de viata!!!
mariussimiuc spune:
BB,super Iasminuta cu antemergatorul ei. Fac si eu ca fetele acu...la ce-ti mai trebe unul? ![]()
Ank-ule ce i-ai dat murdariciului sa pape? ![]()
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anacami Miha,tortul ala "gentuta" parca l-am vazut si la Piticot (vezi spre sfarsit http://www.piticot.ro/tortcopii/pozecopii.htm ,dupa ce in forma de 1).Tu fa "corpul" gustos, ca modele de ornat gasesti peste tot. Mie imi place si cel fluturas |
Da,de acolo m-am inspirat.
Si mie mi-a placut fluturasul...Inca nu sunt hotarata ce anume sa fac pt zilele copiilor, si mai ales daca sa le fac eu sau sa dau comanda la cofetarie. 
mariussimiuc spune:
Si Amira la fel ca si Floris...calareste scaunul de masa...fiind langa masa noastra se urca pe ea...nu mai sta o clipa locului...
Nov-Dec2007 spune:
sa ne luam bagajele si sa ne indreptam catre
CAPITOLUL 127
(please,nu mai scrieti aici si dupa 2 ore...)

de