Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (126)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

acum te razbuni pe mine?

euuuuuu ??!!!

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Rasu ...plansu murdarici

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

tare rau...ce mancase?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

mancam eu o eugenie... si mi-a furat-o .... si plangea ca vroiam sa il schimb de scutec(il deranjam) si cand a scapat-o a fost tam-tam mare

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Da tu grasane ...stai sa vezi la anu pe vremea asta bataie pe mancare

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Alesia, Stefanut, La multi ani!! Sa cresteti mari si frumosi!

Adina, acum am reusit sa vad filmuletele, eu trebuie sa dau restart ca sa se incarce, nu stiu ce buba are calculatorul meu. Floris e tare tare dulce si mi se pare ca se misca intr-un fel dragut de tot. Pare delicat.
Am vazut-o si pe Iasminuca, astept si miezul noptii. Maine cred ca o sa-i vad si pe Ionut si pe Roxana. O sa le spun sa ne mai viziteze si pe forum. Ionut e un baietel cu o energie de invidiat, cum era in burtica asa e si acum. Si eu credeam ca Maria nu are stare! Ionut si cand sta pe loc parca zbarnaie.
Ank, sa sti ca e mai aproape decat crezi momentul in care-ti va raspunde Iasmina la telefon.:)) Maria deja imi suna prietenii, colegii de birou, face poze, trimite mms-uri si mai si raspunde la telefon (ii agata pe toti cu ao-ao-da-da!). E si vina mea ca i-l las pe mana, dar cateodata am nevoie de astea 5 min cu orice pret!:))

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Citat:

Da tu grasane ...stai sa vezi la anu pe vremea asta bataie pe mancare

...o sa raman flamanda
... razi tu razi ...dar daca vine si Andreiiii ..... Ho ho sa vezi cum nu mai ai nevoie de super slim

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Vasari asa e.... si eu am deja "probleme " cand suna telefonul sau vorbesc la telefon ca e glont pe el... sa zica si el aoooo ... si sa mi-l tina el la ureche

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

BIANCA - ma bucur f tare pt BEA ca e sanatoasa, uite a mea a inceput sa pape, poate ii vine gandul bun si puiului tau; Alessia papa cu mare spor ciorbite cu bors, ca supe nu mai dorea deloc;

LAVI - super super Iasmi, pana si Alessia care era semiadormita, s-a ridicat si radea la Iasmi! Mai dormi noaptea asta? Te-au cuprins emotiile?

ANCULE - ar fi bine dc ar respecta termenele, macar n-am mai avea procese...noi lucram cu primariile si ne-ntelegem;

MAI, DAR COPIII ASTIA DE UNDE OR STII EI SA VB LA TELEFON? OR VORBI OARE MAMELE PREA MULT? NU CRED...CA N-AVEM TIMP

ANK - am asteptat sa vad ce zici ca manca Raul, ca tare ma gandeam ca sta pe olita...

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ellis, ce sa zic....ma simt asa de incarcata emotional... indragostita...indragostita de printesa mea....indragostita de viata,...indragostita de barbatul alaturi de care am facut acest pas mare de a avea un copil!!! ma uit la ea cum doarme ca un ingeras....e a mea!!!! e viata mea!!! nu am crezut ca se poate iubi atat de mult!!! ii multumesc lui dumnezeu pt ca am avut o nastere usoara si pt ca am o fetita frumoasa si sanatoasa!!!! uffff ca mi-au dat lacrimile....

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ellis, ce sa zic....ma simt asa de incarcata emotional... indragostita...indragostita de printesa mea....indragostita de viata,...indragostita de barbatul alaturi de care am facut acest pas mare de a avea un copil!!! ma uit la ea cum doarme ca un ingeras....e a mea!!!! e viata mea!!! nu am crezut ca se poate iubi atat de mult!!! ii multumesc lui dumnezeu pt ca am avut o nastere usoara si pt ca am o fetita frumoasa si sanatoasa!!!! uffff ca mi-au dat lacrimile....

Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Sa va iubiti mereu la fel si sa fiti mereu fericiti!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

Mergi la inceput

Nu Ellis ..doamne feresteeee ...inca nu sta pe olita... nu vrea domle ..ca are personalitate ... si nu suporta sa stea tinut in loc

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput