Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (126)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Anka.san...frumoase poze, scumpic model!

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Neata!
Ma dispera cupilu' meu: are 10 luni juma' si nu zice domne' niciun cuvantel. Doar "da". Si "na" . Altii la varsta lui... ma rog, fiecare vrb cand vrea el, dar nici macar un cuvant sa nu zica?!!

Si mai observ ceva la el: e foarte nervos. Vrea non-stop sa umble la PC (trage de etajera cu tastar=tura, zgaltaie mouse-ul, restarteaza pc-ul in draci) si cand il iau de acolo explicandu-i ca nu e frumos... urla, tranteste si da cu pumnu-n ce nimereste!
Sau cand ia telefonul si nu-l las... la fel face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Am niste picioare umflate ... doamne cred ca nici nu ma mai incap papucii

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mykidutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

buna seara !!
mikidutza, merci de raspuns...dar ce e mai imp. tot nu am aflat...deci capatul care trebuie bagat in aspirator....cum il tin acolo ?...ca-l trage aspiratorul
abramburika...micutei...stiu si e eu...e tare nasol..
creem, ce bine ca e biroul asa mare!eu am mai asezat-o pe Ana prin magazine pe balansoare de genul dar ...nici o reactie...
ram0nica...iubesc si eu animalele...dar cred ca pisica ta nu prea mai poate sta cu voi!
ank83, super...arata bine si pe cap...sa nu uiti reteta magica...am impresia ca toate o vrem !
andrabell...scumpei carliontate !
felicitari anca pt. bb2....
ramonella, eu am vb cu pediatra si mi-a zis sa-i dau sanzime(enzime)15 pic/ fiecare masa solida, o luna, apoi repetam analizele...astept si lamuririle ce le vei primi tu
anka.san...micutului...frumos album de toamna !
mariussimiuc...ce fain e tortulllll !pt. bunatati nu e niciodata tarziu.....ce draguta e!
adinag, faptul ca-l vezi ca mananca e foarte imp. pt o mama...atunci esti linistitta,stii ca micutul e ok

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Buna,
As fi vrut sa-ti trimit pm dar nu pot...
Ca sa fiu mai explicita facusem un desen...poate reusesc sa fac un filmulet.Dar pana atunci...capatul care trebuie bagat acolo ,cel in forma de clopot ,in asirator ,in tubul flexibil al aspiratorului,trebuie sa ramana acolo...ca o prelungire a tevii...asa lucreaza,asta e si scopul...de a aspira...la capatul opus ,in partea alungita,subtire cu un orificiu in varf se introduce acel tub ,adica partea colectoare ,mai subtiat in capat...iar acela in nasucul bebelusului.
Sper sa ma fi facut inteleasa...

Geta o mamica SUPER FERICITA!
http://entertainment.webshots.com/video/3024404820103443970XcdcXc?vhost=entertainment

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Am niste picioare umflate ... doamne cred ca nici nu ma mai incap papucii

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine Cecilia

sotul tau nu are adidasi?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

LA MULTI ANI ! FLORIAN(doxi), ROBERT(mikydutza),

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

LA MULTI ANISORI CU SANANTATE, NOROC SI MULTE BUCURII PENTRU FLORIAN (Doxi)SI ROBERT(mikydutza)!!!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Bianca uite un www.overland.com.ro/" target="_blank">filmulet in care vezi exact cum functioneaza batista bebelusului (in dreapta paginii, sus, gasesti pictograma filmuletului)

Mergi la inceput

Adela, mersi de lamuririle cu vaccinurile...

creem, il poti vedea in albumul de 10 luni... asta inseamna ca nu ne-ai vazut si tu pe noi...

anka.san, ma innebunesti cu pozele voastre... sa nu-mi zici ca n-ati facut oaresce cursuri de fotografii... SUPERBE!!!!

Miha MAMA, NOROC CA NU-S GRAVIDA, CA VENEAM PANA LA TINE SA-MI DAI NISTE TORT....

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ram0nica

Neata!
Ma dispera cupilu' meu: are 10 luni juma' si nu zice domne' niciun cuvantel. Doar "da". Si "na" . Altii la varsta lui... ma rog, fiecare vrb cand vrea el, dar nici macar un cuvant sa nu zica?!!

Si mai observ ceva la el: e foarte nervos. Vrea non-stop sa umble la PC (trage de etajera cu tastar=tura, zgaltaie mouse-ul, restarteaza pc-ul in draci) si cand il iau de acolo explicandu-i ca nu e frumos... urla, tranteste si da cu pumnu-n ce nimereste!
Sau cand ia telefonul si nu-l las... la fel face

[ b]ramonica[/b], lasa-l mama in pace, o sa-si dea el drumul apoi sa te tii... o s avrei sa-l opresti si el nimik....

si noi suntem tot la faza cu baba, tata, mama... cam atat.... io una nu ma stresez..

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
lasa-l mama in pace, o sa-si dea el drumul apoi sa te tii... o s avrei sa-l opresti si el nimik....

si noi suntem tot la faza cu baba, tata, mama... cam atat.... io una nu ma stresez..

Nu m-as fi stresat daca as fi auzit macar vreun cuvant din gura lui. Dar el zice doar 2 silabe, in nici un caz nu seamana cu "baba, tata, mama"...

Mergi la inceput