Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (126)
Raspunsuri - Pagina 11
Jasmin012 spune:
Cati, am vazut-o pe Sofia... vai ce frumoasa!!!! 
Ellis, nu inteleg...
... de ce vrei antemergatorul, ca Alessia merge deja?
M-ati innebunit cu antemergatoarele... copiii vostri merg, sau sunt pe punctul de a merge si voi vreti antemergatoare... poate imi scapa mie ceva
... Uite, Amira si-a gasit singura de lucru...
Aaaa, am vazut si la ce se intrebuinteaza tobele... romanul e tare inventiv, nu? Inca de mic... de-abia a facut un anisor si ii si vin idei...
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08 si urmatorii 2
pe 29.06.08
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Jasmin012 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman pai ce treaba ai cu el? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2 |

Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08 si urmatorii 2
pe 29.06.08www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
RAMONELLA spune:
La multi ani Alesia si Stefanut!!!Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!!!
Bianca si mie tot Senzyme mi-a dat cand am fost data trecuta la ea,inca nu stiam ce are.Si doctorul de familie tot Senzyme a zis sa-i dau.
Miha mancatia-s ce tortttt!!!
Mai tre sa fac si eu ceva dulce..![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
eladea2005 spune:
neata!
era sa fac o gafa...
sau nu???
cum n-am citit din urma, si am vazut ca tot urati sarcina usoara Ancai, eram convinsa ca e Ancadragoman!!!!!!!!!! eram pe punctul de a-i ura toate cele bune si o sarcina usoara si frumoasa!
cine stie, oi avea gura aurita???![]()

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui RAMONELLA La multi ani Alesia si Stefanut!!!Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!!! Bianca si mie tot Senzyme mi-a dat cand am fost data trecuta la ea,inca nu stiam ce are.Si doctorul de familie tot Senzyme a zis sa-i dau. Miha mancatia-s ce tortttt!!! Mai tre sa fac si eu ceva dulce..Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) |
LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI NOROC! sA CRESTETI MARI PUIUTI SI SA FITI BUCURIA PARINTILOR!!!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 neata! era sa fac o gafa... cum n-am citit din urma, si am vazut ca tot urati sarcina usoara Ancai, eram convinsa ca e Ancadragoman!!!!!!!!!! eram pe punctul de a-i ura toate cele bune si o sarcina usoara si frumoasa! ![]() cine stie, oi avea gura aurita??? ![]() Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC pui de morosan... prima mea vacanta... http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png |
nu se stie niciodata
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
anka.san spune:
| citat din mesajul lui adinag Anca san, aveti mereuniste poze minunate! Si un copil extraordinar, se intelege!!! Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
Multumesc mult Adina
si tuturor fetelor care ne-au laudat pozicile 
Adina, eu cerusem sa vad pozele cu Floris in reluare, dar mi-a dat Alina link-ul. Sunt niste copii tare scumpi si voi aveti o casa tare frumoasa. Imi plac mult canapelele din living, ma duc cu gandul la vacanta
Anka si Andrei
(17.12.2007)poze Andrei
anka.san spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Nici nu ma gandeam ca ar fi altfel decat superbe! ![]() Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |

Anka si Andrei
(17.12.2007)poze Andrei
adinag spune:
Buna,
ce mai fac gravidutele? :-))
Anca.san, multumesc. Dar dac-ai vedea ce murdare sunt canapelele! Ca deh, am copii. Si vrem ori sa le "invelim" nou, ori lasam asa. Oricum, vom lua altele abia peste vreo 4 ani minim, cand o creste si Floris :))
cristi07 spune:
As vrea sa felicit si eu puisorii care implinesc 1 an azi!
La multi ani, Alesia!
La multi ani, Stefanut!
si la multi ani si celorlalti sarbatoriti de azi
Cristina si Radu 3.12.2007

Noi o sustinem pe Simona!