Puiuti de Randunici 2008!!! (124)
Raspunsuri - Pagina 19
clauclau spune:
Ursuleata, la frigider poti sa pastrezi legumele 2 zile, dar poti sa faci cantitate mai mare, sa zicem pentru o saptamana si sa o pastrezi la congelator in recipiente cat pentru o portie. Si scoti in fiecare zi cate un borcanas ...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
mimonix spune:
Intrebare la domniile voastre...voi cat tineti copiii afara zilnic? Intreb in general, nu exceptii din alea de cate 10 ore cum se aerisea Bubu de Cami saptamana trecuta
Mai iesiti si seara sau doar la pranz?
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
adrianadana spune:
Mimo eu ieri am stat afara de la 14 la 17. Si daca mai esti suprata pe mine...

Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008
mstela spune:
Mimo,mi-ai redat buna dispozitie cu asa dedicatie!!
Si hai bre ca nu esti deloc varza murata
..eu ce sa mai spun ca sunt chiar parlita
..dar cu bubu nu putem sa ne punem ca pe ea altfel a inzestrat-o Domnul.
Si te vaiti ca esti sculata la 8??Pai eu ce sa mai spun ca Tea da trezirea zilnic la 6.30 ca un ceas desteptator!!
Noroc ca o iau intre noi si mai motzaie..![]()
Ursu
...si mai am cativa inamici pitici,acum a killarit doar capii familiei
..mai am de mers o data pe sapt viitoare..
mimo,din cauza imunitatii mele dezastruoase am capatat negii care s-au inmultit tare in ultimul timp ca lor asta le place
..daca mergeam mai demult,erau mai putini si nu mai treceam prin ce trec...crescusera tare si am ramas cu neste frumoase gauri in degete..

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
midasnu spune:
Clau, dar le scoti de cu seara din congelator? sau cum faci? pusesem si eu la congelat o portie cu carnita, dar cand s-a dezghetat nu mi-a placut cum arata si nu i-am dat-o, nu stiam ca o pot pastra la frigider, parca e mai bine asa, oricum Petru nu mananca mult odata si arunc o gramada.
Eu stau cu el afara cam 2 ore, mai doarme, mai sta si popandau, seara nu mai iesim pentru ca ies ziua in jur de 12, ne intoarcem la 2,30, papa si se culca, apoi la 18.00 are iar masa si la 20.00 baita ca daca nu e jale si la 8.30 nani, chiar nu as avea cand sa mai ies seara.
Pup tot stolul, imi e dor de voi dar tin greu ritmul 
Elena
de Petru (17.03.2008)
ursuleata spune:
Ma apuc de capitol, daca tot nu s-a trezit luny
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
clauclau spune:
Midasnu, la congelator pastrez doar piureul de legume pus in borcanase cat pentru o portie si in fiecare dimineata scot un borcanas la dezghetat. Pana la pranz se dezgheata singurel si eu doar il incalzesc. Carnea o fierb separat in fiecare zi si o mixez apoi in piure.
Mimo, eu stau maxim 2 ore afara pentru ca Rebecca urla si cand o apuca crizele, ce pot face? Vin repede acasa...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
gecko spune:
ursule, eu pun recipiente la congelator si numa portia de a doua zi la frigider...dar la cum stie tembelu' de fiumiu sa manance nu pot sa spun daca este buna metoda mea de conservare. Ma gandesc serios sa apelez la serviciile lui Tinker Bell ca la ale lui Bubu nu indraznesc inca...sa vad daca se schimba bucatareasa e alta situatia?
si trezitul la ore mici?????? au luat-o razna puiii astia. le canta luna plina in timpane...al meu se culca la 11:30 (pe motiv ca a varsat si a facut kk si a trebuit sa o luam de la capat spalat, curatat, schimbat haine, lenjerie de pat, alaptat) si imi da trezirea la 2 la 4 si la 6...ce ai mai bursucule? ti s-au ofilit outzele si te-ai transformat in Rebecca?
ah da...si sa vedem...azi e joi...in ultima saptamana avem asa...varsatura joia si vinerea trecuta, sambata pauza, duminica, luni varsatura, marti pauza, miercuri varsatura, azi mai asteptam...zice sotul ca poate ar trebui sa o luam mai usor cu diversificarea...pai ce luat mai usor? ca a varsat inclusiv in zile in care a primit numa san...ma duc sa ii aliniez astrele poate adoarme ca se zbate in bratele mele ca un Diavol Tasmanian.