Puiuti de Randunici 2008!!! (124)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Raluca,nu m-am prins,ai cont la webshots sa uploadezi poze acolo si sa ne pui linkul?Daca nu,iti spun cum faci cont sau trimiti pe mailul comun.Daca vrei.
mimo,oi mai putea bre sa-mi schimb zodia ca si pe mine tare ma enerveaza cateodata?....inteles cu laptele,sa traiti.Dar sa stii ca nu-i bai,suntem bautori de lapte,mai ales randunoiul..cand pune cana la gura nu mai ramane nik...intrebarea era asa de baraj,ca ma inghiontea zodia...dar n-as tine mult laptele la frigi...deh.pasarica.
liana,ai intrat in poveste:ai ciripit 1001 de nopti!!La mai multe...dar zile sa fie, mai bine..
Maria,la mai mare!
ursu,mai vrei 4 copii?

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianadana spune:

Buna fatelor.
Acum am realizat ceva. Fata mea nu mananca lapte decat in somn. Adica seara si noaptea. Asta inseamna cam 300 ml. In rest (mai prinde cam doua mese de lapte) mananca numai 50-100 ml. Am incercat sa i-l combin si cu cereale...nu merge nici asa. Azi m-am rugat de ea cam o ora si abia a mancat 80 ml. Dati-mi si mie o idee. Ma inebuneste faptul ca nu mananca lapte pt ca stiu cat e de important. Cum s-o conving

Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Ete,m-ati bruiat..credeam ca asortez la manusile de duamna un chilot..
Da pana scrie baba cu varfurile degetelor..
Multzam.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata,neata...Dedicatia mea pentru voi:
Sculati, voi oropsiti ai vietii....
Hai la lupta cea mare,
Rob cu rob sa ne unim,
Internationala
Prin noi s-o faurim!
Pentru cele care nu cunosc linia melodica , prietenii mei sunt acum, aici cu noi

Uite ca si forumul asta are darul sa-mi trezeasca revelatii maxima zilei de azi: Bubunu stie ce-i aia lene Daca tu la 2 noaptea ai mai avut putere sa te faci si "duamna" eu ma declar varza murata La fel de tare m-a umilit si Liana care nu s-a culcat mirosind a chiftele
Gecko mutumesc pentru cafea
Ursu copilul meu tot devreme se scoala (la opt ) dar mai motaie o tura Serveste , te rog, un mar paduret ca tii cu ursu!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Maria, felicitari pentru primul dintisor!!!!

Stela, bine ca ai scapat, nasol ca a durut operatiunea. Si acum ce trebuie sa mai faci??? Si, da, mai vreau 4 copii pt ca pana la 4,5 luni s-a trezit la 6 dar de atunci ma dezobisnuisem.

Blanka, felicitari pt somnic lung!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

mimo:))) tin cu lupu'!!!! f misto melodia, sunt fan:)))

S-a culcat ursuletul dar eu trebuie sa ma apuc de fructe, si nu am niciun chef, sunt moarta de somn

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Ohh Stela bravo tie ca esti gata operata , curatica si frumusica iar ....dar de la ce s-au facut ti-au zis?
Blankarera obosit saracutu' Erik , iti dai seama? Nu il dezvata chiar acum de rasfat, mai lasa-l un pic ...cate a patimit saracutu'

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

La multi ani copilutilor nascuti intr-o zi de 30 !

poze

Mergi la inceput

Pe 3 si pe 7 am examene. Trebuie sa ma apuc si de invatat pe langa legume si fructe. DAca ii fac mai mult piure de legume cat pot sa-l tin la frigider????

IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, neata si eu la una decof!

Stela, bine ca ai scapat. Si zici ca a durut binisor? ce nasol..., eu ar trebui sa merg sa-mi scot o alunita care ma cam deranjeaza ca o zgandar mereu, dar ce crezi, mi-i frica!

Bubu si Liana, sa-mi spuneti mie cum faceti de aveti atata energie la orele alea din noapte? Una e sa stai noaptea sa zicem ca o duamna la televizor sau pe forum si alta e sa faci si treaba, nene! Auzi , calcat , spalat, chiftele si alte minunatii de-astea! Hmmm, cum puteti?

Noi mai dam o tura azi la homeopat sa vedem daca mai poate face ceva pentru noi sau asteptam sa creasca fata!

Gecko, cu ce se mai ocupa bursucul scump?

LA MULTI ANI PUILOR NASCUTI INTR-O ZI DE 30!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput