Puiuti de Randunici 2008!!! (124)
Raspunsuri - Pagina 16
lianam spune:
mimooooo....ai ramas la lumina becului pe balcon
? iti canta careva serenade? ......ma, eu intru la banuieli: si tu si a mea cuscra sunteti singurele acasa, in sensul de fara randunoi, si taman acu' mergeti repede la culcare ![]()
Liana, mami de Teo
mimonix spune:
Iote ca am venit la bisuri, ca o veritabila vedeta (am mai dat niste autografe intre timp 
Lunynasol cu senzatiile alea
iar cu merele, ce-ai bre daca mie mi se par acre? Nu-s ca frisca si ca crema cu cacao
deci sunt acre 
Stelama innebunesti cu zile... fataaa, fi-ti-ar zodia sa-ti fie
Daca te hotarasti sa iei lapte la cutie, poti sa-i faci de 4 ori dintr-o cutie ca mie mi-a zis doctorul sa-i fac din 250 ml/zi = o portie . Poti sa pastrezi 4 zile o cutie desfacuta, n-are nimic daca e pasteurizat tine...Daca iei la punga, il fierbi pe tot si faci si tu 2 zile ...a treia nu stiu daca mai e bun, gusti inainte...na ca uite asa mai beti si voi o canuta de lapte la micul dejun , nu va strica ...mai faci si tu o clatita, un chec acolo...vin si eu in vizita cand e gata
Mai lasa merele alea, ca gata , te-ai specializat...treci la baza "lapte" (crema de zahar ars
)
Bubuna ca tot mi-a mai ramas ceva sa-ti zic...bravo tie pentru programul de papa-nani dublu sincron Stefanoi-Vladutz 
Nicoletan-are baba aer de munte sa-l scot si eu pe mucios
Dar asta seara ca un facut am uitat sa-l mai aspir si vad ca n-are nimic...poate da Domnu' si uita sa faca muci la noapte
Ce program misto are Stefan ...calarie, catarari...se face super barbat...am zis eu ca o sa-ti zbarnaie telefonul intr-una
L-ai invatat sa si schieze? Ca eu mor cand aud de brasovean care nu schiaza si constantean care nu inoata
Ca veni vorba, ce-o mai face Maia
Tinem pumnii Maia, aveti an greu la scoala ...multa bafta!
Cami 300 ml de lapte???????? Deci tu n-ai probleme cu punga de lapte, o bea pe toata intr-o zi 
Geckodaca esti pe receptie....unu, doi...se aude? Mai baga si tu o cafea din cand in cand...ce fara premiu nu ne bagi in seama? Sau se invarte bursucul de-ti fac ochii in cap ca la jocuri mecanice si speri sa castigi acolo ceva?
$$$ gata
t
ti-a cazut fisa? ![]()
Mihutza La multi ani! 

Acestea fiind zise ma duc sa ma lafai in tot patul singura
, pun caloriferul la maxim
si va rog sa inchideti boxele ca sforai 

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
lianam spune:
asaaaaaa, si fiindca e deja data de 30, sa urez si eu LA MAI MULTE LUNISOARE pentru SEBICA de TUCHI
, sa fii sanatos si sa iti faci mamica fericita!

Liana, mami de Teo
mimonix spune:
Liana eu nu stiu altii cum sunt dar eu nu am plecat inca la culcare...deci ptiu-ptiu ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
lianam spune:
mimo gata, esti motivata 
si pentru ca nu ma "aplauda" nimeni
ete ca ca ma aplaud singura
ca am trecut la mesajul 1001 ![]()
si gata, merg si eu sa dorm
......somn usor mimo
si spor la treaba bubu 
Liana, mami de Teo
bubu05 spune:
Eee, se pare ca am ramas singurica la buhuhaiala...am terminat
, m-am facut si duamna si m-am spalat si pe cap 
Liana, am avut ceve de calcat, dar grosu e la uscat, un balcon intreg si un uscator in sufragerie 
Bravo pt. 1000 de mesajeeee
! La mai mare
! aoleo, ce pofta am de vin fiert cu scortisoara 
Mimo,
. Ma rad de nu mai pot cand citesc mesajele tale, ca bine le mai zici ![]()
LMA Sebaceu si Iulia mica, Alex de la Iesi si Raisa de Mamaruta!
LMA Vladut de Maia si Andruta de Mihutza!
...chiar daca e cu intarziere, nu se pune...
Geckooo, 

...si cu asta basta, va pupez 

Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
gecko spune:
'neata...cafea
...ceai...nesquik loz bombon
... capuccino
...babyccino...si ce mai vrea sufletelul vostru.
citesc deci inca exist

ursuleata spune:
Offf, ce ti-e si cu ora asta!!!!
Luni in loc de 9 s-a trezit la 8, ca de, baiatul nu stia d'astea cu orele.
Marti s-a trezit la 7 in loc de 8.dar azi, azi s-a trezit la 6
intrebare: cat se mai da ora asta inapoi?????
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Offf, ce ti-e si cu ora asta!!!!
Luni in loc de 9 s-a trezit la 8, ca de, baiatul nu stia d'astea cu orele.
Marti s-a trezit la 7 in loc de 8.dar azi, azi s-a trezit la 6
intrebare: cat se mai da ora asta inapoi?????
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
underqueen spune:
neatza! raportez si eu un bebe treaz de la 7, dupa o noapte fara probleme. siiiiii, la controlul de dimineata....

.....a spart PRIMUL DINTISOR! relativ usor, avand in vedere ca ieri nu-l avea si azi da, si a dormit neintors azi-noapte...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare