Puiuti de Randunici 2008!!! (124)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

mimooooo....ai ramas la lumina becului pe balcon ? iti canta careva serenade? ......ma, eu intru la banuieli: si tu si a mea cuscra sunteti singurele acasa, in sensul de fara randunoi, si taman acu' mergeti repede la culcare

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Iote ca am venit la bisuri, ca o veritabila vedeta (am mai dat niste autografe intre timp
Lunynasol cu senzatiile alea iar cu merele, ce-ai bre daca mie mi se par acre? Nu-s ca frisca si ca crema cu cacao deci sunt acre
Stelama innebunesti cu zile... fataaa, fi-ti-ar zodia sa-ti fie Daca te hotarasti sa iei lapte la cutie, poti sa-i faci de 4 ori dintr-o cutie ca mie mi-a zis doctorul sa-i fac din 250 ml/zi = o portie . Poti sa pastrezi 4 zile o cutie desfacuta, n-are nimic daca e pasteurizat tine...Daca iei la punga, il fierbi pe tot si faci si tu 2 zile ...a treia nu stiu daca mai e bun, gusti inainte...na ca uite asa mai beti si voi o canuta de lapte la micul dejun , nu va strica ...mai faci si tu o clatita, un chec acolo...vin si eu in vizita cand e gata Mai lasa merele alea, ca gata , te-ai specializat...treci la baza "lapte" (crema de zahar ars )
Bubuna ca tot mi-a mai ramas ceva sa-ti zic...bravo tie pentru programul de papa-nani dublu sincron Stefanoi-Vladutz
Nicoletan-are baba aer de munte sa-l scot si eu pe mucios Dar asta seara ca un facut am uitat sa-l mai aspir si vad ca n-are nimic...poate da Domnu' si uita sa faca muci la noapte Ce program misto are Stefan ...calarie, catarari...se face super barbat...am zis eu ca o sa-ti zbarnaie telefonul intr-una L-ai invatat sa si schieze? Ca eu mor cand aud de brasovean care nu schiaza si constantean care nu inoata Ca veni vorba, ce-o mai face Maia Tinem pumnii Maia, aveti an greu la scoala ...multa bafta!
Cami 300 ml de lapte???????? Deci tu n-ai probleme cu punga de lapte, o bea pe toata intr-o zi
Geckodaca esti pe receptie....unu, doi...se aude? Mai baga si tu o cafea din cand in cand...ce fara premiu nu ne bagi in seama? Sau se invarte bursucul de-ti fac ochii in cap ca la jocuri mecanice si speri sa castigi acolo ceva? $$$ gata tti-a cazut fisa?
Mihutza La multi ani!
Acestea fiind zise ma duc sa ma lafai in tot patul singura , pun caloriferul la maxim si va rog sa inchideti boxele ca sforai

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

asaaaaaa, si fiindca e deja data de 30, sa urez si eu LA MAI MULTE LUNISOARE pentru SEBICA de TUCHI , sa fii sanatos si sa iti faci mamica fericita!

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Liana eu nu stiu altii cum sunt dar eu nu am plecat inca la culcare...deci ptiu-ptiu

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

mimo gata, esti motivata
si pentru ca nu ma "aplauda" nimeni ete ca ca ma aplaud singura ca am trecut la mesajul 1001
si gata, merg si eu sa dorm ......somn usor mimo si spor la treaba bubu

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Eee, se pare ca am ramas singurica la buhuhaiala...am terminat , m-am facut si duamna si m-am spalat si pe cap

Liana, am avut ceve de calcat, dar grosu e la uscat, un balcon intreg si un uscator in sufragerie
Bravo pt. 1000 de mesajeeee ! La mai mare ! aoleo, ce pofta am de vin fiert cu scortisoara

Mimo, . Ma rad de nu mai pot cand citesc mesajele tale, ca bine le mai zici

LMA Sebaceu si Iulia mica, Alex de la Iesi si Raisa de Mamaruta!
LMA Vladut de Maia si Andruta de Mihutza!
...chiar daca e cu intarziere, nu se pune...

Geckooo,

...si cu asta basta, va pupez

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata...cafea...ceai...nesquik loz bombon ... capuccino...babyccino...si ce mai vrea sufletelul vostru.

citesc deci inca exist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Offf, ce ti-e si cu ora asta!!!!

Luni in loc de 9 s-a trezit la 8, ca de, baiatul nu stia d'astea cu orele.
Marti s-a trezit la 7 in loc de 8.dar azi, azi s-a trezit la 6

intrebare: cat se mai da ora asta inapoi?????

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Offf, ce ti-e si cu ora asta!!!!

Luni in loc de 9 s-a trezit la 8, ca de, baiatul nu stia d'astea cu orele.
Marti s-a trezit la 7 in loc de 8.dar azi, azi s-a trezit la 6

intrebare: cat se mai da ora asta inapoi?????

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

neatza! raportez si eu un bebe treaz de la 7, dupa o noapte fara probleme. siiiiii, la controlul de dimineata.........a spart PRIMUL DINTISOR! relativ usor, avand in vedere ca ieri nu-l avea si azi da, si a dormit neintors azi-noapte...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput