Puiuti de Randunici 2008!!! (124)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Eu,bubu.mercic tare de sfatuiri.
Eu mixam carnea singura si de aia cred ca mergea greu.Ma gandeam sa incerc in tocator,dar iti urmez sfatul..
Ciudata liniste...

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Lianaai raspuns corect Alt premiu n-am ca stocul de chiloti a fost epuizat Oare ti-a suflat cineva? Daca da, rusinicaaaa
Am fost in vizita la familia de sirene si baiatul meu care acasa a scuipat pe rand toate piureurile servite inclusiv iaurt cu cereale si biscuiti (ca era setat sa scuipe si n-avea buton de reset)
a mancat legumele pregatite cu sarg de mama sirena pentru TeODORUL ei iubit Ramanem datori
Ei si cate mai aveam de spus, dar am uitat de cand am inceput mesajul asta Intind si eu niste rufe la ora asta ...as ca o vedeta de cartier, in lumina becului din balcon si REVIN cu memoria la mine

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

sa imi fac datoria cat mai e 29

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

mimo am castigat pe bune ....nu mi s-a suflat nica-nimicuta, ca nu am vorbit azi (acu' imi dau seama ca avea emotii ca ii vin musafiri si gatea de zor la piure )....
eeeee, ete mimo ca si eu sunt vedeta la bec in balcon ...intind ultima tura...as mai avea o tura de rufe de spalat, dar nu ma mai tine rinichiul, amigdala, raceala, neuronu' facut piure de urletele lui teo (offf, de ce nu au fost facuti oamenii cu 2 dinti doar: unu' sus si unu' jos, asa gen placa dintr-un capat in altul ....iesea domne odata tot si gata )....apoi fac o baita si imi spal pleata, ca miros foarte apetisant a chiftelute ....si apoi intru-n greva, nu mai fac nimic

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

mihutza pai chiar mi se uscase gatul de cand asteptam ....bun fursecul, sa mai dati si altadata, si inca odata va uram numai de bine!

aoleu cami te inteleg cu ziua ce ai avut....eu o tin tot asa de cand au inceput sa ii sape dintii, adica de cam multicica vreme ...

bubu, ce face "vaccinatul"?

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Stela, nepotelul meu s-a comportat f bine in Delta si de tantari imi era si mie frica dar nu am avut nici o problema. Poze nu mai stiu cum sa pun si nu prea am timp ca sa caut cum se face. Daca poti sa-mi explici un pic, in cateva cuvinte, poate gasesc pozele si pun.

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

A, Stela chestia cu gimnastica nu cred ca e trucata ca, asa cum am spus , am vazut pe viu la cumatrul meu aproape la fel .

Cred ca secretul e sa nu smucesti deloc manutele ci miscarea sa fie cat mai lina.
Noi i-am trimis aseara filmuletul pediatrului . Nu ne-a raspuns insa nimic pana acum. Cred ca inca e socat .

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Liana, multumesc de intrebare, vaccinatul e bine mersi, doarme frumos si suge din limbuta , doarme cu ea intre dinti , cracanat, cand pe spate, cand pe burta , nu caraie, nu maraie, manca-l-ar mama pe el

Eu am luat o pauza de la calcat, de-o juma de ora m-am apucat si acum mi-am luat un scaun si mi-am dat masa mai jos, ca ma dor picoarele...mi-au venit si rusii si nu pot sa stau mult in picioare ...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

pupa-l mama de cumintel pe stefanoi! copil model
eeeee, bubulina gospodina, ete ca sunt o duamna am epuizat de calcat muntii (duminica noapte)...dar sunt restanta cu alte treburi (restanta raaaaau )......si eu astept maine rusii, si doar ei imi lipsesc de la starea in care sunt ...dar au fost si altele mai rele, asa ca......eu sunt in greva acum , nu mai fac NIMIC....mai citesc una alta pe net, ca parca totusi mi-e rusine sa merg in pat de acum ....siii BEAU VIN FIERT CU SCORTISOARA .....imi anesteziez amigdala

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

sa incerc o scrisorica, cat am un pic de ragaz..

Elara o fi si asta o idee..cam rarut mai dai pe la noi!
Adriana am vazut-o si eu pe Dariutza frumoasa!
Clau super Rebe, ca de obicei!
Tuchi ce de patanii pe capul tau, dar te felicit pt prima medie, desi nu ti-au dat nimic.. dar multa bafta sa iti gasesti jobul pe care ti-l doresti!

mai mi-a stat inima in loc si mie cu bebicul ala.. si dupa aia parca ma dureau pe mine bratele..

Miha spor la lucrari!
Roxana bine ai revenit! tot o dragutza e Amira!
la mine cu pupatul sta Andra la pupacit de numa'.. asa ca profit acum cat ma lasa, ca pe urma creste si nu o sa mai vrea

na ca s-a trezit si nu mai pot termina povestea de citit..
revin.. sper..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput