De ce sau inventat soacrele?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Salut! Eu i-am vazut fetita ,e frumusica foc si cred ca putini copii sunt asa cuminti cum e ea.

Ce nu pricep eu e de ce toata lumea o judeca atat?ea pur si simplu s-ia spus oful,poate reuseste sa se descarce.Cui nu-i convine sa nu raspunda(aviz celor care zic ca nu inteleg prea bine ce scrie;daca iti merge cat de cat mintea pricepi usor ce scrie).

Si ce daca ar citi soacrele ce scriem?credeti ca stiu ele sa intre exact aici sa citeasca?multe abia daca stiu sa deschida un calculator.

Nu mai fiti atat de rai si incercati sa va puneti in locul ei;voi acum in loc sa o incurajati o amarati mai mult.

Irina,mamy de Fabian
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12
nou
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

draga, da' ce ati sarit sa ii dati fetei in cap!
Kariguld, vai de mine, ce grijulie esti !
. ti-e frica sa nu citeasca soacra ei pe aici!
poate,totusi ,o lasi sa-si verse si ea supararea fara sa-i dai peste gura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui ipearina

"eu te cred ca nu te intelegi cu soacra, dar ca sa vi si sa spui unele amanunte...chiar nu-si au rostul. ce te-ai face daca soacra ta ar afla ce scrii despre ea aici?"

Care-s amanuntele alea?
Dar oare ce-ar face toate soacrele daca ar afla ce se scrie despre ele pe aici?

hai nu exagera, era vb strict de acest caz.
pai tu ai citit ce spune fata asta? ca sta in casa soacrei, locuieste cu ea, deci in orice moment cineva din acea casa poate afla ce anume povesteste ea pe internet.
chiar am si spus cum ar putea sa procedeze...dar....asta e alta treaba

si totusi uite cate raspunsuri a primit, sfaturi...si ea ce spune:"stiu ca nimeni nu ma crede, nu ma intelege!" oare? chiar asa sa fie?
cand ceri sfaturi, se presupune ca trebuie sa le si intelegi, sa incerci sa le aplici, sa meditezi macar un pic asupra lor....ca de aia ne tocim degetele acilea, si chiar ne pasa! dar daca vine si spune...."nimeni nu ma intelege, nimeni.....nu...." cand ceri parerea pe un forum, intotdeauna trebuie sa te astepti si la pareri care nu-ti plac....

Kari

Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii!

Antonie de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui diadaniela

draga, da' ce ati sarit sa ii dati fetei in cap!
Kariguld, vai de mine, ce grijulie esti !
. ti-e frica sa nu citeasca soacra ei pe aici!
poate,totusi ,o lasi sa-si verse si ea supararea fara sa-i dai peste gura

da uite ce tremur! barrrrr
chiar mi-e rusine ca i-am spus asa....ce neobrazare pe capul meu....sa-mi ard singura vre-o cateva

si acum plec sa fac lucruri mai de folos....asa ca sa-mi tin gura inchisa!

Kari

Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii!

Antonie de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floridia spune:

as vrea sa va multumesc pentru sfaturi si sa va spun ca proasta nu sunt la scoala am invatat ca la sfarsitul propozitiei se pune punct.Imi pare rau ca vam dezamagit asteptarile dar eu nu am o situatie financiara atat de buna sami permit sa dau sfaturi poate unii isi permit sa stea acasa.Eu una numi permit dar sunt obligata sa stau cu diana si numi pare rau.Imi e greu sa o vad ca sufera si nu am cum sa o ajut oricum eu nu pot decat sa va multumesc mult poate norocul imi va surade si voi gasi ceva de munca sa pot sta si cu diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guess spune:

noi suntem aici sa te ajutam cu un sfat,doamna care te critica probabil are o viata fara griji,perfecta si de aceea te vede cu inferioritate.....trebuie sa mai dam si peste asa oamenii......daca se pot numi oameni,ii urez multa sanatate fetitei voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

floridia dar tu inainte sa ramai insarcinata lucrai sau ai lucrat undeva vreodata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelacam spune:

scumpo, fiicele ei vor ramane ale ei , ca sunt bune sau rele, sunt fetele ei.Tu , pentru ea esti o intrusa, si pe deasupra iai furat si singurul fiu.Cum crezi ca te va vedea?
O vorba romaneasca spune asa ´´ cacat amestecat , pute´´, asa ca fetito pleaca cat mai repede de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Buuun...pareri pro si contra.

Fetele care spun sa o ajuam ca este intr-o situatie grea, aiurea rau ...cum am putea noi sa o ajutam ?

Problema o cunoastem dar ...eu am o nelamurire : sotul este operat si nu poate lucra , ea sta cu fata = nimeni nu lucreaza + ei sunt intretinuti de soacra pe care ea o critica aici de zor.

Acum ma intreb si eu ...soacrei i-o fi usor sa-i intretina pe ei/ea, facturi, mancare ...

Ea de ce nu lucreaza ?

Daca sotul sta acasa, nu cred ca-i asa greu sa aiba grija de fata iar ea sa-si gaseasca un servici ...
Cu timpul, o sa se faca si el bine si va putea lucra, evenutal vor gasi ceva cu chirie... uite asa se mai duc din greutati.

Parera mea

http://alina-vachim.magix.net

AVoogt

Mergi la inceput