De ce sau inventat soacrele?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

mai, nu te lua de mine, ca si eu ma aparam, considerand ca nu am fost rautacioasa daca am oferit ceva solutii, pe langa niste intrebari nu tocmai convenabile puse...

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

maru, da de ce ti se pare tie rautate cand cineva spune ceva? are o rugaminte de fapt, una simpla...
uite, eu nu pot sa citesc mesajele care curg....care nu au macar un spatiu...sunt greu de priceput.

Kari

Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

in regulamentul forumului scrie sa nu te legi de greselile de ortografie ale altor useri ...

http://good-times.webshots.com/album/564034404CbidQP?vhost=good-times&start=132

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

maru....

anisiap, stiu ce scrie in regulament, DAR eu am dat un sfat simplu, ca sa se poata intelege mai bine ce anume se doreste.

uite , din acest subiect, pe care l-am citit totusi, nu reiese decat ca soacra respectiva are amanti, ii face viata grea....deci spalare de rufe in public...
ceva de genul:" am o soacra care imi face viata amara...ce as putea sa fac ca sa evit confruntarile cu ea, ...etc.."

banuiesc ca inca n-au vazut moderatorii postarile, ca i-ar fi spus acelasi lucru....iar faptul ca nu primeste raspunsuri, la cate subiecte a deschis...

sfatul meu era sa le compacteze, sa le adune intr-un singur subiect, ca sa fie mai usor de inteles. adica, de intels se mai intelege, dar timpul.....

Kari

Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floridia spune:

nu astept nimic de la nimeni iar soacra mea prefer sa nu ami vorbesc de ea ca oricum nu ma crede nimeni dar nu doresc nimanui o soacra ca a mea asta e.....nu cred ca ma intelege cineva poate doar anisiap dar imi e tare greu sa mai indur....nimeni nu a trecut prin ce treac eu de asta sunt sigura poate imi voi gasi si eu de munca dar imi e greu sa stau departe dee fata si sa nu stiu nimic de ea ....imi e frica sa nu pateasca ceva dar voi incerca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadinas spune:

Draga mea Floridia,
Poate ar fi o idee buna daca ti-ai gasi ceva de lucru,iar sotul tau ar sta cu cea mica.Cel putin pentru o peroada,iar dupa poate va puteti gasi undeva cu chirie si asa scapi si de soacra.Nu cred ca este sanatos pentru nici unul dintre voi sa stati impreuna cu soacra.Poate fetita poate obtine o pensie de boala,iar sotul tau la fel.Stiu ca e usor sa dai sfaturi si sa judeci pe altul...
D-ne ajuta si mult noroc!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui floridia

nu astept nimic de la nimeni iar soacra mea prefer sa nu ami vorbesc de ea ca oricum nu ma crede nimeni dar nu doresc nimanui o soacra ca a mea asta e.....nu cred ca ma intelege cineva poate doar anisiap dar imi e tare greu sa mai indur....nimeni nu a trecut prin ce treac eu de asta sunt sigura poate imi voi gasi si eu de munca dar imi e greu sa stau departe dee fata si sa nu stiu nimic de ea ....imi e frica sa nu pateasca ceva dar voi incerca

eu te cred ca nu te intelegi cu soacra, dar ca sa vi si sa spui unele amanunte...chiar nu-si au rostul. ce te-ai face daca soacra ta ar afla ce scrii despre ea aici?

si eu am avut o soacra si inca o am, una din aia , a'dreaku rau! am tratat-o mereu cu ignoranta....ca daca ma luam dupa ea...eram la nr 9 de multa vreme. si in final, dupa cativ ani, s-a potolit. stii, daca nu-i spui nimik, te lasa in pace, ca vede ca nu are cu cine....

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

Citat:

Citat:

eu te cred ca nu te intelegi cu soacra, dar ca sa vi si sa spui unele amanunte...chiar nu-si au rostul. ce te-ai face daca soacra ta ar afla ce scrii despre ea aici?

si eu am avut o soacra si inca o am, una din aia , a'dreaku rau! am tratat-o mereu cu ignoranta....ca daca ma luam dupa ea...eram la nr 9 de multa vreme. si in final, dupa cativ ani, s-a potolit. stii, daca nu-i spui nimik, te lasa in pace, ca vede ca nu are cu cine....

Kari

stii draga kari ca sunt o gramada de subiecte deschise unde se denigreaza soacrele las o in durerea ei tu ai ignorat o pe a ta eu as omora o pe a mea alta ar da o cu flori daca un om e slab nu l calci in picioare cu tot dinadinsu incepe sa devina personal ce ai tu cu fata asta.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

Citat:
citat din mesajul lui anisiap

Citat:

Citat:

Kari

stii draga kari ca sunt o gramada de subiecte deschise unde se denigreaza soacrele las o in durerea ei tu ai ignorat o pe a ta eu as omora o pe a mea alta ar da o cu flori daca un om e slab nu l calci in picioare cu tot dinadinsu incepe sa devina personal ce ai tu cu fata asta.....

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

"eu te cred ca nu te intelegi cu soacra, dar ca sa vi si sa spui unele amanunte...chiar nu-si au rostul. ce te-ai face daca soacra ta ar afla ce scrii despre ea aici?"

Care-s amanuntele alea?
Dar oare ce-ar face toate soacrele daca ar afla ce se scrie despre ele pe aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

dragaflordia
soacrele sau inventat pentru ca sintmamelebarbatuluitau

nuvorvifimajoritateea mutzumite niciodata pt k unele tine nu le dau niciosansa

situatia sta asa:

stati in casa ei, pe bani ei
aveti un copil bolnav grav
sotul tau e bolnav
tu nu lucrezi
sotul nu lucreaza momentan
e casa ei, face ce vrea cu ea, nu va e datoare cu nimic
depinde de tine sa schimbi ceva. probabil esti singura sanatoasa fizic si psihic in casa aia
lupta pt copilul tau
lupta pt familia ta
COPILUL VOSTRU NU ESTE UN MONSTRU, ESTE DOAR UN COPIL FOARTE BOLNAV!

Daca ai nevoie de ajutor, sprijin, de orice fel, te rog trimite un PM.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput