Racusori, la apel! (43)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

AMALIA - felicitari!!!!!! asteptam amanunte

CRIS - wow, ai trecut pe la noi.

Fetele, va pup. pic de oboseala.

de Alexia (6 ani) si Maia (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Fetelor, multumesc frumos pentru felicitari si sustinere!
Am vazut ca ati aflat vestea buna. De duminica am venit si noi acasa, dar cum ieri s-a terminat vacanta si David s-a intors la scoala, am revenit "in forta" acasa!. Oricum am fost o mamica prevazatoare...am nascut dupa ce am terminat de calcat copilului hainele pentru saptamana asta de scoala si dupa ce si-a terminat lectiile!
Sunt o fericita...ma simt ca intr-un carusel...nici eu nu stiu ce simt mai intai..oboseala, fericire, implinire..
Puiul mic e dulce foc si o iau cu maaare drag de la capat. Fratiorul lui e tare incantat de el, se implica in tot ce facem pentru el si e mandru ca are un frate! Se minuneaza de el in fiecare clipa si ar sta, exact ca si mine..sa se uite minute in sir la el, sa-l contemple cand doarme!
Va pup dulce si va las "cadou" si pozicile calde!
http://community.webshots.com/album/568454635IoHVtt

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Amalia, . mi-a cazut o lacrima pe obraz. e foarte scump Luca. Cat de mult il iubeste David. Inca o data felicitari si un bb Luca fara colici, iar tie refacere rapida. Va pup

Noapte buna

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata!
Amalia, sunteti o familie frumoasa si implinita, sa-ti traiasca baietii! Bb Luca e un scump.
Cris, ce mamica frumoasa esti, am vazut pozele de la nunta. Si ce mare s-a facut Mihaita, un adevarat barbat, ce mai!
Miki, vb cand vrei tu si cand poti tu, doar sa fiu eu la servici ca sa am net, iti las si ID-ul meu pe PM.
Mire, am facut programarea la dentist, lunea viitoare la ora 16, ce zici, esti gata? Eu una, nu.
fetele, va las sa savurati.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Buna dimineata, in afara de zilnica, azi fac cinste , Adi si-a gasit servici in Constanta!
Vad ca e liniste pe-aici, poate va mai dezleaga sampania limbile.
si o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Amalia, bine ati venit acasa!
viki, felicitari pt Adi! sper ca acum te mai linistesti si tu
cat despre dentist.. eu merg sambata iar. am fost luni. hai cu mine regret.. dar luni la 4 chiar nu pot
miki, pup
restul fetelor?
crisss
am facut , ma asez la si apoi k azi noapte la 1.30 bantuiam prin casa

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Hellooooo

Nu a dat nimeni cafelutza?

Veniti la o barfa?

Miki

Mergi la inceput

, dau o ... mai bine mai tarziu decat niciodata, nu-i asa?
Miki, servesti tu maine si luni, cat lipsesc eu? Multi tie si Misterului! Azi, pana la ora 3 sunt prin zona.
Mire, sambata merg la karate, nu la dentist! Lasa ca ma sacrific si merg singura luni.
fetele, sa-mi termin treburile.

Mergi la inceput

Hallo fetele!

AMALIA - am vazut pozele cu frumosii tai, sa-ti traiasca, sa creasca mari si sanatosi si voiosi, ca frumosi sunt.
VICKY - hai ca nu-i asa rau la dentist, eu am fost iarasi ieri, si pt prima data m-a durut si pe mine dupa ca s-a dezamortit. Zicea ca o sa ma doara vreo 2-3 zile ca a fost o carie mai profunda. in rest, e chiar relaxare, stai confortabil, te uiti la tavan, gandurile zboara .
De aseara am sot si copil (alexia) in bucuresti, as afain am rezolvat cu cazarea, o prietena de-a matusei mele are un apartament scos la vanzare, mai are doar 1 pat si 2 canapele in el, deci la fix. asa ca mi-am trimis si copilul, cu matusa din dotare of course, sa o "culturalizeze", adica sa o duca la un teatru de copii, la ateneu, la zoo, si ce mai apuca sa viziteze. deh, dezavantaj oras mic: faci km multi pana sa duci copilul la un teatru/muzeu etc. deci nu ca nu avem si noi muzeu, dar e neschimbat de pe vremea cand eram eu la gradi
VICKY - de ce lipsesti maine?
Doamne cata liniste e in casa doar cu un copil .. plictisitor. noroc ca sunt doar 2 zile
va pup, ma-ntorc la munca de scarbici

Mergi la inceput

OK, eu am incheiat ziua de ieri, eu o deschid pe cea de azi.
Un frappe-rece pt cine doreste, eu cafea nu beau, decat frappe-receeee, si asta cateodata.

haideti fetele, cu curaj
si salata de vinete cu gogoshari ...

Mergi la inceput