Racusori, la apel! (43)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

io gata.. si shoppingareala si curat. ummm.. dar de gatit cine gateste?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Gata si eu cu shopping si probleme prin sibiu. m-am intors praf. am fost cu amandoua mandrele dupa mine. chin.
schimbrae totala de planuri, nu mai vin next week la bucuresti, vine insa al meu sotz pt curs, eu m-am trezit ca prietena mea cea mai buna i s-a sculat sa se marite oblu in weekendu ala. plus ca cine venea cu buzul, nu mai poate, si uite asa salutare planuri de bucuresti.

va pup, ma retrag ca-s tare obosita.

JULY sa-ti traiasca Liana-pui ca e dulce tare si cu o energie debortanta din cate ne povestesti.

AMALIA lipseste de 2 zile de la raport. cred ca nascut, stiti ceva?

de Alexia (6 ani) si Maia (1 an)

Mergi la inceput

buna dimineata. desi sunt treaza de la ora 9.. am deja mancarica pe foc.. s-a racit si mama ei de cafea dar... fac pt voi alta.
eu k in fiecare duminica.. merg la mama la masa.. asa k am sa dispar pana pe seara..
pupicei si sa aveti o zi buna
aaaa..missy, eu nush nimic de amalia. poate sa cautam pe la odisee..
foarte rapida prietena ta cu maritisul.. hop top hai (discut de rapiditatea lucrurilor.. nu de cand o fi cu viitorul ei sot)
gata

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Salutare

Ce m-as duce si eu la mama la masa...... Mire, pofta buna.

Va doresc o Duminica placuta.

Amalia ?????

Miki

Mergi la inceput

am ajuns acasa.. miki, pe unde-mi esti?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

fetele.. nu m-a rabdat inima si am scotocit pe la odisee si se pare k amaliei i-au fost "stricate" planurile de week end. iata ce am gasit:

31 octombrie
Luca Gabriel de Amalia, DN 04.07.1978,UM 26.01.2008,DPN 02.11.2008, fratior de David Alexandru (26.07.2001)
3000 gr, 50 cm, Apgar 10, nastere natuala la 40 de saptamani

felicitari amalia... mamica x 2! bine ai venit pe lume pui mic. sa le oferi numai clipe de liniste si bucurii parintilor si fratiorului tau!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Gata, am inceput o noua saptamana, cu, ceai si suc de gref.
A nascut Amalia, yupiiiii! Sa-ti traiasca , sa creasca mare si frumos, sanatos, mancacios si norocos. Refacere rapida si mult laptic, mamica draga.
Iulia, bafta la examene, tinem pumnii stransi! Liana e dulce foc, sa-ti traiasca.
Eu n-am facut mai nimic wk asta, sambata am fost la cimitir ca a fost sambata mortilor (si mi-am adus aminte ca anul trecut in acelasi 1 nov. era un vant si-o lapovita de nu am putut sta in cimitir) apoi am vizitat noul mall deschis in cartier (Liberty Center), dezamagire totala; ieri dimi la karate cu Dani, apoi am avut ceva de lucru, am facut un rummy pe seara si gata si wk asta.
Asa ca va si va doresc o saptamana minunata!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Neatza

Amalia, felicitari. refacere rapida.
Mire, unde m-ai asteptat ieri? Scuze pt ca ti-am respins apelul, dar eram in campul muncii si era o nebunieeeeee Joi si vineri sunt libera
Vicky, multumesc pt. tratatie. Eu tot n-am inteles cum e cu trimisul comenzii. O sa-ti scriu joi

Va doresc o saptamana minunata.

PS: Eu am o nelamurire: sa vin sau sa nu vin in RO in decembrie?

Miki

Mergi la inceput

Azi

Va atrage atat de mult munca, incat ati uitat cu desavarsire de casa si de cei dragi. N-ar fi rau daca ati aloca putin timp din programul dumneavoastra si pentru lucruri care tin de suflet. In dragoste, numai de bine. Ati putea primi propuneri tentante sau v-ati putea planifica o intalnire deosebit de romantica.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

..profit si eu ca doarme bebe!!!

Amalia, felicitari!!! SA fie sanatos puiul si sa aiba o viata frumoasa!!!

Mihaita creste, a inceput sa " ii vorbeasca " lui mami lui si mai nou vrea sa stea numai si numai in picioare!!! Daca il las jos din brate plange de iti rupe sufletul...

Va pup pe toate si imi este dor de voi...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput