Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (212)
Raspunsuri - Pagina 4
myral spune:
Noapte buna tuturor!Pana ma bag eu in pat, sigur imi da trezirea, adica tot asa bine dormim noaptea
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
bernix spune:
Hop si io la spartu targului...
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
Cate evenimente azi! Mi-a luat ceva sa citesc tot ce ati scris.
bernix spune:
Ne-am intors ieri de la Breaza. S-a circulat f bine fata de cum a fost vineri.
De duminica seara sunt racita rau. Curg mucii ca la balamuc si am ochii injectati si rosii, exact cum povesteste Cecilia despre Cristi (nici io nu cred ca-i cazul de antibiotic. Io nu i-am dat Degeticai si dupa party a avut exact simptomele descrise de tine.)
Sper din tot sufletul sa nu-i dau virusii copilului, ca ar fi a 3a raceala in decurs de o luna.
bernix spune:
Nici nu stiu cu ce sa incep...
Teodora, condoleante!
Of, mi-ai amintit ca si bunica mea e pe duca. M-a sunat mama aseara sa-mi spuna ca de o saptamana nu s-a mai ridicat din pat si asa m-a apucat o jale
Are 91 de ani si-mi doresc s-o ierte D-zeu si sa aiba grija de ea, dar tare-i grea despartirea asta definitiva.
La multi ani si sanatate tatalui tau! Sa-si creasca linistit nepotul si sa-si cunoasca stranepotii!
bernix spune:
Sabina, felicitari, matusico!
Asa m-am emotionat...
Sa-ti traiasca nepotica, sa fie sanatoasa si fericita, iar parintilor ei multa putere sa se poata bucura de ea.
Io cred ca cumnatu' a fost mai stresat decat sora ta, asa ca iarta-l de data asta!
Prima zi dupa ceza e ingrozitoare. Io n-am primit nici un calmant dupa operatie, doar un supozitor cu diclofenacla 10 ore de la interventie si m-am ridicat din pat dupa 5 ore, de s-a mirat tot post-operatoru'.
bernix spune:
greyeras, off. nici nu vreau sa ma gandesc prin ce trece sora ta. Multa putere si sa se termine totul cu bine. Sper sa nu sufere si sa nu fie prea traumatizata.
Am citit cand eram insarcinata povestea unei membre DC care a trecut prin asa ceva si din acea poveste am inteles ca nu-i deloc simplu. Si dureaza. E un fel de nastere inainte de vreme, cu dilatare fortata si tot ce inplica asta.
Sunt alaturi de voi!
bernix spune:
aniast, tota ziua m-am gandit la tine. Hai, da-ne o veste, spune-ne ca sunteti bine!
bernix spune:
Rox,
ma bucur ca sunt mai bine copiii.
Am vazut si io debandada de sambata. Incantatoare!
Desi eram hotarata sa mai astept cu bb2, sub influenta pozelor cu piticii tai am comis-o sambata seara. Si PMS-ul meu se cam transformase intr-o scurgere ca la ovulatie. 'Om vedea ce-o iesi peste 2 sapt.
Nasol ca sunt asa racita.
Ti-am vazut si nepotul manechin. Tare frumusel!
bernix spune:
Sim,
am descarcat filmuletu' de pe ftp si l-am vizionat. Mi-a placut chiar mai mult ca la party si m-a emotionat. Atunci nici nu mi-am dat seama cum trece timpul si am pierdut multe momente.
M-am prapadit de ras la initiativele lui Stefan. Sa nu zici ca nu invata baiatu' nimic la gradi!