Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (212)
Raspunsuri - Pagina 3
Roxana_G spune:
Mandarinutza, si noi ne-am facut vaccinul antigripal. Maine ii facem si bonei.
Cecilia, care va sa zica imi lasi mie capitolul asta si apari numai la final?
Sim,
am ras copios de fundul gol al lui Stefan, stripper il face mama.
Pinacolada, mie mi-au zis sa nu il vaccinez pe Bubu pentru ca nu merge in colectivitate, dar ne vaccinam noi, inclusiv bona, si pe Alex. De fapt eu si tati ne-am vaccinat deja, maine si bona, vineri si Alex, sper sa fie ok pana atunci sa il poata face. Ai mei sunt mai binisor, sper sa scapati si voi de mucii astia.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Gabriela77 spune:
Simona, m-a amuzat obiceiul lui Stefan cu pantalonii in vine, iti dai seama ce pregateste barbatelul???
Maria, asa o fi cu mersul, dar tare prudenta mai e fetita asta a mea, eu insa am lasat-o in ritmul ei.
Erina, asa eram si eu cand era Sara bolnava, parka nu ma puteam mobiliza sa fac nimik, eram irascibila si posomorata. Acum sunt alt om, poate si putina distractie mi-a prins bine.Aaa, si Sara are mainile reci, azi imi venea sa-I pun manusi, atat erau de reci, desi afara nu era asa frig.
Cecilia, inca nu i-a trecut lui Cristi? Offf!!!
Roxana, Doamne cata energie pari sa ai…Si gravida erai asa, te tot admiram!
Mandarinuta, bine ca e ok Antonia!
ANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA?????
Va pup si eu, somn usor! Ma doare spatele de cateva zile rau. O fi de la dans???hehehehe
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Roxana_G spune:
Myral , si eu am vazut acum la stiri ca poti opta sa nu faci vaccinul, asa ca prezinta-te cu hartia la scoala si instructeaza fata sa refuze vaccinul.
Celia, tinem pumnii sa nu aveti probleme, cam mult ambele vaccinuri deodata.
Sabina,
pentru ei e un eveniment exceptional, e primul copil, stresul isi spune cuvantul chiar si la cumnatul tau. Mai ai putina rabdare cu ei, sunt sigura ca o sa iti ceara ei ajutorul. Bine macar ca ati rezolvat grija cu laptele, asta mai lipsea. Sunt sigura ca ii e greu cu durerile, nu stia la ce sa se astepte, si doar stii ca asta voia sa evite.
Cecilia, cam repede augmentin asta pentru rosu in gat. Daca nu are febra Cristi, nu cred ca e cazul sa il dai deocamdata.
Maruntzika,
sanatate multa fetei!
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Yaia, ai terminat excelul acela? Nu de alta, dar maine sa ne punem pe treaba sa terminam capitolul acesta.
Gabriela,
te asigur ca doar par.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Noapte buna tuturor! Sanatate copilasilor bolnaviori.
Rox ,
Poze
ANDREEA11 spune:
Salutare!
as vrea si eu sa stiu cum pot da de dr Palicari, dc poate sa ma lamureasca si pe mine cineva. Multam!
Noi am fost azi la dr Cris e ok nu rosu in gat, doar putin mucisori. Eu vreau sa cred ca datorita Imunogripului a facut o forma mai usoara de vroza
. In rest m-am linistit si cu buza. Nu stiu dc v-am barait si pe voi cu fantasmele mele. Cris are ata ce leaga gingia de buza de sus mai pronuntata, si eram tare disperata. Azi dr mi a zis ca e ok, asa e el
. In rest mi-a zis sa nu mi mai fac griji vis a vis de accesele lui de furie ca sunt caracteristice varstei, si dc nu merge cu distragerea atentei sa-l ignor ceea ce am si facut in ultimul timp.
Mai nou azi tragea dvd de pe dulap. Voia sa-l dea jos, il certam, il luam de acolo, si el tot continua, uitandu-se in ochii nostri at cand incerca sa-l darame. Stia ca nu e voie si totusi continua. Nu stiu cum sa numesc asta
.
Sabina sa-ti traiasca nepotica si sa fie sanatoasa.
ANDREEA11 spune:
Apropo de antigripal. Eu nu l-am facut decat o data si in anul ala am facut o gripa de am zis ca mor. Din cate am inteles contine tulpini de virusi ce au existat in ani trecuti, dar dc apare alta tulpina organismul se sensibilizeaza si faci o forma mai urata, de atunci am refuzat sa-l fac desi in invatamant venea gratuit si mi-a fost mai bine. Anu asta nu cred ca l fac din cauza ca mi e teama sa nu mai patesc ca at cand l-am facut, insa totodata mi e teama si pt Cris sa nu fac totusi o gripa pe care sa i-o transmit si lui. Dr mi a zis ca pt imunizare sa-i dau un tub de osccilo pe sapt.
Sabina spune:
Ma culc si eu acuma.
Cica pitica asupt 40 de minute acuma, e de bine.
Eu nu astept mai sa imi ceara ajutoru, ca am aici o casa plina de oameni care ma vor pt diverse nonstop
, imi doresc pt ei sa traiasca momentele astea cat mai nemedicalizat, cat mai relxat si cat mai orientati inspre copil cu putinta.
si micile chitibusuri pe care asitentele nu le vor spune niciodata sunt importante pt treaba asta, ori daca sormea ma suna sa ma intrebe, nu e ok sa exagereze domnu cumnat asa.
dar il iert de data asta
![]()
![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
ANDREEA11 spune:
Noapte buna! Vad ca sunt singurica pe aici asa ca ma duc sa spal vasele si ma bag in pat la nanica!
myral spune:
Si eu ma culc acuma.Multumesc de sfaturi, maine o sun pe diriginta ca sa fiu mai sigura si fata e instruita deja. Si Elisuca are mainile reci reci afara, poate asa se adapteaza organismul lor schimbarilor de temperatura, ca frig sigur nu-i este.ANDREEA asa face si a mea ba mai si rade daca strig la ea, mie mi se pare ca se joaca cu noi nu cred ca ne face in ciuda, la noi merge in schimb distragerea atentiei.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)