Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 19
Alysh spune:
Multumim pentru urari Piggy, Monik, Mihaser!
Lorich, ce frumusel e Robertelu' cu sepcuta lui smechera!
Vlady
iulia83 spune:
s-a trezit fatuca, facut baie, papat, acu se joaca tac-so cu ea.am reusit intr-un final sa pun si poze. maine daca am timp, pun un filmulet frumos cu noi ![]()
vedeti aici Tigancusa mea
aici Noua masuta de papa
aiciCel mai tanar sofer
aici Ursuletul polar
si aiciBalenutza pe 8 roti si-o frana
le puteti vedea impreuna in album, dar ma enerveaza ca le amesteca intre ele, cele noi cu cele vechi 
am plecat ca imi chiuie fifitza.ma duc s-o flocai putin apoi s-o culc. urati-mi succes...sa doarma toata np si sa nu se mai trezeasca pana la 7-8 
Pozici Mufitza
Mufitza in parc
Mami de Mufitza Ariana Elena
Povestea nasterii

inais spune:
Seara buna!
Am intrat doar sa ii urez
lui Vladutz! La multe lunitze, anisori inainte! Sa fi sanatos si cuminte si sa-ti bucuri parintii zi de zi!
Totodata
Esme! Sa te bucuri de Lorelei si alaturi de al tau sotz sa o cresteti asa cum va doriti!
Vroiam sa va spun atat: am vazut si pe Klorane parabeni. Deeeci nici dermato-cosmeticele cu pretentii nu-s lipsite de ei.
A propos de chestiile nocive. Am vazut demult o emisiune despre E-uri! Alte chestii rele!
Concluzia era (si aceleasi info le am confirmate si din surse sigure...din familie): depinde de calitatea acestor E-uri. Sunt si ele pe calitati. Evident ca produsele mai scumpe au E-uri mai de calitate...si atunci nu sunt atat de nocive. Buba e cu produsele ieftine care contin toate ieftiniturile de aditivi si implicit cei mai daunatori. 
Va las ca merg la somn!
O noapte linistita sa aveti!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Nicole1980 spune:
Noi suntem tot la mama, insa nu mai imi merge incarcatorul la laptop
, asa k deschid cu greu calculatorul tatalui meu.
Suntem bine, sanatosi si mancam foarte mult. Ma sperie uneori, mananca din 2 in 2 ore ziua.
Am citit insa nu prea am timp de postat.
Esme - la multi ani si multa sanatate.

Alina -anto - daca fetele te intaba de castronel, eu te intreb de jeans-ii Sarei acestia, sunt de la Marks and Spencer ? Ca avem si noi, cred ca la fel uite-i aici
(Sper k sunt unisex, k ma bate fiu-meu)
Va pup
, sper sa rezolv problema cu pc-ul meu, ca imi este tare greu fara el.
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Nicole1980 spune:
Si nu in ultimul rand:
La multi ani pentru - VLADUT de Alysh si a tuturor bebeilor care mai implinesc astazi lunite
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
alina_anto spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicole1980 Noi suntem tot la mama, insa nu mai imi merge incarcatorul la laptop , asa k deschid cu greu calculatorul tatalui meu.Suntem bine, sanatosi si mancam foarte mult. Ma sperie uneori, mananca din 2 in 2 ore ziua. Am citit insa nu prea am timp de postat. Esme - la multi ani si multa sanatate. ![]() ![]() Alina -anto - daca fetele te intaba de castronel, eu te intreb de jeans-ii Sarei acestia, sunt de la Marks and Spencer ? Ca avem si noi, cred ca la fel uite-i aici (Sper k sunt unisex, k ma bate fiu-meu)Va pup , sper sa rezolv problema cu pc-ul meu, ca imi este tare greu fara el.Poze Evolutie David Bebe David Adrian 16.06.2008 |
Da, Nicol, jeansii sunt M&S. Tati i-a luat.. pe cand spera sa fie un baietel in burtica...

Scortisoara Sara
monik16 spune:
In sfarsit a adormit si Sara...Nu pot sa o culc mai devreme de 12...E incredibila. Macar acum ca s-a dat ora ar fi trebuit sa se culce mai devreme, dar ea e ceas...mai devreme nu!
Ma bag si eu la somn.
Noapte buna mamici si bebici!

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
cleo78 spune:
deci 
sper sa mai pot adormi.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Andree27 spune:
La Multe Lunite ,Ericut!!!!!!Sa cresti mare puiutul lui mami!!!

Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!