Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (125)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Ieri s-a intamplat evenimentul...intalnirea cu dulapul...s-a invinetit pe loc..si s-a umflat.A plans putin,dar i-a trecut.Si la ma-sa i se parea tare frumos cum arata cu lacrimile pe obraji,si i-a facut poza.Azi era inca vanata.Trece pana se marita.Cand ma gandesc ca de acum incolo tot asa va fi...cazaturi,julituri..

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ellis tu cat ai dat pe ente premergator?? ce asta ce parere ai: http://www.magicbebe.ro/catalog/c-Premergatoare-c135/Jucarie-premergator-Hippo-1071,1.html

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

l-am luat de la alt copil, folosit, e cel de la chicco, am dat ff putin si ma bucur ca am facut asa...sta maxim 2 min la el; dar ma cam asteptam;

asta de care zici tu nu are cine stie ce activitati, acum nu stiu cum e Iasmi, mie mi-ar fi placut cel de la vtech, e complex...dar pe a mea sigur n-o pasiona;

acum ii place casuta de la chicco, cu 2 copilasi, ea ii stie de PITICUL si PITICA ii pune sa faca nani, kk...sa vad cat o tine

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hai mah ellis ca te-ai facut inteleasa.... mi se pare prea scump cel de la Vtech!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Hai sa va zic ce sperietura am tras: eram la bucatarie cu treaba, Alessia cu tati; nu-stiu-ce ma face sa deschid usa la ei si ce vad : sotul se uita la mail, iar puiul grena-vanata, cu ochii mari si mainile intinse, gura deschisa...cu punga de pufuleti in brate, langa ta-su pe pat; copila avea in gura plastic de la punga; nici nu mai stiu cand i l-am tras cu doua degete, Doamne, era asa speriata; imi venea sa-l troznesc pe ta-su, nu alta; daca nu intram atunci? copilul era incremenit, saracuta nici nu se misca; numai Dumnezeu a aparat-o; m-am speriat ingrozitor, am tremurat vreo ora; si ea s-a speriat, iar la baita, cand i-a venit apa pe fatza s-a ridicat catre mine.

Of, Doamne!

POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

ellis, ca sa-ti mai treaca din sperietura... sa stii ca bebelusii au niste ingeri care-i apara mereu de rele... eu intr-o zi calcam si am lasat fierul 2 secunde sa iau apa pe care sa o bag inauntru, am lasat fierul jos si dupa cele 2 secunde (nu mai mult, ca m-am miscat cu toata viteza sa nu stea Lucas singurel), el deja pusese manuta pe fier... noroc ca pusese pe plastic si nu pe talpa de metal...

Pussic, mortale Tustele... de cate ori le vad ma apuca invidia ( in sensul bun, fireste, ) ca n-am si eu gemene (mai ales ca la mine in familie sunt multi gemeni...), ca eu mereu mi-am dorit sa am un baietel si 2 gemene...

Ramo, da, asa e, Bea seamana cu Maria, sunt la fel de scumpice... si sa stii ca nici mie nu mi se pare slaba, parca si Andreea zicea la fel... sunt de acord cu ea...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

JASMIN - ai dreptate, dar oricum te sperie intamplarile astea; ta-su mereu imi zice ca sunt prea stricta, disperata...dar mai bine asa, decat sa stau cu copilul langa mine si sa nu-l vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Mai incapi dupa canapea femeie?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Mai incapi dupa canapea femeie? {:D]

esti leaaaa

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

noapte buna!!
somnic pufos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Ellis saracuta de ea.Bine ca ai ajuns la timp.Cate se pot intampla daca nu esti atent cateva secunde...

Ankule n-ai somn???La Nanel cu tine,ca e tarziu.

Jasmin Bea are 7 kile...

Cred ca ma duc si eu sa dorm...ca mi-e sonmmmmm....

Noapte buna copii...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput