Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (125)
Raspunsuri - Pagina 10
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bb_yasmi
si noi la fel!!!! dar baza e iaurtelul. si ce mai "apuca" si ea sa papa de pe la noi... ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
cred ca s-a inteles gresit ce am scris eu, deci din seria asa nu, eu ii dau danonino, orez cu lapte danette, milli mia..., cam astea
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
RAMONELLA spune:
Multumim de aprecieri.
Bea pare grasuta cand e imbracata,din cauza facutelor,dar daca o dezbrac e tare slabuta...![]()
Petro inca nu stiu ce e cu amidonul ala in caca,joi ma duc la pediatra,si tot joi sunt gata si analizele...
Dupa atata timp...
Pussi tustele sunt superbe!!!!
Asa de dragi imi sunt!![]()
Avem si noi premergator ca al vostru.Imi place tare mult.Saptamana trecuta l-am luat,ca celalalt era de proasta calitate...
De asta sunt tare multumita.
Jasmin sa stii ca si eu am observat ca Bea seamana cu Maria.Si cu Elena lui Pussi parca.![]()
Andreea era tare fain robotelu de la Kidex.![]()
Geta ma bucur ca esti mai bine.Pupici la pitic!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ellis
cred ca s-a inteles gresit ce am scris eu, deci din seria asa nu, eu ii dau danonino, orez cu lapte danette, milli mia..., cam astea Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1] |
intr-adevar s a inteles gresit!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
bb_yasmi spune:
ellis tu cat ai dat pe ente premergator?? ce asta ce parere ai: http://www.magicbebe.ro/catalog/c-Premergatoare-c135/Jucarie-premergator-Hippo-1071,1.html
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi gata am terminat cu monologul... |
Urmez eu?
Nooo...voiam doar sa zic ca-mi place tare de Bea aici. Poza asta e de-a rasu plansu mey?
Si bineinteles ca mi-au placut si Tustele.

Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ellis spune:
Hai sa va zic ce sperietura am tras: eram la bucatarie cu treaba, Alessia cu tati; nu-stiu-ce ma face sa deschid usa la ei si ce vad : sotul se uita la mail, iar puiul grena-vanata, cu ochii mari si mainile intinse, gura deschisa...cu punga de pufuleti in brate, langa ta-su pe pat; copila avea in gura plastic de la punga; nici nu mai stiu cand i l-am tras cu doua degete, Doamne, era asa speriata; imi venea sa-l troznesc pe ta-su, nu alta; daca nu intram atunci? copilul era incremenit, saracuta nici nu se misca; numai Dumnezeu a aparat-o; m-am speriat ingrozitor, am tremurat vreo ora; si ea s-a speriat, iar la baita, cand i-a venit apa pe fatza s-a ridicat catre mine.
Of, Doamne!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
RAMONELLA spune:
Am uitat sa va spun ca mai papam ceva cu maree pofta.PUFULETI.I-am dat o punga,statea pe jos cu tatas-o,si baga 2,3 in gura,unul dupa altul...nu mi-a venit sa cred cu ce pofta manca.![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
mariussimiuc spune:
Offf...mai Ellis ce sperietura ai tras.
Mi s-a zburlit pielea pe mine,daramite tu...
BB,referitor la antemergator ti-am lasat off-line pe mess. 
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
RAMONELLA spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Urmez eu? Nooo...voiam doar sa zic ca-mi place tare de Bea aici. Poza asta e de-a rasu plansu mey? Si bineinteles ca mi-au placut si Tustele. ![]() Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Da poate nu vedeti cucuiul din partea dreapta a fruntii.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RAMONELLA Da poate nu vedeti cucuiul din partea dreapta a fruntii. |
Acest "amanunt" mi-a scapat...

Pupici la cucuiata mica...