Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (125)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Eu pt. gustarea de dupa-amiaza ii dau si din seria Nu ... adica danonino ... pufuleti (cand eram acasa ca aici nu-s), un biscuite sa-l roada ea, un colt de paine, fructe etc. Depinde de mofturile domnisoarei, desigur .

abramburika nazdravana

si noi la fel!!!! dar baza e iaurtelul. si ce mai "apuca" si ea sa papa de pe la noi...

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

cred ca s-a inteles gresit ce am scris eu, deci din seria asa nu, eu ii dau danonino, orez cu lapte danette, milli mia..., cam astea

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Multumim de aprecieri.
Bea pare grasuta cand e imbracata,din cauza facutelor,dar daca o dezbrac e tare slabuta...

Petro inca nu stiu ce e cu amidonul ala in caca,joi ma duc la pediatra,si tot joi sunt gata si analizele...Dupa atata timp...

Pussi tustele sunt superbe!!!!Asa de dragi imi sunt!
Avem si noi premergator ca al vostru.Imi place tare mult.Saptamana trecuta l-am luat,ca celalalt era de proasta calitate...De asta sunt tare multumita.

Jasmin sa stii ca si eu am observat ca Bea seamana cu Maria.Si cu Elena lui Pussi parca.

Andreea era tare fain robotelu de la Kidex.

Geta ma bucur ca esti mai bine.Pupici la pitic!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Eu pt. gustarea de dupa-amiaza ii dau si din seria Nu ... adica danonino ... pufuleti (cand eram acasa ca aici nu-s), un biscuite sa-l roada ea, un colt de paine, fructe etc. Depinde de mofturile domnisoarei, desigur .

abramburika nazdravana

si noi la fel!!!! dar baza e iaurtelul. si ce mai "apuca" si ea sa papa de pe la noi...

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

cred ca s-a inteles gresit ce am scris eu, deci din seria asa nu, eu ii dau danonino, orez cu lapte danette, milli mia..., cam astea

POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

intr-adevar s a inteles gresit!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ellis tu cat ai dat pe ente premergator?? ce asta ce parere ai: http://www.magicbebe.ro/catalog/c-Premergatoare-c135/Jucarie-premergator-Hippo-1071,1.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:

gata am terminat cu monologul...

Urmez eu?
Nooo...voiam doar sa zic ca-mi place tare de Bea aici. Poza asta e de-a rasu plansu mey?

Si bineinteles ca mi-au placut si Tustele.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Hai sa va zic ce sperietura am tras: eram la bucatarie cu treaba, Alessia cu tati; nu-stiu-ce ma face sa deschid usa la ei si ce vad : sotul se uita la mail, iar puiul grena-vanata, cu ochii mari si mainile intinse, gura deschisa...cu punga de pufuleti in brate, langa ta-su pe pat; copila avea in gura plastic de la punga; nici nu mai stiu cand i l-am tras cu doua degete, Doamne, era asa speriata; imi venea sa-l troznesc pe ta-su, nu alta; daca nu intram atunci? copilul era incremenit, saracuta nici nu se misca; numai Dumnezeu a aparat-o; m-am speriat ingrozitor, am tremurat vreo ora; si ea s-a speriat, iar la baita, cand i-a venit apa pe fatza s-a ridicat catre mine.

Of, Doamne!

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca mai papam ceva cu maree pofta.PUFULETI.I-am dat o punga,statea pe jos cu tatas-o,si baga 2,3 in gura,unul dupa altul...nu mi-a venit sa cred cu ce pofta manca.

Mergi la inceput

Offf...mai Ellis ce sperietura ai tras. Mi s-a zburlit pielea pe mine,daramite tu...

BB,referitor la antemergator ti-am lasat off-line pe mess.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:

gata am terminat cu monologul...

Urmez eu?
Nooo...voiam doar sa zic ca-mi place tare de Bea aici. Poza asta e de-a rasu plansu mey?

Si bineinteles ca mi-au placut si Tustele.

Da poate nu vedeti cucuiul din partea dreapta a fruntii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA
Da poate nu vedeti cucuiul din partea dreapta a fruntii.

Acest "amanunt" mi-a scapat...
Pupici la cucuiata mica...

Mergi la inceput