Invazie de muste "bete"

Invazie de muste "bete" | Autor: Gabrielama

Link direct la acest mesaj

Nu e o gluma, m-au invadat mustele bete; stiti voi, din cele mici, care apar in general cand sunt fructe foarte coapte, cand faci vin.

Oameni buni, nu fac vin, nici tuica, am exilat toata mancarea in frigider, stau intr-un bloc minuscul si nou, acum nu imi cunosc asa de bine vecinii sa stiu daca ei fac vin pe balcon dar n-as prea crede.... aproape am scos tot din casa, am rasturant si spalat in toate colturile... ei bine, suntem in continuare invadati de muste bete.

Va rog, stie cineva vreun remediu?

Multumesc anticipat!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

daca nu dispare "sursa" nu cred ca exista alta solutie.
Poti da cu spray pt urgenta, dar tot vor aparea pina nu mai au unde sa se "nasca".

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Si noi la mosie la fel,am dat cu spray,degeaba,nu morTzuica si visinata sunt in pivnita,deci nu asta este cauza!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Si aici sunt si au fost si anul trecut. Doar frigul le vine de hac (am incercat cum am citit pe undeva cu otet intr-un pahar, in care torni cateva picaturi de detergent lichid. S-au dus la fund cateva, dar nu prea multe. Mai mult succes am avut cu manusile de spalat vase (ude si curate), pleznindu-le . Am vazut si la vecini si la prieteni in alt oras, slabe sperante sa te descotorosesti de ele).

Take joy! (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata!

si multumesc se sfaturi; o sa incerc cu paharul de otet + detergent lichid.

Ieri am alergat prin casa cu un spray de curatat geamuri, unul care miroase decent, si le-am atacat. Am reusit sa scap de cateva, dar nu de toate. Si zau ca nu inteleg care este sursa....

O zi buna va doresc. Si fara muste!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

oh, boy, si la noi sunt de o saptamana!eu dadeam vina pe husband, ca mai nou el isi face provizii de fructe si legume, el dadea vina pe bunici, ca ne-au trimis struguri de la tara/..

dar daca e invazie generala, m-am mai linistit

trebuie sa chemam drosophilo-terminatori..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

io tare's curioasa cum au ajuns mustele de la capitala pan' pe somes... ca si la mine ii plin de vreo saptamana... si zau de stiu cum sa le motivez sa plece...

mami de brotac rocker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

Eu dadeam vina pe strugurii care-i mananca fi-miu dar vad ca sunt pretutindeni!!!!

[poze]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Dragelor, m-ati facut sa rad copios. Nu de alta, dar si noi, tooocmai la 1000 si ceva de km suntem invadati la bucatarie (care e comuna cu livingul ) si nu gasim sursa. La plante am facut inspectie generala, nimic! Am bagat la frigider paine (era singura sursa banuibila) nimic nici asa! Am dat cu un spray intreg contra zburatoarelor si de atunci au disparut (sunt numai 3 zile). Insa inamicul cred ca a reaparut. Azi am vazut o musculitza noua
Totusi de undeva vin. Nu pot sa gasesc explicatia....

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

eu propun sa incepem prin a ne cunoaste dusmanul

www.youtube.com/results?search_query=drosophila&search_type=&aq=0&oq=drosop" target="_blank">putem incepe aici

by the way, a functionat partial faza cu paharul cu otet si detergent!!! am prins cateva zeci cred, dar mai sunt destule...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

la mine au murit de la aparatul de tantari cu lichid

http://good-times.webshots.com/album/564034404CbidQP?vhost=good-times&start=132

Mergi la inceput