Invazie de muste "bete"
Raspunsuri - Pagina 2
moruna spune:
la mine la bucatarie au aparut de la niste fructe care culmea nu erau stricate si au murit inecate in otetul din oliviera fara sa imi dau seama decat atunci cand am folosit oliviera.
mami de andrei 08 MAI 2008
cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine.
pozele noastre
Gabrielama spune:
Well, am pus farfurioare cu otet + detergent de vase; unele muste au fost rapuse, altele si-au luat o gustare si au zburat linistite mai departe (si au spus si "saru'mana pentru masa"...)
Azi ma duc sa iau spray de muste, poate mai rapun cateva.
Danat, salutari mustelor vieneze de la mustele locale!
Acum ma intorc la mustele mele...
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
kay spune:
si pe mine m-au invadat !!! eu dadeam vina pe niste fructe aduse din Egipt de consort, dar le-am aruncat, am sigilat tot, am pus tot in pungi... si ele tot acolo sunt. eu le-am omorat intr-un pahar de suc de portocale. dar sunt ca pasarea Phoenix... au reinviat... nu mai stiu ce sa fac. daca las geamul deschis, nu-s. da n-o sa stau acum cu geamu deschis in bucatarie toata ziua...
si eu ziceam ca la mine e ceva gresit, da-i si freaca, sterge si curata, arunca tot... da se pare ca e fenomen global... e ceva cu mustele astea. credeti ca vor sa puna stapanire pe Pamant???
spor la omorat muste !
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
danat spune:
Nu ar fi de mirare, nimic nu mai e de fapt, invazia drosofilei melanogastera din 2008 toamna Ce mai conteaza, inca un fenomen care se aduna celor nebune pe care le traim vrand-nevrand: criza financiara mondiala, alegerile din USA, nu mai zic de anul 2012 care se apropie cu pasi repezi
Pupici la musculitele interplanetare!
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
megbeng spune:
gabriela, om fi vecine?!?! si noi avem aceeasi problema de vreo saptamana, la fel, fara vreo sursa detectabila. in ce cartier stai?
meg,dematei(9.02.2007)
Gabrielama spune:
Megbeng,
stau in Baneasa, dar tanti care ma ajuta la curatenie, care sta in Drumul Taberei, zice ca are si ea.
Si la mine apar fara incetare; in secunda in care am scos 1 gram de mancare din frigider si l-am lasat o secunda pe masa, apare roiul!
Astept inghetul...
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Qamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabrielama Megbeng, stau in Baneasa, dar tanti care ma ajuta la curatenie, care sta in Drumul Taberei, zice ca are si ea. Si la mine apar fara incetare; in secunda in care am scos 1 gram de mancare din frigider si l-am lasat o secunda pe masa, apare roiul! Astept inghetul... Gabi There is no taste like the taste of being thin! |
si noi, tot in zona
poate aici o fi sursa, matca, mama-lor :))
parca vad maine stire in Cancan: Drosofila ataca in Bucuresti Nord, scade pretul la vile:))