Pepenasi de iulie-august 2008 (29)
Raspunsuri - Pagina 4
anaco spune:
Copiez mesajul din cap trecut>ca m-am trezit cam tarziu sa raspund![]()
....
Scriu repede si apoi ma duc sa recuperez ultimele 9 pagini...
Vazut pepenasi si mamici la intalneala...taaare draguti sunt toti si toate! Ii pup pe toti...ce frumos e sa va vad acolo impreuna!!!
a.cicel..votat!
Noi suntem cam aglomerati cu pregatiri de botez...o sa fie pe 9 nov, intr-o duminica...se prevede o petrecere destul de mare...
Deocamdata atat scriu...merg sa recuperez...
pupici la toti..
mami fericita de buflishor Mara Alexandrina
crestem...
Tecky spune:
Carmenela eu sunt de acord cu boucerul acesta in locul celuilalt.Sa vedem si ce zic restul fetelor.Daca se hotarasc si fetele pt inlocuirea boucerului se merita sa faci comanda daca nu eu mai astept.Sa ne zici cum facem cu banii.Sotul meu ti-a pus pe card bani pt boucer + scaun de masa + 7,2Ron transport.Poti sa scazi din ei pt boucerul acesta.Am citit ca au aceleasi functii doar ca designul difera un pic asa ca nu cred ca ar fi probleme si din pct de vedere al fetelor.
Pica in ce zona stai?
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
Tecky spune:
Irinuca,Ankalaura,Caprioara ce facem inlocuim boucerul care nu mai este disponibil cu acesta?Este adevarat ca fiind o comanda mica ne va costa mai mult transportul dar astept si parerea voastra.
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
marimar spune:
Laura, sper sa-ti treaca repede bazdicii si sa ai o zi mai buna !
Pica, tot ce vreau e sa am parte de soare si primavara-vara cit mai mult timp in evadarea mea din iarna, asa ca 14 zile in Tenerife nici nu mi se par suficiente pt asta
Ileanna, tu ziceai ca a fost ideea ta sa locuiti cu soacra?? Cit timp si cit de mare e casa???? Cred ca va trebui sa refaci casa incit sa aiba 2 apartamente complet separate, cu baia si bucataria lor, altfel nu te vad bine 
trust me 
Estrella, acum am citit, sper sa fie ok Maya, multa multa sanatate si revenire rapida !

Narcisa, imi pare foarte rau pt bunica si nasii tai 

-------
eu si cele 3 minuni ale mele
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
Marina_1609 spune:
salutare
am vazut ca ati intrebat de noi
, multumim.
la noi botezul a iesit frumos, simplu....Fara petrecere, dupa cum am zis, n-am avut chef.
Sofia a facut senzatie printre invitati cu costumul de romancuta...![]()
A doua zi am avut o zi de nastere si iesire cu nasii Sofiei la restaurant, n-am putut veni la intalneala din pacate. data viitoare sper sa pot veni.... Am vazut pozele, SUPERBEEEE, mamici , tatici si bebelusi extraordinari. imi pare nespus de rau ca nu suntem si noi pe acolo. Eu sambata noapte dupa botez am avut o criza de ulcer si pana ieri eram aproape neom... Acum mi-am mai revenit un pic, sunt mai bine si ma pregatesc pt urmatoarea
.
Am pus niste pozici de la botez pe picasa, intrati de admirati![]()
aveti un ritm fantastic la scris, am reusit sa citesc asa pe diagonala dar n-am inteles mare lucru. m-am mai uitat la poze pe picasa si n-am inteles ce a patit narcisa si anais ca le-au crescut mustati
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
bobitamica spune:
Buna imineata si de la ni,
Multa sanatate pentru MAYA!!!
ANKA...super hainutele..serios..iti sta foarte bine.
In legatura cu MADA...am vazut-o acum cateva zile scriind la mamici cu 2 copii.
CARMENELA...biberoanele le astept in nov. O sa ma uit sa vad cati bani tb. sa iti mai pun pe card.
DARA...iesiti azi afaara? sau sunteti deja in parculet?
Irina a adormit iar...a mancat la 10.30 si acum doarme.
ariadnabr spune:
Neatza si de la noi!
Estrella Multa sanatate puiului!! 
Ankaarati foarte bine fata!
Oi fi avand tu 72 kg da' probabil esti inalta ca nu se vede ca la mine ![]()

Mada Te-am zarit online...sper sa fii bine si sa treci numa' printr-o pasa mai rea...
Iubita, orice ar fi, oricat de rau ar fi, suntem aici pt tine chiar daca numai cu o vorba buna...poate ajuta! Te iubim mult, ok? 

Eu azi sunt terminata, Sonia nu mi-a dormit pt ca tuseste...n-a vrut sa stea singura de nici o culoare, la 4 dimineata vroia sa se uite la desene animate...abia am reusit sa dorm si eu vreo 2 ore intre bebe si ea. Si eu si Mick suntem zombi azi.
Si ce e mai rau e ca vad ca si Julia incepe sa fie fornaita si pe mine ma doare in gat...
Noi vacanta la anul in Romania o vom face. As vrea sa merg la mare dar in acelasi timp ne-am cam pregati de nunta (cununia) si vreau sa o fac la Predeal...
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia
gallyb spune:
Noi azi am fost la Lahovari cu ochisorii, trebuie intrat pe canale din pacate, in plus la secretia conjunctivala i-a iesit streptoccus pneumoniae. Pe 4 avem interventia.Sunt terminata.
TECKY spune-mi te rog cum stau lucruruile cu inerventia asta? Tu ai fost internata cu fetita? Cum Dumnezeu sa o tin nemancata 4 ore inainte?
Ai plecat in aceeasi zi acasa? I-au facut ceva analize inainte sa-i faca anestezia? Mie mi-e c-am frica......Sunt terminata pur si simplu...
Xenia (9.07.2008)
Carmenela spune:
fetele, biberoanele vin acum.....si bouncerele
raman pt data viitoare numai scaunele de masa mici. Pentru toate cele care s-au scumpit calculati diferenta de pret si imi dati cand va aduc lucrurile in bucuresti (pentru ca acum sunt bani pe card pt scaunele care vor veni). In plus, transportul pt acum e 96lei, ca e un pachet foarte mare. Deci 10 de persoana.
gata, ca ma duc sa ma impusc.
hungareza zice ca saptamana viitoare ar veni....
sper sa fie asa.....
va pup.
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela
ileanna spune:
Marina ... pare rau pt stomacelul tau ...
Ia-te de mana cu bujo, offff. Tare e greu cand ai cate ceva bulit.
Chiar bujooooo zi fata ceva akolo!!!
Sun se mai intampla mama, nu-i nici o tragedie shi oricum esti prezenta in capatzanile noastre chiar daca nu scrii. Cre' k tie ti-a placut prea mult in Bora Bora. Deh ... aicea la noi ... poluare, brobleme, nu ne putem pune cu Bora Bora
. Da' pe mess putem vb oleak?? Bine, dc intra mandea k sincer mie imi convine mai mult forumu'.
marimar ... hm ... pe principiul "ce-ti faci cu mana ta ..." DA. Eu am fost cea care a luptat pt idee ... pe alt principiu "raul cel mai mic". Shi dupa ce am tremurat sa se aprobe planul ... cand s-a aprobat si am ajuns acasa m-am deprimat instant. Pt ca am realizat ca viata mea se va schimba teribil. Ca e ca si cum m-as mai marita o data cu cineva dupa care nu ma dau in vant deloc!!!!
Bine, io sociopata cum sunt ... nu ma dau in vant dupa nimenea sincer decat dupa barbat shi cupil. Soacra-mea este o tipa de gashca si fata f f desteapta. Cred ca in topul soacrelor ar fi undeva ... middle-top ca in mod sigur sunt shi mult mai bune ca ea. Asta nu inseamna ca poate fi f f f f enervanta din cateva motive:
- vb oribil de mult
- le stie pe toate mult mai bine. Ea e mama trecuta prin toate shi cupiii is niste tontzi la care ea trebe sa le rezolve problemele (din cand in cand mai pune shi mana pe tel sa afle ea de la tertzi (ex. dezvoltatorul care ne face apt) care e de fapt situatia anumitor probleme cu care ne confruntam si ce trebe facut). Aici prevad pb cele mai mari k io is aia fugita de acas' la 20j de ani k nu mai suportam directive shi reguli.
- ii miroase gura nashpa rau de tot
- este putzin cam ingalata cred ca de fapt din cauza ca are pb majore cu picioarele shi nu poate sta sa bibileasca tot. Ma rog, aici prevad si o parte buna VS una care sa-mi stea in coaste ca am lasat nu'sh ce fir de praf. Io nu mi's d'aia bolnava cu curatzenia da' nici ingalata nu's.
In fine ... in mod sigur NU SUNT CONSTIENTA IN CE MA BAG. Asta e clar ... Doamne ajuta, ca mai mult nu pot spune.
Vom sta untill she dies in 150m, apt duplex cu 2 etaje ... 1 buc shi 3 bai.
Aaaa shi mai e avantaju' ca oricat de rea ar fi ... este cineva de acelasi blood in casa cu copilul cat timp eu nu's. Eu zic ca pt asta merita sa mai suport una-alta ... Sau ... se poate transforma intr-un dezavantaj, ea fiind f f f voluntara shi atotshtiitoare sa ajunga sa-mi creasca copilul cum vrea ea. Mda, shi aici prevad niste probleme majore pt ca eu dintotdeauna am avut teoriile mele privitor la orice lucru, teorii care pt majoritatea is cel putzin ciudate shi riscante. Noroc ca barbatu' a inceput sa aiba incredere in mine asha ca are rabdare cand vin cu cate o chestie shuie shi imi da "prezumtia de nevinovatzie untill proofed guilty"
.
Mdaaaa ... toate dezavantajele de mai sus io sper ca pot fi rezolvate datorita faptului k ea e fata desteapta shi se cam prinde cand tre' sa inghita chiar daca nu-i convine (adik e una din soacrele care realizeaza k e musai sa te ai bine cu nora dc vrei sa-ti fie bine cu feciorul ... bine sigur daca nora e ok shi esti de acord cu fiintza ei asha ... macar 70%) shi cred ca daca ma impun shi ii explic orice cu cel mai mare respect ... o rezolvam. Problema e sa reusesc sa ma impun fara scandal pt ca soacra-mea este maaaaaaaare general. Iar la barbate-meu tb sa fiu f f atenta cat ma plang shi cum il prelucrez. Am invatzat din experienta ca tb sa fiu EXTREM de atenta cu asta pt ca al meu e groaznic de coleric shi dc il montez da de pamant cu toata lumea inclusiv cu ma-sa (cu mine are adversar shi iese articol de codu' penal
). Iar in baltzi de sange nu mai are farmec nici o victorie.
In fineeee ... cine are experientza si vrea sa-mi deie sfaturi ... ascult cu urechile ciulite. Cine nu ... stai aproape (antena 1) la odiseea pepenashilor k urmeaza momente tari (administratorii de pe DC pot sa bage reclame dc platesc bine). Veti vedea telenovela oricum de prin feb-mar asha ... poate shi mai devreme 

. Shi voi ma cunoastetzi, ati vazut ca fac spume cu maaaare talent
.
Scuze pt amestecaturile cu anglezisme da' mie limba asta mi se pare muuult mai concisa shi in acelasi timp expresiva.
Incheiem transmisia din cushca cu nebuni. Pup iu all!!