Aspirante optimiste > 20 (363)
Raspunsuri - Pagina 15
lalala13 spune:
sa fie sanatos!
nico imi pare sincer rau..cica si eu am trecut prin asta, dar stiti ca nu pot fi sigura....si am si aflat dupa
oana bravo....am zis eu ca miros gravideala
si sunt ok...am fost azi la endocrinolog si mi-a placut mult de ea, mi-a explicat, m-a intors pe toate partile, i-am facut istoricul medical al familiei, am stat vreo 40 de minute.
si mi-a zis asa...
1. e posibil sa am ovare polichistice
2.e posibil ca ovarele sa se reobisnuiasca cu viata mai greu dupa anticonceptionale
3 stressssuuuuu
si mi-a dat analize....din nou
de data asta am asa...testosteron total si liber, 17 hidroxiprogesteron, DHEAS, cortizol... asta in zilele 3-5. mi-a zis ca celalate estrdiol si fsh si lh sunt bune, chiar daca lh si fsh nu sunt in limite nu ar pune probleme mari.
si ca sa aflu daca ovulez trebe sa fac naibii progesteronul ala de ziua 21...daca apuc..poate incep cu el luna asta..sa vad cum imi mai vine minunea
si..mai am ecografie transvaginale cu atentie mare pe ovare....sa masoare pe acolo daca-s chisturi(asta o fac in zilele 7-14)
si mi-a mai zis ca ar trebui sa slabesc ca e posibil si de la greutate ovarele sa nu functioneze bine..si mi-a zis nu stiu ce procent din greutate sa dau jos..si i-a ieist vreo 5(bine...trebuie mai multe)..dar 5 kg minim sa dau
si mi-a mai zis ca in functie de ce iese la analize o sa vedem pe ce urmam..duphaston daca n-am progesteron, daca-i sindromu' sa vedem, daca totul e bine sa fac HSG.
deci mi-a placut, tipa stia ce zice
si la sfarsit mi-a dat nr de telefon, ca, inainte sa vin cu toate analizele facute sa-i dau telefon sa-mi aduca niste diete de la spital(ca le are la parhon in calculator)
maine ma duc la ranga rallu!!! sa vad ce zice si ea!
my somebody.... 
CarmenAlbu spune:
Simona se pare ca astea sunt vesti bune

Mananca seara la sase cel tarziu si doar salate cu carne sau peste, fara cartofi si orez!
Ce grupa sangvina ai?
Oane ma bucur ca sunteti printe noi, si mai optimiste!
Merg joi la doctorul asta si daca vad eu ca e asa de bun cum zice va programez si veniti fuguta aici si mergeti si la el si la clinica cealalta!
Pana una alta faceti repede asigurari medicale private cine poate, ca sa ramaneti in spital pentru investigatii,
CarmenAlbu spune:
Am avut una din cele mai proaste zile la serviciu, dar o asteptam, in ultima vreme l-am pus pe ultimul loc si acum adun roadele!
monna3 spune:
bravo lala, sa speram ca te va ajuta dr asta sa iti dai seama ce se intampla cu corpul tau si sa reusesti sa ramai gravi cat mai curand 
Monica, sper in curand 
mami si tati te asteapta
monna3 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Multumesc ![]() Felicitari pentru steluta! |
multumesc, mai ai si tu putin
Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta
anidaz spune:
Nico
pentru atitudine,sa stii ca suntem alaturi de tine.
,
.
Oana in sfarsit o veste buna pe ziua de azi ,inseamna ca a fost mare de tot foliculul daca a lasat asa corp de 3,5cm

parca,nu?Se lasa cu bebe !!!

Vracioaia capul sus ,visul tau nu s-a spulberat si ne rugam sa nu se spulbere niciodata,
Monna sa-ti traiasca prietenutul nou nascut,
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
lalala13 spune:
nu stiu daca-s vesti bune...sunt vesti...incep si eu sa vad ce si cum
cu dieta o sa fie mai greu..
am B3, grupa de sange
moooooooooona tu cum mai esti?
my somebody....