Aspirante optimiste > 20 (363)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

sal
imi pare rau tare.nico.....sorryyyyyyyyyyyyyyyyy
nu stiu ce sa zic.pe bune e foarte trist
aveti niste pagini triste de numa numa.
nu stiu ce sa zic..
m-ati intristat si pe mine

vrancioaia.....................doamne da sa nu calci pe murme la nico........................sa fie de bine

oanele.........nu stiu aveti multa dreptate in ceea ce ziceti.sa va zic o faza...aici poate e si refugiul nostru de la lumea asta de ...rahat...........si de la oamneii care habar nu au de ceea ce simtim noi si de ce parere avem de la......despre copii...
sa nu va zic ca deja multi ne pune un titlu:debili mintal..........vor copii ca nu stiu cum e sa le crest ca nu stiu ce si nu stiu cum..............si altii vai steaua lor!!!!!!!!!!!!
e greu cred ca mult prea greu ca sa faci fata si stresului si poamneilor rai si prietenilor din jurul tau dar in acelasi timp sa iti poti face si....lucruri ce le datorezi la familie si la altii..la servici.............dar sa cerem de la doamne doamne ajutro si putere de a trece peste toate astea...................

aaaaaaaaaaa.................eu sunt inca la munca,,...si daca sunt mai...altfel .....cum sa zic nu stiu.....at am un pic de acces sa va scriu cand aproape toti au plecat.................

la 7 merg acasa..................apoi mai vb

andreea...............pls tb la mine dimin era 36.5......si ceva........nu stiu

POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/

Mergi la inceput

carmen e pe prima pagina linkul unde iti spune mai multe despre asta.acolo e si adresa..........

si bafta la dr-ul ala.....
nu doare HSG-ul...........depinde la cine cum...cred depinde si de permeabilitatea lor...........nu te teme nu doare

si eu tre sa il fac.ca...........na numa ala nu l-am facut..........

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Bea e foarte aproape de locul meu de munca, la vreo 5 minute, o sa ma uit maine ca merg sa joc tenis chiar langa! Iti spun cum e, dar daca e in districtul 12 sigur e foarte buna, e si cel mai bun spital de stat Istenhighi langa, asta daca se aproba legea aia pe la noi,!

Mergi la inceput

tu da atunci tu stai in 11. kerulet???????????sau 10.
deci de ceea ce ti-am explicat eu ca unde sta vara-mea....e un lac cu ratuste si un bazin inca p-acolo si e si o sala de bowling acolo..............Lenfono utca...........

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

buna fetelor
Nico
fetelor, ce se intampla? ati cazut toate in butoi?

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Servus fetili!

Nico, imi pare sincer rau!
Ti-am spus si azi, acum, imediat dupa e cel mai greu. Dar o sa vezi ca tocmai aceasta durere te va face sa mergi mai departe. Sa iti ramana in minte un singur gand...poti ramane insarcinata. Uite, sunt multe fete aici care nu au ramas niciodata, care nu au avut nici macar un avort menstrual. Incearca cu gandul asta sa treci peste. O sa imi dai dreptate mai incolo. Te imbratisez si ai mare grija de tine. Noi suntem alaturi de tine!

Si acum sa va dau si eu o bomba. Cred ca trebuia cumva sa serbez si eu 1 an de DC. Am fost la medicul care mi-a dat stimularea si mi-a zis ca ce a crezut dr mea ca e chist, este de fapt corpul galben. Am simtit in momentul in care mi-a spus ca DD ma iubeste si ca nu m-a uitat. AM OVULAT, si pot striga in gura mare asta. Nici nu vreau sa ma gandesc de ce dr mea nu stia cum arata un corp galben, nu vreau sa ma gandesc ca as putea avea o sansa la un bebe luna asta.
Ma bucur enorm ca nu am chist. Stiu cat e de greu sa scapi de el si cate frustrari aduce.
Fetelor, sunt exemplul poate cel mai bun, ca atunci cand simti ca totul iti este potrivnic, de undeva dintre nori apare o raza de soare.
Va pup pe toate!

Oana

Viata mea...o continua LUPTA!

Mergi la inceput

bravo Oana ma bucur enorm pt tine

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta

Mergi la inceput

SUPER OANA!!!!!!!!!!!!!!!11
DOAMNE AJUTA!!!!!!!!!!!!!

POZELE MELE

Mergi la inceput

si ca sa mai destind atmosfera...a nascut prietena mea cea mai buna un baietel de 3,150 kg,50 cm si nota 10...a venit pe lume Iustin Gabriel sunt asa de bucuroasa...sa-i dea DD sanatate sa creasca mare si frumos si sa se bucure parintii de el

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Oana, felicitari!!!

Nico, nu stiu ce sa zic... Mi se pare aiurea orice as zice... Imi pare rau, sa dea Domnul sa treci cu bine de experienta asta nedorita...Offf...

Monna, sa ii traiasca baietelul prietenei tale!

Oana, , atunci cand va vrea Doamne-Doamne!

TOATE VIN LA TIMPUL LOR...

http://tt.lilypie.com/fllIp2.png

Mergi la inceput