Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (211)
Raspunsuri - Pagina 22
cecilia L spune:
PRISI unde esti mamicoooooooooo, scuze ca am tipat, dar ma gandesc ca asa ma aude si mai vine pe la noi, chiar asa ii lasi pe papanasi sa suspine de dorul Mirunicai.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
bikmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L Maria eeu nu pot sa vad pozele voastre Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)poze |
Pai cred ca nu poti sa le vezi ca sunt tare vechi ,spre rusinea mea ultimul album este cel de la mot pe care l-am pus in august
,promit sa revin cu noutati
Mai incearca la mine se deschid

Gabriela77 spune:
Maria, esti o frumoasa! Iar Teo o printesa!
Sim, 
Yuhuuuuuuuuuuuuu!!! In sfarsit misuna prin casa si printesa mea, tare prudenta mai e, maance-o mama!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
bikmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L PRISI unde esti mamicoooooooooo, scuze ca am tipat, dar ma gandesc ca asa ma aude si mai vine pe la noi, chiar asa ii lasi pe papanasi sa suspine de dorul Mirunicai. Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)poze |
vrei sa tip si eu ?
Eu sunt cam nelinistita si pentru graviduta de PLOIESTI,ANDREEA cum esti mai fata?
sim_stoian spune:
Mariana, si la noi e la fel in ultima vreme, tipa cand nu il las sa faca ce vrea el. Sper sa fie doar o faza trecatoare. Mai are si un obicei nou, a invatat sa isi dea pantalonii/salopeta jos si cand mi-e lumea mai draga vad ca e in fundu' gol. Azi cand m-am dus sa il iau de la gradi profita de faptul ca educatoarea imi dadea mie raportul si s-a si dezbracat de salopeta 
Sabinelu, deschide un Nero, alege optiunea Burn image to disc, il scrii pe un dvd si apoi merge. Sau il incarci cu un Nero Image drive, iti faci un drive virtual. E o imagine ceea ce ai copiat de la mine.
Ma duc la nani, noapte buna!
Jurnal de calatorii
bikmaria spune:
Gabriela multumim
,Felicitari pt micuta misunatoare ,azi e prudenta ,dar mai vorbim peste vreo saptamana ai sa ne spui ca Sara alearga 
Erina spune:
Da Maria am fost la plimbare dar asa pe fuga. Cind am coborit era Matei in parcare. Asa s-a bucurat sa ne vada ca a fugit s-a impiedicat si si-a rupt in genunchi o pereche de pantaloni foarte frumosi. Daria si ea a chiuit de bucurie cind l-a vazut! Am stat 15 minute timp in care s-au jucat de-a v-ati ascunselea, adica Daria l-a urmarit cu mine de mina peste tot.
Dupa aceea am fost la banca si am platit vreo 4 facturi. Nu am renuntat la nici un abonament de aici asa ca se string ceva facturi in fiecare luna...
La intoarcere am fost la bichi si ne-am jucat din nou cu Matei.
Incerc sa o tin departe de alti copii pentru a fi in sigurata si ea si ceilalti.
Vroiam sa va intreb de mult timp: Copilasii vostri au miinile reci?
Daria are uneori miinile si piciorusele foarte reci. Cind era bebelus avea doar picioarele.
I-am luat azi Fier Haussman si Pikovit. Doctorita noua la care merg acum imi prescrisese: Enafer si niste vitamine Nutrisol, produse pe care nu le-am gasit. Nu am gasit nici referinte despre ele. Deja Sper sa ajute cele luate de mine.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Eu am vazut pozele Teodorei in rochie alba.
Cind vad cum se joaca Daria cu Matei si cit il iubeste asa imi doresc si eu o familie de patru ca voi!!! In primavara voi lua si eu o decizie...
Merg si eu la culcare. Cred ca e oboseal acumulata...
Marta mai treci ep la noi!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
cecilia L spune:
gata am vazut,de fapt le-am vazut mai demult, nu mai stiam de ce rochita vorbeau fetele.
vad ca am ramas doar noi pe baricade, o sa se lungeasca rau cap asta........vrem capitol nouuuuuuuuuuuu
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze