Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (211)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

In primul rand, cu intarziere pentru Ana si Nana

Luy, ca sa te programezi la urgenta suna direct la nr de programari, nu o sa le gasesti pe site.

Maria, am trimis azi DVD-ul, maine cred ca il primesti. Scuze ca te-am luat asa de repede dimineata, eram deja in intarziere si faceam comanda online la Fan Courier. Cereale ii dau unele de la Tilo's care sunt mai putin dulci.

Sabinaaaa, felicitari! Sa fie sanatos/sanatoasa si mamica sa se recupere repede.

Cecilia, incercam maine seara daca iesi pe afara pe la 6 cand ajung eu. Daca nu, sambata. Dimineata plec pe la 7 juma de acasa, nu cred ca iesi asa devreme.

Teo, condoleante si tatalui tau.

Greyeras, sa fii alaturi de sora ta, e un moment tare greu si sper din tot sufletul sa reuseasca sa o ia de la capat cat de curand.

Mada28, Revelionul il facem la cabana plapumioara . La anul vrem sa plecam undeva, dar deocamdata stam acasa.

Lianaaaaa, olteanco, felicitari! Sa ai o sarcina usoara si la termen!

Gabriela, sa va traiasca finii! Ma bucur ca a iesit totul asa cum ati vrut!

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

SIM multumesc mult ,nu ai de ce sa-ti ceri scuze esti tare ,tare dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Cecilia, am vazut ca toti doctorii dau Augmentin la rosu in git.
Eu zic ca faci bine ca astepti. Daca vezi ca nu se agraveaza tusea nu cred ca e problema.

La Daria azi nu a mai fost asa rau cu mucii, parca mai bine si cu respiratia. Doamne ajuta.

Eu in schimb am o stare proasta de ma mir si eu de mine. Cred ca unde tot astept sa se insanatoseasca papusica mea nu imi vine sa fac absolut nimic...

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Sim, incercam maine seara, daca ajunge tati pana la ora aceea te sun(ma rog pana la 5.45),nu am cum sa ies cu Cristi la ora aceea afara, daca nu te sun ramane pe sambata.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Erina, ideea este ca noi tocmai am terminat o serie de antibiotic, mai slab e adevarat, nu cred ca ii voi da iar, sper sa nu fie mai rau.

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pinacolada

Bikmaria- f frumoasa petrecere si cata eleganta... mica printesa a avut o rochie superba!sa nu mai vorbim desdpre tort care arata demential!!!

Pinacolada
mama de Luca 18.10.2005 si Rares 06.09.2007
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Multumim mult ,am admirat si eu pozele de la petrecerea voastra chiar daca doar 4,frumosi protagonisti ,iar tortul ...opera de arta

Mergi la inceput

Off Greyeras ce dureros si complicat!!!

Sabina, multa forta si recuperare rapida mamici de Thea!!!

Revelionul cred ca il facem si noi tot acasa. Cred ca asa e cel mai bine pentru Daria. Avem muntii aproape si cred ca va fi frumos sa raminem in zona.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Erina, ideea este ca noi tocmai am terminat o serie de antibiotic, mai slab e adevarat, nu cred ca ii voi da iar, sper sa nu fie mai rau.

poze

Asa e Cecilia, citisem despre asta. Sanatate multa! Nu cred sa fie nevoie si de o a doua serie.

Mergi la inceput

ERINA ai scos printesa la plimbarica?

Mergi la inceput

Maria eeu nu pot sa vad pozele voastre

poze

Mergi la inceput