Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (211)
Raspunsuri - Pagina 10
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash bag seama ca ai devenit cam exclusivista, numai cu Roxana vrei sa dai gata capitolele,cu noi mai putin Mami de morosan, ce mai faceti ? Melania, ai stat tu atata in Bucuresti si n-ai dat nici un semn ? |
In ordinea numerelor de pe tricou:
pai voi trageti chiului cu pulpe si piureuri...
Morosanu' si mami de morosan erau bolnaviori, cu febra si antibiotice. A zis ca trece pe aici cand isi revin din boala.
Pai era ocupata cu petrecutul!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui ANDREEA11 Mi-a fost recomandat de un dr care m-a multumit f mult timp. |
Eu acum am patit precum Chandler din Friends...asa ma mananca limba sa fac o gluma...si cu greu ma abtin!!!
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui luy Azi, pe drumul catre Bucuresti ne-a facut capul tzandari tot strigand "catea! catea!" ![]() Pt ca eu, mama neprevazatoare, nu i-am pus in bagaj si ultima carte ... |
Si eu care credeam ca Maria Gene-Lungi stie cum se numeste femela cainelui!

Poze
Yaia spune:
Noapte buna, mamicile mele dragi!
Pe maine!
Poze
cecilia L spune:
Sabina, ai dreptate in ce priveste antibioticul, data trecuta nu i-am dat antibioticul prescris, insa acum am vazut si eu gatul, nu era rosu, era vinetiu....m-am cam speriat de ce am vazut si de aceea am decis sa-i dau.
Legat de dr Palicari sunt deacord cu tine, mie mi-a placut mult, dar imi este destul de greu sa ajung la ea, chiar o sa incerc o programare, nu numai pt starea actuala, am eu mai multi pitici si tb sa vb cu ea.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
cecilia L spune:
Sim, cand ai timp sa ne vedem da un semn sau lasa-mi un mesaj pe messss, eu il am mereu deschis, dar stau invizibila din mai multe cauze.
devyla, iti urez o calatorie cat mai linistita si o fetita exemplar de ascultatoare.
noapte buna.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
Sabina spune:
Sunt matusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
bikmaria spune:
Buna dimineata ,cafeluta pentru toata lumea ,ciocolata calda pentru Rox (fara rom de data asta ,e cam dimineata )
DEVYLLA drum bun !
GREIERASimi pare rau pentru sora ta ,fi alaturi de ea 
Luy chiar ma intrebam ce e cu voi 
Gravidutza din Ploiesti oare cum se mai simte? Andreea treci pe la noi mamico 
Duamna C ????
Mai a intrebat Greieras(parca) ce fel de cereale dati la pitici ??????? astept si eu raspuns ca sunt interesata 
bikmaria spune:
| citat din mesajul lui Sabina Sunt matusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! ![]() Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
FELICITARIIIIIIIII!!!
Sa-ti traiasca !!!
bikmaria spune:
nepotel sau nepotica?????????
Orice e sanatos sa fie !
Multa sanatate si refacere rapida mamicii lui