Salajencele sarbatoresc!!!Bine ai venit ALEX![63]
Raspunsuri - Pagina 8
silvana_salajan spune:
Fetelor, multumesc frumos de aprecieri...![]()

Va
sa stiti ca va citesc, chiar daca scriu mai putin. Sper ca in cateva zile sa imi revin total si sa putem sta de vorba mai bine. Olimpia, spor la vanzari. Da tre sa scazi mult din pret?Miha, lasa ca toate trec asa de la sine. nu merita sa te stresezi prea mult.Bia, ce ai bucatarit azi? Ce mai ace Matei? Tre sa te gandesti ce a mancat in ziua cu scaun moale, ca precis e o alergie la ceva.Adriana, cum a fost la scarbici?Giuliaaaaaaaa, pe unde umblii??Diana, nimic?Ioana?Restul???? Hai,
si mai vin.
dianaiulie2009 spune:
Salutare !
Ce frumosi sunteti , Otilia ! Ma bucur ca ti-a placut aranjamentul . Dar de album nu ai zis nimik . Nu din asta parca iti doreai ??? Sau , pana la urma , ti-ai cumparat si tu exact unul din asta ? Daca da , trimite-l la Zalau si il schimbam pe altceva ! Despre anason nici eu nu stiu ce efecte poate sa aiba . Si , cred , totusi , ca e doar un mit faptul ca daca bei multe lichide sau ce sti-o ce ceaiuri ai mai mult lapte . Cel putin la mine nu a functionat . ba , din contra , cand imi vedeam de meniu in mod normal , parca era mai mult lapte in laptarii . Am tinut un pic de regim primele 3 luni , in sensul ca nu am mancat prajeli,rantasuri,smantana,branza,etc. , alimente care puteau provoca colici . Somnic usor si linistit !
Mihaela , multa bafta la examen si distractie placuta cu vizitatorii ! Unde veti petrece de ziua Dianei ?
Bia , cum mai e matei azi ?
Olim, azi ce ai gatit in oala?
Am pove cu Gilia si e racita .
Ma duc sa prestez spanac in oala minunata , apoi mai facem teme pentru vacanta . Daca mai am timp intru sa vad ce mai faceti !
" Carpe diem ! "
silvana_salajan spune:
Adriana, merci, am scris ca am uitat sa pozez albumul, da nu ii bai ca ii fac eu alta data o poza. 
Bimilit spune:
sara buna!!!
ce liniste e la noi.
matei e bine.merci de intrebare.azi a avut un scaun normal.e tot pe regim alimentar.tot ma frec ce-o fi mancat
.si zau ca nu-mi da nimic care sa ma puna pe ganduri.
giulia, insanatosire rapida
.
adriana, fu ok azi la munca? ce fac viperele? da viespea
?
is in zona![]()
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
oti,la cererea mancaciosilor
azi am prestat:ficatei de pui pane cu piure,oo umplute si ciorbica de adunare generala cu mult orez.iar desert orez in lapte cu stafide, asezat apoi in straturi cu mere rase amestecate cu zahar si scortisoara
.am fost harnicuta
.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
dianaiulie2009 spune:
La munca deocamdata e ok . Azi nu m-am intersectat cu viperele ca a lipsit o colega si am inlocuit-o eu . Acum astept decizia directorului cu schimbarea programului . Bia , bungoiul se simte ofensat , probabil , ca vorbeste asa numai sa nu taca . Mai sunt comentarii pe ici pe colo , dar eu zambesc frumos si trek mai departe . Nu mai fac nici un comentariu la sarcasmele lor , deci , viata merge mai departe .
Am fugit sa mananc k am pus la racit spanac cu okiuri si mie tarrreeeee pofta !
" Carpe diem ! "
silvana_salajan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bimilit oti,la cererea mancaciosilor .am fost harnicuta |
si zau daca eu fac atarea feluri de mancare cand e sarbatoare, nicidecum nu in fiecare zi.
mihaela_s spune:
Seara buna si de la mine...
Oti, punct ochit, punct lovit!
Am zis si io la un moment dat ca blonda e bucatareasa numa' se trage pe
(cred ca nu vfrea sa ne autoinvitam la ea, shhhhhtttttt!
).
Oti, somnic usor si o noapte linistita! 
Bia, am postat cateva retete pe blog...mai pun...
.
vorbe de copil...
Hobby
olim spune:
buna sara
noi acuma am ajuns de la curs, is asa obosita
mai am 3 zile si gata, abia astept.
colegu o plecat la barcelona acuma seara asa ca numa noi 2
ma duc sa adun de prin casa si ma duc la somn
azi am facut salata de boef in 20 de minute deja amncam din ea![]()
oti va dorim somn usor
trebe sa cobor 30.000 de euro si mi se pare cam mult, dar vreausa il vindem ca nu are rost sa stea numa asa, plus ca am inteles ca nu prea se mai dau credite in romania.sa vedem
blondo expert culinar, io cred ca neuronului ii trebuia mai demult oala, daor asa de ochii lumii
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex