Salajencele sarbatoresc!!!Bine ai venit ALEX![63]
Raspunsuri - Pagina 7
Bimilit spune:
hai, ca mai dau eu o
mare,tare si cu lapte.
iar, ma doar cabina
.parol ca trebuie sa vaz ce-i baiu
.oare vremea e de vina ?
mihaela, cum a iesit fripturica? a mai facut figuri capacul?
adriana, cum esti? se simte ceva la job
?
giulia, muica, io stiu ca ti-a venit colegu acasa, da baga mataluta un rand si la noi.mai cu catelu haski, nu pot sa te ajut.de unde a luat vecinul meu puiu cica nu se mai poate momentan, ca nu-i gestanta cateaua si nu stie cand o sa se intample marele eveniment, ca stapanul nu mai vrea pui.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
diplodocus spune:
BIA-mersi de detaliile complete 
Pe GIULIA am zarit-o dimineata in masina, cand megeam la servici
AJUTA 2 surori in lupta cu timpul
silvana_salajan spune:
Fetelor, fac cu nervii! De un ceas ma chinui sa pun poze pe websoths sau pe flicr, nici unul nu merg!!!!
Hai sa vad , poate poate am noroc amu.
silvana_salajan spune:
Noa, iar am scris cu picioarele, ma scuzati.Sa va uitati azi la ele ca le-am pus public da deseara le fac private ![]()
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Noa, iar am scris cu picioarele, ma scuzati. Sa va uitati azi la ele ca le-am pus public da deseara le fac private |
da unde sa ma uita
.ca nu ne-ai dat link
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
silvana_salajan spune:
Bine ca v-am dat si link...
Iar imi cade netul.... Of...Va mai intreb ceva: stiti voi careva ca ceaiul de anason in cantitati mari e daunator? Adica poate produce halucinatii?Amu imi zice nasa sa am grija ca ea asa stie... Si eu beau 3 l pe zi...Am uitat sa pozez albumul...
Promit sa o fac cat de iute... Numai sa am aparat in dotare...Iupi, sper sa mearga:http://www.flickr.com/photos/14215686@N02/
silvana_salajan spune:
Mai tre sa va spun ca buchetul l-am pozat dupa ce am ajuns acasa, ca il trimisesem de la spital, si Vlad nu o avut cu ce il poza asa proaspat. Inca il am, e superb, doar gherbera e putin ofilita. in rest, miroase ca in florarie in camera unde e. 
Bimilit spune:
oti sunteti niste frumosi
.doamne dulcic e ALEX
.ce incantat e Andrei de fratiorul lui
.sa cresteti sanatosi ,voinici ,voiosi.
io nu stiu nik rau de ceaiul de anason.stiu ca este si ptr bb-ici si nu are contraindicatii.musai trebuie documentat.n-ai googalit?
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
mihaela_s spune:
Saluti!
Io-s la scoala inca, de dimineata...asa ca Bia n-avui io timp de friptura
. Mai tarziu, cand ajung acasa, la noi cam asa e masa de pranz cuplata cu cina, pentru cine nu mananca la pranz(io si socru!). Dar va spun impresiile cum e gata. Si de capac...
Otilia sunteti niste frumosi!
V-am admirat in poze, sa cresteti mari.
Nu stiu despre ceaiul de anason sa fie cu efecte secundare...
Fetelor mersi de incurajari, si eu sper sa trec examenul, sunt optimista Bia ca asa e felul meu, nu ma las coplesita de griji, le duc mult mai usor pe toate cu capul sus!
Mama si cu sora mea vin in 21 nov aici, pana atunci se mai plimba prin Ro, Danemarca si Suedia. Dar pana atunci vine cumnatul din Canada sa-si duca tatal acasa, asa ca vom fi tot cu vizitatori. Bine, el nu sta mult, 2-3 zile cred, apoi mama si Cristina stau o saptamana, apoi o sa avem petrecerea pentru Diana, uite asa o sa fie tot o veselie, numa' la examene n-o sa-mi stea capul
. Da-s obisnuita, in aprilie cand am avut primul examen eram in plin proces de mutare, apoi a plecat mama si eu aveam al 2-lea examen, tot asa...e cool! ![]()

olim, spor la vanzare si la luat hotarari! E greu, dar daca vrei cu adevarat, poti! 
Ioana
cu drag.
giulia, vino si pove ce ti-a adus sotul...
.
adriana, cum e azi? Mai bine, sau invidioasele si-au aratat coltii?
pe toate, vb mai tarziu, de acasa...
vorbe de copil...
Hobby
olim spune:
oti sunteti o familie frumoasa si implinita, sa va bucurati de copii, si ei sa se bucure de voi.Sa cresteti mari si fara colici
ia un biberon de la chicco, sticla aia rectangulara, io nu am avut probleme cu alex de la ea, e superbuna.
miha lasa ca treci cu bine peste examene, ca esti fata desteapta.
fetelor va pup da mai viu

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex