Timisoara, Impreuna! ( 125 )

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neata!
Am auzit ca v-ati distrat sper ca nu m-ati barfit
mariutza bucur ca ti-au placut 'minunatiile' de pe acolo
dana pai era si normal sa iasa cea mai buna emisie din toate timpurile
silvana super faine pozele bine ca nu e si la noi obiceiul asta.
geta bine ca ai fost , am auzit ca esti tare de a noastra desi cam timida la scris

Kissy s-a trezit cu laringita , dar se rezolva asta ,anda merci de pont chiar calmeaza gatul

Aida
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Dana sa-ti aduca numai satisfactii profesionale noul job,am vazut pozele cu echipa .
Silvano sa-ti traiasca Power Ranger - best yellow .

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Eu acu m-am trezit, imi beau cafa si ma apuc de treburi.

Claudia, la tine totul ok? Dupa mesaje parca ...
Aida, nu-mi place nici mie sarbatoarea asta a lor, chiar deloc, unii chiar exagereaza dar asta e
Ma bucur ca fetelor s-au distrat fain si ca Geta a fost si ea Maria chiar nu mai conteaza unde o sa mergem, conteaza ca o sa fim toate impreuna

Va zic un we fain, pup fetele

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Sa fim impreuna cand si cum Silvano ne amagim singure nu bagi sama,ba bagi tu de fapt la toate sama,pai dupa mesaje....sheat cu mac mai spuneam eu in Ro,I'm not ok but I'm still alive , no more questions please!
and all.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

huh, ce liniste pe aici...ne-am intors acasa, am colindat cu treburi toaaaata ziua, suntem varza de obositi...
vorba danei cu toamna ei tarzie, eu am miros de gutui in nari si un pahar de vin langa mine la ceas de seara...e tare liniste si bine, atata pot sa spun! Doamne Ajuta!

looking for my sunshine
+6

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

silva, vazut pozele , ce mare a crescut Paul
clau, ce-i baiu mah??? nu ne-am intalnit cu matale cand ai venit home?? si-n grup, si-n particuler?? zii care-i sheatu' cu mac??
mihi,

all.

looking for my sunshine
+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Fotaru de serviciu, vreau poze de la intalneala!!!
Claudia, crede cu nesimtire in visele tale, asa imi zicea o buna prietena, asa ca io cred

Pupici

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

fotaru de serviciu are un job aparte week-end asta, s-ar putea sa fie cam ocupata. putintica rabdare ca apare dansa si io-s foarte curioasa.
bah...nu mai vorbiti in dodii ca ma ingrijorez...nu ca nu pricep despre ce-i voprba ci ca o iau io pe ulei...ziceti si ma mandea care-i baiu, mah?

looking for my sunshine
+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Maria, savureaza din plin clipele astea cu aroma de toamna tarzie, astea sunt cele mai frumoase momente, cele de care ne amintim cu zambetul pe buze. Avem sediul vis a vis de locul unde va chefuitati voi, in cladirea Asirom.

Silva, multzam de incurajari. E tare fain ce fac, dar pana se incheaza echipa si incep lucrurile sa intre pe fagasul lor e foarte mult de munca. Da-i tare frumos... Faine pozele de Hallowen!

Anda, ai spalat masina degeaba ....
sau ai pus-o la adapost innainte de ploaie?

Aida, multumesc si tie din suflet pentru incurajari si aprecieri si sa stii ca esti mereu in gandurile mele bune...

Claudelu parca sesizez si eu oarece probleme si vant de furtuna dinspre tine? Ce se intampla?

Mihi, Katik, toata trupa
Mine lucrez de la 10, facem probe, si de luni incepe tavalugul cu 5 jurnale pe zi. Atunci o fi atunci, in primele zile trebuie sa fiu prezenta la toate, deci program 6-22

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Buna!

Cand apare MIHI, va rog, ii amintiti sa-mi dea un semn pe PM despre ce crede ea in legatura cu mersul la un preot anume?

Deocamdata am retinut datorita Claudiei un nume pt care am mai primit referinte bune, daca le pot numi asa, si cu siguranta voi incerca sa ajung la d-lui desi deja am fost avertizata ca este extrem de cautat si se sta cu orele la usa lui, uneori si cu zilele. E un test de rabdare si tenacitate, poate si de abnegatie, dar daca in sufletul meu cred ca asta e ceea ce trebuie sa fac, asta voi face. Suport de la sot nu am in acest demers...dar nici nu ma intereseaza pt ca voi face cum cred eu ca e bine, si voi trece peste toate obstacolele lui ...doar ca m-a enervat cum a pus problema cand i-am zis unde vreau sa merg si dece....cica: " na, ce? acum te apuci sa mergi la preoti sa faci blesteme neamului meu? crezi ca asta te ajuta sa te simti mai bine? e pierdere de timp, parerea mea" :(( Sunt trista si suparata totodata pt ca atat l-a dus capul sa gandeasca, am ramas blocata, interzisa, ca ma poate crede in stare de asa ceva...dar normal, daca neamurile lui sunt capabile de asa rautati....de ce sa nu creada si despre mine ca ma duc sa fac voodoo sa li se intample ceva, poate chiar se teme pt ele (mi-e si greata numai cand ma gandesc)

Eu de mica m-am simtit foarte aproape de ...nu stiu cum sa zic, pt ca inca pt mine e greu de conceptualizat, dar m-am simtit aproape de cele sfinte, ma rugam cand eram micuta, fara sa ma fi invatat cineva, de fapt era mai mult o convorbire cu D-zeu, in care-i povesteam sperantele mele si-i promiteam ce sunt dispusa sa fac ca sa mi le indeplineasca. Incercam sa-mi respect promisiunile, eram mereu cu ele in minte in fiecare clipa a zilei si tare ma suparam pe mine daca mi se parea ca m-am abatut cumva de la ce am promis. Am avut si vise premonitorii cam inaintea fiecarui eveniment important, traumatizant de viata. Chiar si de data aceasta am visat cu cateva zile inainte de a se imbolnavi Danut, l-am visat cum cade in gol de undeva de sus de pe niste cutii parca, si se loveste rau la cap. Alergam sa ajung mai repede la el, ii strigam intre timp sa fie atent sa nu cada si dupa ce a reusit totusi odata sa se redreseze, in cele din urma a alunecat si a cazut. Alergam printre oameni sa ajung la el, inaintam greu, plangeam, dar cand am ajuns in sfarsit unde cazuse, jos intins parca nu era el, era taica-su cu capul spart, inconstient....m-am trezit speriata si buimaca, pt ca-l vazusem clar pe baiat cazand.

In urma cu cativa ani iarasi am visat ceva groaznic si dupa visul ala la cateva saptamani m-am imbolnavit grav. Atunci am avut un moment cand am renuntat la credinta, eram asa disperata ca n-am mai intrat in biserica multa vreme....

Acum dupa ce a patit copilul ce a patit simt ca am ratacit calea si ca m-am indepartat ce ceea ce-mi era ca sa zic asa un ghid in viata, sursa de energie si putere, sursa de inspiratie. Vreau sa-mi regasesc drumul, vreau sa ma regasesc pe mine cea care eram pt ca eram mai buna decat ce am ajuns intre timp, dar vreau sa-mi ajut in primul rand copiii...lor sa le fie bine, eu contez prea putin in ecuatia asta a vietii, sau chiar deloc as zice

o seara placuta tuturor si multa sanatate!

Mergi la inceput